Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

QUOTE(erax8 @ 2009 08 18, 15:40)
Dabar naudoju šią:
user posted image

Visai patinka ji man, kvapas ypač... wub.gif

as seniau visada sita naudojau,bet jau pabodo man ji unsure.gif

dbr nau unsure.gif oju Fruttini ir ivairias FA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2009 08 19, 13:32)
Gal kas galetu parekomenduoti duso zele su juros kvapu? Kazkada senai, gal pries 10 metu buvo labai gera serija Oriflame su juros dumbliais... kiek zinau ji tebera, bet nesenai vel ja pabandziusi supratau kad tikriausiai pasikeite formule ir kvapas jau kazkoks kitoks...  g.gif

O sita bandet? As kazkada naudojau,tai man kvepia jura ax.gif
user posted image

Siuo metu naudoju TBS persikine ir L'occitane apelsinu duso zeles,abidvi patinka,bet kai pabaigsiu pereisiu prie ekologisku ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 22 rugpjūčio 2009 - 18:23
QUOTE(white kitty @ 2009 08 22, 19:10)
O sita bandet? As kazkada naudojau,tai man kvepia jura ax.gif
user posted image

Aha, bandziau, bet kazkaip nelabai jis man... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 08 05, 08:57)
Taigi pabandyk Yves Rocher: Su Bražiliška kava yra pasakiškas ir dar su kakava fainas. Tiesa man su kava daug labiau kvapas patinka  wub.gif
Žalios arbatos irgi fantastiškas, gaivus, bet tikriausia tau bus nevalgomas ax.gif
Beje, Yves Rocher turi dar ir kitą liniją ir kavapai yra kokosiniai , avietiniai, avižinių dribsnių ir pan.
Va:
Su vanile, Malaizijos kokosas, organinė avietė, Avižos

O kur galima rasti šių dušo želių? ax.gif
Atsakyti
Daug esu isbandziusi duso zeliu ir pigesniu ir brangesniu,siuo momentu savo kuneli lepinu sveriamu muilu latvisku,labai nesausina odos,beje visos priemones kuno prieziurai man patinka juros kvapo thumbup.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju Urtekram duso zele su rozemis. Tikiuosi,niekada neateis mintis grizti prie ne ekologiskos duso zeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 08 30, 22:44)
O kur galima rasti šių dušo želių? ax.gif

Parsisiųsti per tarpininkes, nusipirkti UK, Vokietijoje, Austrijoje ir t.t. arba yra kelios parduotuvės ir Lietuvoje (Viena tikrai žinau, kad yra PC Panorama Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 08 31, 08:55)
Parsisiųsti per tarpininkes, nusipirkti UK, Vokietijoje, Austrijoje ir t.t. arba yra kelios parduotuvės ir Lietuvoje (Viena tikrai žinau, kad yra PC Panorama Vilniuje.  4u.gif

Kaip vadinasi parduotuvė ir kokios maždaug kainos? g.gif
Atsakyti
As atradau savo mylimiausia duso zele, man labiausiai kvepiancia smile.gif
user posted image
Atsakyti
O kaip Body Shop duso zeles sudetis? Girdejau, kad kaip uz tokia kaina, tai baisi "chemija" g.gif Gal kas placiaugaletu pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 08 31, 16:32)

Taip ir vadinas: Yves Rocher. Vilniuje Panoramoj šalia Rimi yra...
O kainos Lt. nelabai žinau... gali pasižiūrėt www.yves-rocher.co.uk (aišku ten gerokai pigiau nei lt...)
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 08 31, 15:32)

YR dušo želė LT parduotuvėse kainuoja apie 15 litų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 rugsėjo 2009 - 20:02