Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo geriau kūrenti: malkomis ar briketais?

QUOTE(Adade @ 2010 09 30, 11:31)
sveiki, gal kas zinote kur gauti Vilniuje pabandymui saulegrazu lukstu briketu???

http://www.loksodroma.com/kontaktai/
Siandien vaziuosiu pas juos isigyti maiseli pabandymui.
Esu daug prisiskaites bei prisiklauses apie siuos briketus, tai atsiliepimai labai teigiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HrMr: 04 spalio 2010 - 09:24
QUOTE(HrMr @ 2010 10 04, 09:23)
http://www.loksodroma.com/kontaktai/
Siandien vaziuosiu pas juos isigyti maiseli pabandymui.
Esu daug prisiskaites bei prisiklauses apie siuos briketus, tai atsiliepimai labai teigiami.

sveiki, jau pabandziau. Man reikejo i zidini, bet kazko teigiamo nepastebejau...
liksime prie malku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 10 04, 10:29)
sveiki, jau pabandziau. Man reikejo i zidini, bet kazko teigiamo nepastebejau...
liksime prie malku  4u.gif

Galima butu smulkiau?
Kokie pliusai bei minusai?
Atsakyti
QUOTE(HrMr @ 2010 10 04, 09:39)
Galima butu smulkiau?
Kokie pliusai bei minusai?

pabandymui pirkau kaunog. 28, ten galima ir pakuote ir maisiuka paimti pabandymui.
loksodroma neatsiliepe i laiska blink.gif sudega taip pat greit kaip berzas, silumos kad matomai daugiau isskirtu tai pat nepastebejau...
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 10 04, 09:43)
pabandymui pirkau kaunog. 28, ten galima ir pakuote ir maisiuka paimti pabandymui.
loksodroma neatsiliepe i laiska  blink.gif  sudega taip pat greit kaip berzas, silumos kad matomai daugiau isskirtu tai pat nepastebejau...

Sveikos,
siandien pirkau briketus Kaune, atveze nemokamai. Labai grazus, sviesus thumbup.gif .
Sake duoda issimoketinai lotuliukas.gif , man tai buvo kazkokia naujove g.gif

Kontaktai jei kam idomu.
UAB "Trade Capital"
Atsakyti
QUOTE(olgute84 @ 2010 10 07, 13:56)
.
Sake duoda issimoketinai  lotuliukas.gif , man tai buvo kazkokia naujove  g.gif

oho bigsmile.gif

mes tai istisus metus kas men atsidedam tam tikrą sumą kurui ir paskui nebūna jokių porblemų biggrin.gif užsiperkam visam sezonui ir dar lieka biggrin.gif neriek nei isismokėjimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 10 04, 10:29)
liksime prie malku  4u.gif

zidiniui jus niekad skirtumo nepamatysit... jis juk neturi tokiu kameru, kaip kieto kuro katilas, kuris beje ir sklende reguliavimo turi, o zidinys, kaip zinia neturi tokio. tad skirtumo tarp berziniu malku ir pjuvenu briketu tikrai nepajausite. o vat katilas tai tikrai pajaus. isivaizduokite vien tai, kad berzine malka turi apie 20-30 % dregnuma, o berziniai pjuvenu briketai tik kokius 6 % ... tai faktas, kad tas mazesnis dregnumas prailgina degimo laika, nes nebereikia papildomos energijos dregmei isgarinti... vat taip va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xNeriusx @ 2010 10 18, 10:06)
zidiniui jus niekad skirtumo nepamatysit... jis juk neturi tokiu kameru, kaip kieto kuro katilas, kuris beje ir sklende reguliavimo turi, o zidinys, kaip zinia neturi tokio. tad skirtumo tarp berziniu malku ir pjuvenu briketu tikrai nepajausite. o vat katilas tai tikrai pajaus. isivaizduokite vien tai, kad berzine malka turi apie 20-30 % dregnuma, o berziniai pjuvenu briketai tik kokius 6 % ... tai faktas, kad tas mazesnis dregnumas prailgina degimo laika, nes nebereikia papildomos energijos dregmei isgarinti... vat taip va smile.gif

drinks_cheers.gif va čia beveik sutinku biggrin.gif mes kūrenam briketais... šiemet pasistatėm židinį, tai į jį dedam malkas biggrin.gif na tiesiog gražiau dega lotuliukas.gif pabandėm įdėt briketų, nes tos malkikės kaip sėmkos eina, tai sakyčiau briketai lygiai taip pat kaip sėmkos eina lotuliukas.gif

o va kūrenant katilą tai skirtumas akivaizdus thumbup.gif

čia kalba apie pjuvenų briketus rolleyes.gif
Atsakyti
Bandziau pjuvenu briketus:
Patiko: mazai pelenu, neblogai laiko temperatura.
Nepatiko: dauk suoziu bei dervu nuo ju.

Saulegrazu lukstu briketai:
Patiko: mazai pelenu, gerai laiko temperatura, neuznesa krosneles.
Nepatiko: kolkas nepastebeta
Atsakyti
QUOTE(HrMr @ 2010 10 18, 11:25)
Bandziau pjuvenu briketus:
Patiko: mazai pelenu, neblogai laiko temperatura.
Nepatiko: dauk suoziu bei dervu nuo ju.

Saulegrazu lukstu briketai:
Patiko: mazai pelenu, gerai laiko temperatura, neuznesa krosneles.
Nepatiko: kolkas nepastebeta

o kainos ir sudegamumo santykis koks?

visiska naujoke dar situose reikaluose esu, turiu burzujke ir galvoju kuo geriau butu ja kurent?

is pasisakymu, mintyse pjuvenu briketai (azuoliniai lyg ir kaloringiausi, nors cia skaiciau kad pakankamai kenksmingi g.gif ) ir sie saulegrazu lukstu briketai

beje, gal Vilniuj pasidalinsit kokiu geru tiekeju?
Atsakyti
Finansiskai labiau apsimoka saulegrazu lukstu briketai.
http://www.skelbiu.l...ai-8903752.html
Atsakyti
QUOTE(HrMr @ 2010 10 21, 14:05)
Finansiskai labiau apsimoka saulegrazu lukstu briketai.
http://www.skelbiu.l...ai-8903752.html

Va pilnesnis paskaičiavimas su svoriais ir energijos kiekiu iš malkų briketų:

http://www.kurdingop....php?do=tema:69

Beržo reikės tris kart daugiau tik jei jis šviežiai pjautas/kapotas. Jei bent kiek džiovintas - reikės gerokai mažiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzka: 21 spalio 2010 - 14:30