Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo geriau kūrenti: malkomis ar briketais?

QUOTE(verslas @ 2011 02 19, 19:26)
Pabandykit Strielciu lentpjuvej(Ten nebrangus ir geri briketai) drinks_cheers.gif

kokiam regione ta lentpjuve?
Atsakyti
Prienu
Atsakyti
"Stebuklinga" termoizoliacinė danga Korund

pastaba(po ilguuu ax.gif studiavimu) - tai medziaga silumos atspindejimui (kazkokia keramika, sukurta apsaugoti pavirscius nuo karscio), todel jos efektyvumas geriausias - is vidaus, nes logiskai mastant, jei tepsit is isores silumos atspindys bus jau per siena, todel mazai efektyvus. Kad jie parduoda fasadiniu, tai jau "biznis", nes patys nerekomenduoja is vidaus padengus storai uztepti kitais dazais, tai logiska - atspindejimas mazeja. Be to, fasadinius dazus jie turi daryti laidzius garams, kas prastina sios medziagos savybes.
Aisku butu saunu, jei kas pries darant termovizijos nuotrauka, viena laukine siena isdazytu is vidaus - na "velniskai" butu idomu suzinot realu vaizda. Nes man iki termovizijos nuotraukos toli - krize lotuliukas.gif, bet 5-to auksto lubas istepciau, nors ir brangoka.
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2011 02 21, 09:56)
"Stebuklinga" termoizoliacinė danga Korund

pastaba(po ilguuu  ax.gif  studiavimu)  - tai medziaga silumos atspindejimui (kazkokia keramika, sukurta apsaugoti pavirscius nuo karscio), todel jos efektyvumas geriausias - is vidaus, nes logiskai mastant, jei tepsit is isores silumos atspindys bus jau per siena, todel mazai efektyvus. Kad jie parduoda fasadiniu, tai jau "biznis", nes patys nerekomenduoja is vidaus padengus storai uztepti kitais dazais, tai logiska - atspindejimas mazeja. Be to, fasadinius dazus jie turi daryti laidzius garams, kas prastina sios medziagos savybes.
Aisku butu saunu, jei kas pries darant termovizijos nuotrauka, viena laukine siena isdazytu is vidaus - na "velniskai" butu idomu suzinot realu vaizda. Nes man iki termovizijos nuotraukos toli - krize  lotuliukas.gif, bet 5-to auksto lubas istepciau, nors ir brangoka.

pas mane sia savaite termovizininkai turetu atvykt ir be popieriu papigiaja pabaksnoti i namo skyles ir salcio tiltus. tai gal ir tamsta tuo paciu (jie ne klaipedieciai) ka nors suderetum. man tie dazai baisiai idomus, bet ne tiek, kad ryzciausi eksperimentui. skepticizmas nugali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2011 02 21, 09:06)
pas mane sia savaite termovizininkai turetu atvykt ir be popieriu papigiaja pabaksnoti i namo skyles ir salcio tiltus. tai gal ir tamsta tuo paciu (jie ne klaipedieciai) ka nors suderetum. man tie dazai baisiai idomus, bet ne tiek, kad ryzciausi eksperimentui. skepticizmas nugali  biggrin.gif

o pas mus jau buvo:(((geriau jau nebutu buve,ziauriai nuotaika nukrito:((praktiskai reikia is naujo viska daryt:is naujo langus,palanges sudeti,viduj gipsa plesti,is vidaus stoga siltinti ir t.t.sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 02 21, 13:00)
o pas mus jau buvo:(((geriau jau nebutu buve,ziauriai nuotaika nukrito:((praktiskai reikia is naujo viska daryt:is naujo langus,palanges sudeti,viduj gipsa plesti,is vidaus stoga siltinti ir t.t.sad.gif(

Bent žinot kur bėda ir ką daryt kad pagerėtų.
O tai būtų reikėję kasmet bijot šildymo sezono.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2011 02 21, 13:22)
Bent žinot kur bėda ir ką daryt kad pagerėtų.
O tai būtų reikėję kasmet bijot šildymo sezono.

cia tai sutinku. kai zinai beda, tada nors ir pro asaras bet zinai ka daryt. o ne guli, sali ir spelioji is kur skersvejis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2011 02 21, 10:06)
pas mane sia savaite termovizininkai turetu atvykt ir be popieriu papigiaja pabaksnoti i namo skyles ir salcio tiltus. tai gal ir tamsta tuo paciu (jie ne klaipedieciai) ka nors suderetum. man tie dazai baisiai idomus, bet ne tiek, kad ryzciausi eksperimentui. skepticizmas nugali  biggrin.gif

tai kad neturiu ka lotuliukas.gif paveiksluot, bet aciu uz pasiulyma 4u.gif
Atsakyti
petrovna, mes isbandem sau naujus briketus, pradzioj spjaudziaus ir keikiaus - siaudu briketai, jie ziauriai pigus, bet palieka labai daug pelenu. bet ju reikia maziau, jie ilgai dega ir ilgai kaitra laikosi, ne taip kaip lapuociu briketai, juos sukurenam dvigubai greiciau. sutaupem dvigubai ant tos pacios silumos, tik tiek kad pelenu siurbli geriau nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mermelade @ 2011 02 21, 15:52)
petrovna, mes isbandem sau naujus briketus, pradzioj spjaudziaus ir keikiaus - siaudu briketai, jie ziauriai pigus, bet palieka labai daug pelenu. bet ju reikia maziau, jie ilgai dega ir ilgai kaitra laikosi, ne taip kaip lapuociu briketai, juos sukurenam dvigubai greiciau. sutaupem dvigubai ant tos pacios silumos, tik tiek kad pelenu siurbli geriau nusipirkt  smile.gif

ir po poros metų katilą išmest.

Šiek tiek labiau realistiškas požiūris į šiaudų briketus: http://www.vienasask...larastis/?p=398
Atsakyti
Petrovna - bet jeigu nebutu atvaziaves ir parodes tai manau iki siol keiktumete santexnikus ir kaitaliotumete katilus juos keikdami smile.gif
Geriau kai zinios buna nors ir negeros bet teisingos
Atsakyti
aciu visiems iz palaikyma:))) taupem pinigus tvorai,ale be sansu,vasara nebus kada tvoros statybomis uzsiimti,visos pajegos bus skirtos skylems kamsyti....dar galvoju:ar tik mums cia taip pasitaike "tokie geri" meistrai,kurie dejo langus,nors firma patikima Plaza, ar daug kam problemos su blogu langu sudejimu?ir aplamai;jei mokama yra uz langu montavima,tai kas ieina i ta montavima?tik apipurkst kur ne kur montazines putas,kad langas neiskristu ir laikytusi ar normaliai sudeti ir uzsandarinti langus 100proc?nes nus galvoju,mazu skandala reik pakelti?garantija kaip ir tebera,iss ikviesciau i namus,rodau popierius visus su juodom skylem,tai jie tegul ritasi per galva.....nors apart mano vyro skeptiko,tai ,tipo,cia ne ju bedos,kad tipo patiems reikejo normaliai sildintis tuos langus ir pan,as su juo nesutinku,sakau,kad montavimas+sandarinimas yra tas pats...
Atsakyti