As pagal modifikuotas ir adaptuotas programas esu dirbusi su vaikais... modifikuotos nelabai ten kuo skiriasi nuo paprastos, tik daugiau pritaikoma pagal vaiko poreikius, atsizvelgiant i nustatyta sutrikima. Ideja sauni - jei normaliai taikant vaikui turetu buti lengviau mokytis... tik kad tada reikia daugiau demesio per pamoka skirti konkreciam vaikui, o kai klasej keli (pas mane buvo 6 vienais metais) prie kiekvieno prieit neimanoma kaskart... juk dar turi ir nemodifikuotiem paaiskint ir t.t.... taip kad, mano akimis ziurint, reikiamo rezultato nesulaukem., nors stengiausi dirbt tikrai nuosirdziai. Kazkokia nesamone tas modifikavimas kai klasej 27 galvos sedi.
Nesakau, kad jis neduos teigiamo rezultato, bet... o siaip ir vaikai tuos, kurie mokosi pagal kitokia programa isskiria (nors klasei girdint niekad nesu pasakius, kad vaikas mokosi pagal kitokia programa ar ko nors pan, tik kad vaikai netrunka tarpusavy issisniukstinet). Ypac kai kokius zaidimus bandai organizuot ar viktorinas teko isgirst, kad nepageidauja ju savo komandoj (oij duodavau pylos "gudruciams"!!!).
Tokia vat mano patirtis...
P.S. as dirbau su 5-8 klasem. Gal su maziukais kitaip...