
ar megstate zuvies pirstelius? gal kaip nors idomiai juos ruosiate ar kazkoki padaziuka naudojate? pasidalinkit idejom

Megti, gal nelabai megstu, su sviezia zuvimi vistiek nepalyginsiu, bet kadangi greitai "pagaminama", tai tenka ir jais maitintis. Visada perkam tokius, kurie skirti sildyti orkaiteje, o ne keptuveje.Neprisigeria tauku ir ant sildomu orkaiteje visada galima truputi aliejaus alyvuogiu uzpilti-mums taip skaniau. Valgome su Tartare padazu.
Na, as kai tingiu ka nors gaminti tai irgi nusiperku tu zuvies pirsteliu, mano dukra tai kitokiam pavidale is vis i burna zuvies neima
.Tai ziuriu ant pakuotes, kad butu nors kiek naturalesni. O prie ju ziema tai darau saldytu darzoviu kose-makalose: brokoliai, morkos, kalafijorai, dar dametu grietines, pakepinu siek tiek , o vasara tai su svieziom darzovem. Skonis visai pusetinas gaunasi


o as pati darau pirstelius
nusiperku kokios menkes file uzdedu daug prieskoniu ir su citrina apslakstau ir kad pastovetu o poto volioju i kiausinius ir i dziuvesiukus ir kepu
o siaip kad ir pirktinius tai labiausiai megstu su pomidorais ir majonezu niam

o siaip kad ir pirktinius tai labiausiai megstu su pomidorais ir majonezu niam

QUOTE(snoopy @ 2005 02 17, 18:59)
Megti, gal nelabai megstu, su sviezia zuvimi vistiek nepalyginsiu, bet kadangi greitai "pagaminama", tai tenka ir jais maitintis. Visada perkam tokius, kurie skirti sildyti orkaiteje, o ne keptuveje.Neprisigeria tauku ir ant sildomu orkaiteje visada galima truputi aliejaus alyvuogiu uzpilti-mums taip skaniau. Valgome su Tartare padazu.
hm..o as visus pirshtelius shildau tik orkaitej, net nepaziurejau kad jie buna skirti tik keptuvei...

Mes prie zuvies pirsteliu megstam padaziuka: majonezas+kecupas+cesnakas
Tik paskui kazko is burnos "kvepia"


Zuvies pirsteliai skirti orkaiteje sildyti, tai tie patys pirsteliai, tik ant pakuotes buna nurodyta, kad juos sildyti reikia kazkiek min. orkaiteje, dazniausiai buna skirti ir orkaitei ir keptuvei...
Tartare padazas...na kaip paaiskinus
as visada perku parduotuvej, sakyciau kaip majonezas tik su daugybe visokiu prieskoniu
cia kam idomu, galit bandyt ir namie pasigamint: Tartare
Tartare padazas...na kaip paaiskinus


cia kam idomu, galit bandyt ir namie pasigamint: Tartare

Butent, prie majonezu, tubelese arba stikliniuose indeliuose. O kazkas panasaus kaip nuotraukoje, tai manau turetu buti saldytuve, salia varskes, tepamu suriu ir panasiai.
Pabandyk, mums jis labai skanus, majonezo visai neperkam...
Pabandyk, mums jis labai skanus, majonezo visai neperkam...