Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

QUOTE(Hmmm... @ 2009 09 16, 15:21)
Ne, tai rodo, kad krizėje žmonės praranda sugebėjimą mąstyti savo galva.

dalinai...būrėjos reikalingos vietoj psichologo,šiuo atveju...
priskiedžia žmonėms gražių dalykų-tuom kart ir lengviau pasidaro...daug kas ir užsikabina...
Atsakyti
aš irgi galvoju, kad čia panašus poveikis į psichologo, tik gal žmonės jomis tiki labiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 09 16, 14:25)
aš irgi galvoju, kad čia panašus poveikis į psichologo, tik  gal žmonės jomis tiki labiau  g.gif

Kad mūsuose psichologai tokio žemo lygio, jog neturim tradicijos pas juos lankytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 16, 14:18)
Man nesvarbu, pas ką tamsta vaikštai, bet iš postų matosi, kokį pasaulį matai.

kaip gerai,kad viska matot.ohoho kokie extrasensoriniai sugebejimai
p.s.kaikam ziuriu šarlatanizmas jautri vieta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 09 16, 15:31)
kaip gerai,kad viska matot.ohoho kokie extrasensoriniai sugebejimai
p.s.kaikam ziuriu šarlatanizmas jautri vieta hihihi.gif

Čia nereikia jokių sugebėjimų, o psichologiją teko dažnam studijuoti.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 09 16, 15:25)
aš irgi galvoju, kad čia panašus poveikis į psichologo, tik  gal žmonės jomis tiki labiau  g.gif

jau geriau pas psichologus zmones eitu.va tas Bajorkiemio bendrasavininkis keliasdesimt tukstanciu sukiso "burejai" schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 16, 16:33)
Čia nereikia jokių sugebėjimų, o psichologiją teko dažnam studijuoti.

tai,kad ka tik minejote,kad psichologai musuose zemo lygio.ar jums asmenybes susidvejinimas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 09 16, 15:33)
jau geriau pas psichologus zmones eitu.va tas Bajorkiemio bendrasavininkis keliasdesimt tukstanciu sukiso "burejai" schmoll.gif

Gal gali rekomenduoti? Kai reikėjo pagalbos mano sūnui, perėjau krūvą psichologų, sumokėjau daug pinigų, bet pagalbos taip ir nesulaukėm. Nuo tada su šypsena žiūriu į visus psichologus, nes pas juos lankantis išties visokių vaizdelių teko pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 16, 16:36)
Gal gali rekomenduoti? Kai reikėjo pagalbos mano sūnui, perėjau krūvą psichologų, sumokėjau daug pinigų, bet pagalbos taip ir nesulaukėm. Nuo tada su šypsena žiūriu į visus psichologus, nes pas juos lankantis išties visokių vaizdelių teko pamatyti  ax.gif

http://www.medicina....8...&view=imone
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 09 16, 16:06)

Ane? Ir šitie po ilgų tyrimų nepasakys, kad vaikas naktimis rėkia todėl, kad mane vyras muša? (Čia viena taip žinoma LT psichoterapeutė sumąstė) biggrin.gif (Ačiū Dievui, neberėkia ir psichologų mums nereikia- padėjo vienas "šarlatanas" per kelias minutes.)
Atsakyti
Is vienos puses labai noreciau nueiti pas kokia bureja, is kitos puses netgi bijau, kad paskui gyvensiu, zengsiu zingsni ir galvosiu, kad dabar turi but taip ir taip... Turiu keleta pazistamu, kurioms viskas labai tiksliai pildosi, pagal burejos ispranasavimus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 16, 17:14)
Ane? Ir šitie po ilgų tyrimų nepasakys, kad vaikas naktimis rėkia todėl, kad mane vyras muša? (Čia viena taip žinoma LT psichoterapeutė sumąstė) biggrin.gif (Ačiū Dievui, neberėkia ir psichologų mums nereikia- padėjo vienas "šarlatanas" per kelias minutes.)

kam klausiate,jeigu jums net neidomu.del manes visa seima nors ir rupuzes taukais vidurnakti kryzkelej uzkalbetais trinkites.tik nebrukite savo "vaistu" kitiems,gydotes gi saviitaiga.kaip ir tie naivuoliai,kurie pas Kazlauska parapsichologijos akademija lanke
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 09 16, 20:35)
kam klausiate,jeigu jums net neidomu.del manes visa seima nors ir rupuzes taukais vidurnakti kryzkelej uzkalbetais trinkites.tik nebrukite savo "vaistu" kitiems,gydotes gi saviitaiga.kaip ir tie naivuoliai,kurie pas Kazlauska parapsichologijos akademija lanke

Tie, kurie vartoja vaistus, taip pat gydosi saviįtaiga, nes tabletėse yra max 8 proc gydančiųjų medžiagų smile.gif Tik retas kuris tai žino.
Tarp kitko, Kazlausko akademija tebėra- niekur ji nedingo.
Atsakyti