Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

jau 3 testus dariausi ir visi neigiami, pirma gal ir anksti dariausi, likus sav iki menesiniu, antra kai jau turejo buti mmm, o trecia kai jau velavo 4 dienas mmm...
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2009 04 19, 16:12)
jau 3 testus dariausi ir visi neigiami, pirma gal ir anksti dariausi, likus sav iki menesiniu, antra kai jau turejo buti mmm, o trecia kai jau velavo 4 dienas mmm...

Pasidalinsiu savo patirtimi, jeigu pasinervinu ar pastresuoju, pervargstu tai iskart menesines veluoja. Jeigu mmm reguliarios tai palauk dar 2,3d ir pakartok testa, nes siaip dar labai mazai veluoja. O jeigu nereguliarios tai nepergyvenk tikrai ateis.
Siaip ar taip palauk dar keleta dienu ir tada matysi 4u.gif
Atsakyti
na joa, bet truputi stresuoju...vyras labai to laukia, o as nezinau, truputi per daug streso man buta pastaruoju metu...
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2009 04 19, 16:40)
na joa, bet truputi stresuoju...vyras labai to laukia, o as nezinau, truputi per daug streso man buta pastaruoju metu...

tai visiskai tiketina, kad del streso ir veluoja mmm. 4dienukes dar nera daug.
Mes irgi labai laukiam leliuko, bet stengiuosi save raminti,pati sau bandau pasakyti, kad bus tada kada reiks. Labai nestresuoju, nors aisku mmm labai nenoriu sulaukti
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2009 04 19, 16:40)

As manau,jei labai stresuosi tai ir pastoti sunkiau schmoll.gif
isitempus visada,jei veluoja tai ir dziaukis,naudokis proga,judink vyra blush2.gif
o jei nestuke.gif vistriek nepakenksi,bus dar linksmiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 04 19, 19:14)
As manau,jei labai stresuosi tai ir pastoti sunkiau schmoll.gif
isitempus visada,jei veluoja tai ir dziaukis,naudokis proga,judink vyra blush2.gif
o jei  nestuke.gif  vistriek nepakenksi,bus dar linksmiau thumbup.gif

Mes kai antraja planavom tai as vyra stveriau vos ne kas antra diena, o per vaisingas jau mano skaiciavimu (nors menesines nereguliarios) tai kasdien stverdavau blush2.gif lotuliukas.gif ir nieko doro is to neisejo...
O paskui isvaziavom i Lt atostogauti, gryzom kol vel cia daiktelius deliojomes ta ana, per ta savaitele nejuciom ir uzkibo zirniukas, kai nesitikejom.
Atsakyti
na tas tai reisybe, aki maziausiai tikiesi tai ir uzkimba, ne karta esu girdejusi sita smile.gif
Atsakyti
Aha, mes irgi saviske kai planavom... Ir dienas bandziau skaisuot ir net pasizymedavau kalendoriuje kikeviena diena, kad mazdaug zinoti.. Nes tai vyras kur isvaziuodavao, tai as i kokia komandiruote.... O paskui kazkaip apsiskaiciavau ir per anksti pradejau mmm laukti... Tai taip ilgai vis nepasirode, tai ir pasidariau testa. Buvo teigiamas... Kazkaip tuo metu net jau buvau pamirsusi, kad planuojam... Nes gana ilga laiko nieko niesejo is to planavimo... O kas idomiausia, kai bandziau atsekti pagal gyd nustatyta data, kada tai galejo buti.... Tai man regis, kad mes tada kaip tik nieko ir nedarem... O gal koki karta pamirsau pasizymeti... Vien zo, visai kazkaip neplanuotai gavosi, kai visai buvau pamirsusi, jog VIS TIK planuojam:)

Dabar ir antro panasiai laukiam.... Bet regis irgi nebus greitai... Jau pirma nestuma apturejus, jau lyg ir zinau pozymius, ir pasamonej vis galvoji, va, kazkaip keistai jauciuos.... O paskui vel mmm ateina, ir apsiramini....

Na, kaip dievas duos, taip ir bus.... Guodziuosi, kad bent viena jau turiu.. Tad nereikia ir dievo i medi varyt....
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 04 18, 17:01)
apie sita as net nesusimasciau, esu girdejusi atveju kad tik laselis nukrito ir moteris pastojo nors nenorejo vaikelio. Bet ar esate girdejusi, kad kuo dazniau mylimasi tuo vaisingesne vyro sperma, nesvarbu, kad mazai bet geras koncentratas biggrin.gif  blush2.gif

4u.gif be abejo, ir vieno laselio galio uztekti, bet, kad vyro spermos vaisinguma itakoja mylejimusi daznis tai tikrai negirdejau, is tiesu tai idomu butu suzinoti mokslini toki atsakyma g.gif
Papildyta:
QUOTE(akiv0414 @ 2009 04 19, 12:15)
skaiciuok neskaiciaves vistiek uzkibs kai leliui reikes,kai labai nores isikabinti. ax.gif
Mes jau 11men bandom ir nesigauna,bet kazkodel tikiu,kad sis menuo bus geriausias ir man gimtadienio proga bus dovanele clap.gif  nestuke.gif

smile.gif taip as ir tuom tikiu, kad vaikelis ateis tada kai jam bus laikas. labai linkiu , kad tavo gimtadienio noras isipildytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tytee @ 2009 04 20, 20:56)
4u.gif be abejo, ir vieno laselio galio uztekti, bet, kad vyro spermos vaisinguma itakoja mylejimusi daznis tai tikrai negirdejau, is tiesu tai idomu butu suzinoti mokslini toki atsakyma  g.gif

Tai vat apie ta vaisinguma ir ma lb lb ydomu. Liepos menesi vykstam i Lt eisiu pas savo gine pasikalbeti gal ir apziures tai butinai paklausiu del sito reikalo, reikia issiaiskinti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as ir bandysiu prie jusu prisujungti,nes bandom savo dziaugsmelio susilaukti,nors planai dar vykdomi neperseniausiai.o klausimu kyla vis daugiau ir daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Asar07 @ 2009 04 21, 11:45)
Sveikutes,
as ir bandysiu prie jusu prisujungti,nes bandom savo dziaugsmelio susilaukti,nors planai dar vykdomi neperseniausiai.o klausimu kyla vis daugiau ir daugiau.

O baimes dar daugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 04 21, 11:46)
Sveikutes,
Papildyta:

O baimes dar daugiau unsure.gif

labutis 4u.gif o ko gi tu taip bijai ? ar nerimauji?
Atsakyti