Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai statomi būstai Kaune

as irgi suzinojau kad 5000lt na tikrai nevertas vien kad ispraustas tarp namu ir sildymas ne autonominis doh.gif tai geriau jau kotedza pirkti nes tas pats gaunas
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2009 10 29, 13:07)
as irgi suzinojau kad 5000lt na tikrai nevertas vien kad ispraustas tarp namu ir sildymas ne autonominis doh.gif tai geriau jau kotedza pirkti nes tas pats gaunas

Achaa.. asdar kai skambinau paklausiau,ar cia galuti kaina, gal nuolaidos nusimato biggrin.gif Pasake labai rimtu balsu kad galutine, tipo kokios cia dar nuolaidos rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kad korio namo langus užkalinėja, butų pardavimas iš tiesų yra sustabdytas. Tai ko jiems durnių neįjungus po 5000 nepardavinėti cool.gif Gal kas nors norės savo pinigus čia įšaldyti... biggrin.gif
Atsakyti
http://www.naujasadr...namiestyje/1249
Atsakyti
QUOTE(pogo66 @ 2009 10 31, 18:16)

O ar šitame name yra dar laisvų butų? Man atrodo, kad jau nupirkti, nes neleidžia tinklalapyje net butų atsidaryti.
Atsakyti
Yra, reikia skambinti nurodytu tel. plačiau AŽ (P.S. aš ne pardavėjas).
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2009 10 28, 11:27)

Noriu paklausti, tu kurios jau gyvena Kreives pr., naujuose 9-sia?
Ar esat patenkinti?
Pazytamai uzsiminiau kad ziurim ten buta, tai ojo joi...tik ne tam rajone prie Saulietikio  doh.gif

nejaugi niekas nepapasakos apie ta rajona unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 02 lapkričio 2009 - 10:42
QUOTE(kicule @ 2009 11 02, 11:42)
nejaugi niekas nepapasakos apie ta rajona  unsure.gif

As gyvenu tame rajone.. ne pirmus metus. Tiesa sakant virs 20 metu :]
Rajonas ne is geruju, ir tikrai ne is saugiuju. Bet kur kaune saugu? smile.gif
As esu gyvenusi 2 to rajono vietose. Viena karta netoli sauletekio, o dabar gyvenu arciau pacio rajono galo. Cia tikrai negalima nei vakare eiti pasivaikscioti, nei nieko. Kazkada vidurineje vidury baltos dienos mane uzpuole, ir apiplese smile.gif
Vakara aplink sauleteki buriasi bandos paaugliu, jie ten sedi golfuose ir klauso "intelektualios" muzikos... ruko, geria... Aisku, pastaruoju metu, kazkaip ju apmazejo. Bet pati nakti esu ne karta is savo kiemo variusi girtus paauglius, skambindama policijai.
Mes nusipirkome buta tame 9 aukstyje. Kol kas atrodo viskas ok, nes mes jau iprate prie to rajono. Bet manau zmogui is ramaus rajono butu sunkoka :]
Atsakyti
QUOTE(Aistestul @ 2009 11 02, 14:17)
As gyvenu tame rajone.. ne pirmus metus. Tiesa sakant virs 20 metu :]
Rajonas ne is geruju, ir tikrai ne is saugiuju. Bet kur kaune saugu? smile.gif
As esu gyvenusi 2 to rajono vietose. Viena karta netoli sauletekio, o dabar gyvenu arciau pacio rajono galo. Cia tikrai negalima nei vakare eiti pasivaikscioti, nei nieko. Kazkada vidurineje vidury baltos dienos mane uzpuole, ir apiplese smile.gif 
Vakara aplink sauleteki buriasi bandos paaugliu, jie ten sedi golfuose ir klauso "intelektualios" muzikos... ruko, geria...  Aisku, pastaruoju metu, kazkaip ju apmazejo. Bet pati nakti esu ne karta is savo kiemo variusi girtus paauglius, skambindama policijai.
Mes nusipirkome buta tame 9 aukstyje. Kol kas atrodo viskas ok, nes mes jau iprate prie to rajono. Bet manau zmogui is ramaus rajono butu sunkoka :]

Likimas taip lėmė, kad 3 metelius teko čia gyventi. Nu niekaip aš prie to Saulėtekio rajono nepritapau schmoll.gif Laimei, greit tepsime slides iš čia. Ir kai buto ieškojome, tai tik ir plalenkdavau visus skelbimus iš šio rajono.
Vienintelis gėris nebent - tai atgyjantis, besiremontuojantis ir su puikia direktore "Želmenėlio" lopšelis/darželis thumbup.gif
O va į mokyklas notoli šio darželio kažin ar būčiau norėjusi vaiką leisti.
Grįšiu į gimtąjį kvartalą netoli Teo. Ar ten ramiau, kažin, visur dabar nesaugu. Bet tvarkos tikrai kažkiek daugiau. Tiesa, naujos statybos nemų ten nėra, o ir senos statybos namuose butų kainos mažai krenta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 09 lapkričio 2009 - 23:15
QUOTE(Ice @ 2009 11 10, 00:11)
Likimas taip lėmė, kad 3 metelius teko čia gyventi. Nu niekaip aš prie to Saulėtekio rajono nepritapau  schmoll.gif Laimei, greit tepsime slides iš čia. Ir kai buto ieškojome, tai tik ir plalenkdavau visus skelbimus iš šio rajono.
Vienintelis gėris nebent - tai atgyjantis, besiremontuojantis ir su puikia direktore "Želmenėlio" lopšelis/darželis  thumbup.gif
O va į mokyklas notoli šio darželio kažin ar būčiau norėjusi vaiką leisti.
Grįšiu į gimtąjį kvartalą netoli Teo. Ar ten ramiau, kažin, visur dabar nesaugu. Bet tvarkos tikrai kažkiek daugiau. Tiesa, naujos statybos nemų ten nėra, o ir senos statybos namuose butų kainos mažai krenta  doh.gif

Nu as kai dabar gerai pamastau, tai nebus 20 metu kaip gyvenu dainavoje... nes esu gyvenus marijampoleje, bet cia dar visai vaikas budama...Paskui studentu miestelyje kokius 2 metus.... tai gal kokie 18 metu kai cia gyvenu.. Bet cia jau ipratau. Aisku, nevesiu vaiku i ne viena is cia esanciu mokyklu. Nei ta,kuria pati baigus, nei kita...Abi tikrai prastos, isitikinau tuo tik tada, kai tevai jaunesne sese pervede i kita mokykla... Tada pamatem skirtuma. I darzelius irgi jokiu vedimu dainavos rajone nebus... Net nesu isitikinus, ar cia dar ilgai gyvensim, nes paziurejus i dabartine lietuvos situacija kazkaip nesmagu darosi, o mb gautu puiku darba prancuzijoje, tai... nu bet kol kas gyvensiu cia... biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai už išsamius atsakymus 4u.gif

QUOTE(smithers1 @ 2008 09 08, 19:03)
Sveiki. Siek tiek naujokas esu, tai nepykit, jei jau bus ta tema sneketa smile.gif Noriu pirkti poros kambariu butuka Smėliuose. Kaina lyg ir nieko duoda, statytojas irgi zinomesnis, bet ziuriu ju puslapy tai nelabai nupirktu butu rodo. Gal kas zinot kokiu nors negeru dalyku apie juos? smile.gif) Labai idomu, kodel taip mazai butu nupirkta - ar siaip tokia situacija, ar kazkokios problemos su kokybe ir t.t...

QUOTE(holiday @ 2008 09 23, 16:06)
tai kad ne 400 000 lt  schmoll.gif jie pamažino kainas. Mes irgi vis į smėlius pasidairom, gerai, kad nepirkom, va ir papigo. bet dar mąstom

Ar pirkot buta Smeliose?
Ar patenkinti?
Kažin ar yra kur netoliese vaiku darželis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2009 11 12, 19:20)
Ačiū labai už išsamius atsakymus  4u.gif
Ar pirkot buta Smeliose?
Ar patenkinti?
Kažin ar yra kur netoliese vaiku darželis? rolleyes.gif

As taip pat seku Smelius - per metus laiko nenupirktas ne vienas butas nors kainas ir sumazino gerokai. Kiekvienas bent kiek besidomintis dabar juk laukia Rygos-Talino kainu, kurios dvigubai mazesnes negu vilniuje, o ka jau bekalbeti apie Kauna
Atsakyti