Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai statomi būstai Kaune

QUOTE(neringasass @ 2008 04 09, 21:32)
galiu pasakyti kad mano draugas ten dirba tuos apdailos darbus,ir sake kad apdaila geriausia darytis tariantis atskirai su dazytojais,o siaip viskas ten normaliai

Dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Galbut kas nors, ką nors girdėjot apie projektą šilainių valda???
Gal kas ruošiatės pirkti butą šiame daugiabutyje?? O gal jau nusipirkot?
Mane labai domintų bet kokia informacija susijusi su šiuo projektu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikee @ 2008 02 17, 22:24)
turiu nusipirkusi buta naujakuriu gatvej is norex'o. paskaicius atsiliepimus apie kreves butus tai net siurpai nukrato. aisku buvo siokiu tokiu nesusipratimu statant ir mano buta, bet tikrai nepalyginsi su kreves problemom. bent jau kiek meistrai sake, tai tikrai viskas gan gerai padaryta.
namas nedidelis, parkingai yra, kaina dar mokejau per pus mazesne nei dabar  smile.gif  zodziu kol kas dziaugiuosi  ax.gif

Kuriam name mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas nusipirke ar uzsirezervave buta Lazdynu miestelyje, statomam "kaustos"? mes ten uzsirezervavom buta, bet dar neapsisprendziam del pirkimo.

ir beje dar man kilo klausimas del balkonu daugiabuciuose namuose? pvz musu rezervuotame bute balkono plotas 13m2, o jo plotas nepriskaiciuotas i buto plota ir kaina. klausem kaip cia yra, bet mums pasake, kad balkonas neisiskaiciuoja i buto plota ir del mokejimo numyke kazka ir likau taip ir nesupratus kaip cia yra. sutarties dar neskaiciau preliminarios, taciau is patyrusiu butu idomu suzinoti ar tas balkono plotas prisiskaiciuoja prie kainos? ar jis prie buto nemokamai duodamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2008 04 14, 14:54)
Sveiki, gal kas nusipirke ar uzsirezervave buta Lazdynu miestelyje, statomam "kaustos"? mes ten uzsirezervavom buta, bet dar neapsisprendziam del pirkimo.

ir beje dar man kilo klausimas del balkonu daugiabuciuose namuose? pvz musu rezervuotame bute balkono plotas 13m2, o jo plotas nepriskaiciuotas i buto plota ir kaina. klausem kaip cia yra, bet mums pasake, kad balkonas neisiskaiciuoja i buto plota ir del mokejimo numyke kazka ir likau taip ir nesupratus kaip cia yra. sutarties dar neskaiciau preliminarios, taciau is patyrusiu butu idomu suzinoti ar tas balkono plotas prisiskaiciuoja prie kainos? ar jis prie buto nemokamai duodamas?  g.gif

Balkono plotas į bendrą buto kvadratūrą neįskaičiuojamas. Taigi už jį mokėti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2008 04 14, 15:06)
Balkono plotas į bendrą buto kvadratūrą neįskaičiuojamas. Taigi už jį mokėti nereikia  mirksiukas.gif

aciu uz informacija, nes pati nelabai vietine tuose reikaluose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2008 04 14, 13:54)
ir beje dar man kilo klausimas del balkonu daugiabuciuose namuose? pvz musu rezervuotame bute balkono plotas 13m2, o jo plotas nepriskaiciuotas i buto plota ir kaina. klausem kaip cia yra, bet mums pasake, kad balkonas neisiskaiciuoja i buto plota ir del mokejimo numyke kazka ir likau taip ir nesupratus kaip cia yra. sutarties dar neskaiciau preliminarios, taciau is patyrusiu butu idomu suzinoti ar tas balkono plotas prisiskaiciuoja prie kainos? ar jis prie buto nemokamai duodamas?  g.gif

QUOTE(Vilkės akis @ 2008 04 14, 14:06)
Balkono plotas į bendrą buto kvadratūrą neįskaičiuojamas. Taigi už jį mokėti nereikia  mirksiukas.gif

Laba diena, už dyką arklys arklio nekaso doh.gif
KAd balkonas į buto kvadratūrą neįskaičiuojamas, tai čia ir arkliui aišku, bet kad už jį nereiks mokėt, tai nesąmonė. Gal tada jau ir garažus ar sandėliukus už dyką dalina, jie juk irgi į buto kvadratūrą neįsiskaičiuoja.
Nors, gal kas nors pasikeitė g.gif lotuliukas.gif
KAi pirkau butą, buto kvadrato kaina buvo viena, o balkono - kita, bet tikrai už dyką jo man nieks nesiūlė.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 04 15, 11:27)
KAi pirkau butą, buto kvadrato kaina buvo viena, o balkono - kita, bet tikrai už dyką jo man nieks nesiūlė.

Na yra tokių, kurie matė sutartį ir ten atskiros kainos už balkoną nėra smile.gif Čia konkrečiai apie Lazdynų namus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 15 balandžio 2008 - 10:32
QUOTE(Apuokas @ 2008 04 15, 10:31)
Na yra tokių, kurie matė sutartį ir ten atskiros kainos už balkoną nėra  smile.gif Čia konkrečiai apie Lazdynų namus.

Negaliu ginčytis drinks_cheers.gif Tuo labiau, pačios sutarties nemačius mirksiukas.gif
Bet tokius sutarties punktus, kurie susije su kaina, reiktų išsiaiškint iki smlkmenų, kad paskui siurprizų nebūtų
Atsakyti
nu nesąmonė mokėti už balkoną doh.gif mes smėliuose nemokėjom schmoll.gif
Atsakyti
Ieškom buto ir mes blush2.gif Žiūrėjau Smėlius, bet kad kaina labai didelė, namas irgi nemažas, o kuo daugiau gyventojų, tuo didesnis bardakas būna g.gif Visi kainas jau mažina o jie ne. Dar man keista, kad rezervacija prasidėjo rugsėjo gale, o parduoti tik 4 butai ir 2 rezervuoti, tai kada jie tuos butus parduos kai jų virš 40. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturėlis @ 2008 04 15, 13:58)
kada jie tuos butus parduos kai jų virš 40. doh.gif

kai kainas numažins biggrin.gif
Atsakyti