Vat ir man Citrosept'as padėjo. Keletą metų kankinausi pūlinga angina, sinusitais, bronchitais - angina tai kartodavos vos ne kas mėnesį, nesvarbu, vasara ar žiema. Paskutiniu metu be antibiotikų nieks nebepadėdavo. Sausio mėnesį šiemet išvis nusilpęs organizmas buvo nuo ligų ir antibiotikų, jau ir po antibiotikų gydymo kurso normaliai nepasveikau, temperatūra gerą mėnesį laikėsi apie 37 - 37,2 , žodžiu, rodė, kad yra uždegimas, ir nors tu ką...
Pradėjau tada Citroseptą gert - iš pradžių tas arklines priešbacilines dozes, po 50-70 lašų triskart dienoj, paskui po 30 lašų kasdien. Net nepastebėjau kada ir kaip, bet praėjo visos ligos...

Gėriau Citrosept'ą gerus 3 mėnesius, ir tfu tfu tfu, dar nėkart nepasikartojo angina.. Nors praeitais metais per tiek laiko jau būčiau 4-5 kartus prasirgus.
Tik pries savaitę sugebėjau kažkokį virusėlį pirmąkart šiemet prisigriebt, tai iškart nusipirkau Citrosept'o. Pabrangęs, pastebėjau

Ir kol nepaskaičiau šitos temos, galvojau, gal man pasivaideno, bet skonis daug mažiau kartus, nei tada, kai žiemą ir pavasarį gėriau

Dabar va užmečiau akį į pakuotę - ogi žiū - produkt polski

Tai pasirodo, rimtai skirtumas jaučiasi, nors iki šiandien nė minties nebuvo žiūrėt į gamintoją... Na, matyt, reiks ilgiau pagert ir pažiūrėt, veikia taip pat ar ne... Šiaip nenuteikia manęs teigiamai tie visi lenkiški gaminiai... Off topic'as (atsiprašau), bet pvz. Anglijoj gyvenant pirkdavau kokius L'oreal ar Dove šampūnus, pagamintus Anglijoj/Prancūzijoj/kitur, ir buvau žiauriai patenkinta, o Lietuvoj tuos pačius lorealius ir pan. nusipirkus prasikeikiau.. Kad tik nebūtų su Citroseptu ta pati istorija...
Pamąsčiau, gal vis tik reik pasiknaisiot po mažas rajonines vaistines?

Gal ten mažiau išperka tokius dalykus kaip Citrosept, tai gal ten ir skandinaviškos gamybos užsilikusių yra? ...