QUOTE(Brasa @ 2008 06 17, 16:37)
Lygiai taip pat juokingai atrodo ne nėščia jaunoji su rūtų vainikėliu, kuri su vyru jau 5 metai po vienu stogu gyvena. Tik kažkaip keistai jūs į viską žiūrit - jei yra akivaizdus įrodymas - pilvas - kad nėščioji ne skaisti, jai rūtų vainikėlio negalima, o jei to plika akimi matomo įrodymo nėra (nors visi puikiausiai žino, kad jaunoji ne mergelė marija), tai prašom - dėkis tą vainikėlį, juokingai neatrodysi
Šiaip tai aš nesidraskau, tik pamokslauju

Aš irgi galvoju, kad vainikėliai atgyvena, todėl ir nesuprantu, kodėl jums tos nėščiosios su vainikėliais užkliūna, o nesilaukiančios - ne

Tai jei jau taip, tai kritikuokit visas užsidėjusias vainikėlius (skaisčios jaunosios lygiai tokai pat atgyvena, kaip ir rūtos

)
Tikrai pritariu 100 proc.

Kaip ir minejau, man - tai simboline atgyvena daznai naudojama ne pagal paskirti (tekant "kaltai"

)
Papildyta:
QUOTE(uItra @ 2008 06 17, 21:32)
Niekas nesciu nesiepia - kurioj vietoje yra pasityciota is NESTUMO

? Tiesiog pilvukas jir nekaltybes simbolis - nesuderinami. Man lygiai taip pat nepriimtina, kai VAINIKELIUS dedasi gyvenancios su savo antromis pusemis ar juo labiau - tekancios antra ar trecia karta. Jos lygiai taip pat PACIOS pavercia save aplinkiniu pajuokos objektu - netikiu, kad is to ju "simbolio" nekikena didzioji dauguma aplinkiniu. Ir vargu ar kas jas pavadina "saugancias grazia tradicija", kaip kad megstama pabrezti... Manyciau, siai tradicijai jau seniai laikas keliauti uzmarstin - na nebent mergina is ypac religingos seimos, ir teka is tevu namu, pries tai negyvenusi su busimu vyru, tad kokie tu dvieju zmoniu tarpusavio santykiai - nera akivaizdu.
Taip kad nedeliokite akcentu ne vietoje, ir nereikes kelti ginco tuscioje vietoje
Kaip pirstu i aki
Papildyta:
QUOTE(Brasa @ 2008 06 17, 23:07)
Ir dabar nematot, kad visur rasoma tik apie NESCIASIAS. As ne zodzio nesakyciau, jei visom jaunosiom taikytu ta taisykle, kad nesidet to rutu vainikelio. Jus pacios ne vietoj akcentus sudeliojot - kritikuokit visas jaunasias su vainikeliais, o ne tik "juokingas nesciasias"

Beje, o tai pirma karta tekancios tai jau suderinamos su "nekaltybes simboliu" - nu kam tas veidmainiavimas ir dvigubu standartu taikymas?
Ponia Brasa, nesuprantu, kodel taip skausmingai reaguojate i issakyta nuomone? Buvo ideta LT "izimybes" nuotrauka - ji buvo pakomentuota. Butu ideta kt. "izimybes" vestuviu nuotrauka - irgi eitu komentarai. Jeigu man grazu/negrazu, as ir sakau. Ir koks man skirtumas, ar ji laikiasi ar ne. Ar sitame forume negalima jau savo nuomones isreiksti, kaip cia suprast dabar?