Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

QUOTE(Glamorous @ 2008 06 17, 15:21)
Tekesiu su sampanine (bet ne balta  biggrin.gif ) suknute ir be rutu vainikeliu, nes jau esu sugriesijusi ax.gif

ir ranka prie sirdies pridejus galetum patvirint kad tikrai tikrai apsisprendima del sukneles spalvos leme ne 'grazu negrazu, tinka netinka', o butent "tai"? lotuliukas.gif

o siaip... nu miargos.... nu juokinga diskusija biggrin.gif nu visi zinom ka kas reiskia, bet .. vieniems grazu viena, kitiems kita, vieni tai laikosi 'neatsiejamu atributu' ale tradicija, gal siek tiek 'karnavaliniu elementu', kitos ziuri kiek kitaip smile.gif
buvo kas is riaubiskytes tyciojosi tipo 2 santuoka, vienas vaikas, kito laukias ir matai - driso su balta suknele, ai ai ai biggrin.gif

na koks skirtumas .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 06 17, 18:05)
o kokia prasme detis, kai pilvas nepupso, bet gyveni gal jau su penktu vyru? blink.gif  Kad tai simbolis as sutinku, bet tai supraskit, kad tas vainikelis simbolizuoja skaistybe, o kuri dabar teka skaisti? g.gif As isvis jusu nesuprantu...Toks jausmas, kad ne nescios gali apsimest skaisciom, o vat nescios juokingos...  bigsmile.gif neuzkliuvo jums Riaubiskytes balta suknele - nors jau turi dukra ir laukesi antro vaiko (bet vat pilvo dar nesimate, turbut todel ir nekliudet), nei Pronina, nei kitos moterys tekancios ne po pirma karta irgi neuzkliuvo, o tos nesciosios tai jau kaip raupsuotos - toks jausmas, kad jums tos uz penkto vyro tekancios moterys labiau "skaiscios" nei tos gal nuo pirmo vyro ju gyvenime besilaukiancios pirmagimio merginos....
Na, nepritariu as tiems vainikeliams...bet tas jusu nesciu jaunuju pasiepimas (kad tik jos su rutu vainikeliais juokingos) tai mane erzina. pasiepkit visas, o ne vien tas, kurios siaip jau tuo gyvenimo momentu yra labiausiai gerbtinos...

kai pronina ar Riaubiskyte tuokesi, as siame skyrelyj nesilankiau, nes savuju neorganizavau. O man nesciosios labai grazu, ypac su mazu pilvuku nestuke.gif
Atsakyti
o kokia prasme detis, kai pilvas nepupso, bet gyveni gal jau su penktu vyru? blink.gif  Kad tai simbolis as sutinku, bet tai supraskit, kad tas vainikelis simbolizuoja skaistybe, o kuri dabar teka skaisti? g.gif As isvis jusu nesuprantu...Toks jausmas, kad ne nescios gali apsimest skaisciom, o vat nescios juokingos...  bigsmile.gif neuzkliuvo jums Riaubiskytes balta suknele - nors jau turi dukra ir laukesi antro vaiko (bet vat pilvo dar nesimate, turbut todel ir nekliudet), nei Pronina, nei kitos moterys tekancios ne po pirma karta irgi neuzkliuvo, o tos nesciosios tai jau kaip raupsuotos - toks jausmas, kad jums tos uz penkto vyro tekancios moterys labiau "skaiscios" nei tos gal nuo pirmo vyro ju gyvenime besilaukiancios pirmagimio merginos....
Na, nepritariu as tiems vainikeliams...bet tas jusu nesciu jaunuju pasiepimas (kad tik jos su rutu vainikeliais juokingos) tai mane erzina. pasiepkit visas, o ne vien tas, kurios siaip jau tuo gyvenimo momentu yra labiausiai gerbtinos...

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti

Niekas nesciu nesiepia - kurioj vietoje yra pasityciota is NESTUMO blink.gif? Tiesiog pilvukas jir nekaltybes simbolis - nesuderinami. Man lygiai taip pat nepriimtina, kai VAINIKELIUS dedasi gyvenancios su savo antromis pusemis ar juo labiau - tekancios antra ar trecia karta. Jos lygiai taip pat PACIOS pavercia save aplinkiniu pajuokos objektu - netikiu, kad is to ju "simbolio" nekikena didzioji dauguma aplinkiniu. Ir vargu ar kas jas pavadina "saugancias grazia tradicija", kaip kad megstama pabrezti... Manyciau, siai tradicijai jau seniai laikas keliauti uzmarstin - na nebent mergina is ypac religingos seimos, ir teka is tevu namu, pries tai negyvenusi su busimu vyru, tad kokie tu dvieju zmoniu tarpusavio santykiai - nera akivaizdu.
Taip kad nedeliokite akcentu ne vietoje, ir nereikes kelti ginco tuscioje vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 17 birželio 2008 - 21:05
QUOTE(karolina18 @ 2008 06 16, 18:30)
Nu tikrai Ermita gražiai atrode,bet iš ties jei ji laukiasi ir dar žiūriu užsidėjus rūtu vainikėli tai man šis dalykas labai keista aš tai net vėliumo neasidėčiau jei būčiau nestuke.gif o rūtu vainikėli iš vis nėra kalbos. smile.gif

QUOTE(Ksantipe @ 2008 06 16, 19:02)
nu tas rutu vainikelis  blink.gif juokina zmones  biggrin.gif

QUOTE(aleks@ndra @ 2008 06 17, 16:27)
juokingai juokingai nescia atrodo su rutu vainikeliu. apskritai mano nuomone, tai atgyvena.
tik ko cia draskytis reikia, nesuprantu?  hihihi.gif  hihihi.gif

Ir dabar nematot, kad visur rasoma tik apie NESCIASIAS. As ne zodzio nesakyciau, jei visom jaunosiom taikytu ta taisykle, kad nesidet to rutu vainikelio. Jus pacios ne vietoj akcentus sudeliojot - kritikuokit visas jaunasias su vainikeliais, o ne tik "juokingas nesciasias" g.gif
Beje, o tai pirma karta tekancios tai jau suderinamos su "nekaltybes simboliu" - nu kam tas veidmainiavimas ir dvigubu standartu taikymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 17 birželio 2008 - 22:10
QUOTE(Brasa @ 2008 06 17, 16:37)
Lygiai taip pat juokingai atrodo ne nėščia jaunoji su rūtų vainikėliu, kuri su vyru jau 5 metai po vienu stogu gyvena. Tik kažkaip keistai jūs į viską žiūrit - jei yra akivaizdus įrodymas - pilvas - kad nėščioji ne skaisti, jai rūtų vainikėlio negalima, o jei to plika akimi matomo įrodymo nėra (nors visi puikiausiai žino, kad jaunoji ne mergelė marija), tai prašom - dėkis tą vainikėlį, juokingai neatrodysi  doh.gif
Šiaip tai aš nesidraskau, tik pamokslauju biggrin.gif Aš irgi galvoju, kad vainikėliai atgyvena, todėl ir nesuprantu, kodėl jums tos nėščiosios su vainikėliais užkliūna, o nesilaukiančios - ne blink.gif  Tai jei jau taip, tai kritikuokit visas užsidėjusias vainikėlius (skaisčios jaunosios lygiai tokai pat atgyvena, kaip ir rūtos smile.gif )

Tikrai pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif Kaip ir minejau, man - tai simboline atgyvena daznai naudojama ne pagal paskirti (tekant "kaltai" ax.gif )
Papildyta:
QUOTE(uItra @ 2008 06 17, 21:32)
Niekas nesciu nesiepia - kurioj vietoje yra pasityciota is NESTUMO blink.gif? Tiesiog  pilvukas jir nekaltybes simbolis - nesuderinami. Man lygiai taip pat nepriimtina, kai VAINIKELIUS dedasi gyvenancios su savo antromis pusemis ar juo labiau - tekancios antra ar trecia karta. Jos lygiai taip pat PACIOS pavercia save aplinkiniu pajuokos objektu - netikiu, kad is to ju "simbolio" nekikena didzioji dauguma aplinkiniu. Ir vargu ar kas jas pavadina "saugancias grazia tradicija", kaip kad megstama pabrezti... Manyciau, siai tradicijai jau seniai laikas keliauti uzmarstin - na nebent mergina is ypac religingos seimos, ir teka is tevu namu, pries tai negyvenusi su busimu vyru, tad kokie tu dvieju zmoniu tarpusavio santykiai - nera akivaizdu.
Taip kad nedeliokite akcentu ne vietoje, ir nereikes kelti ginco tuscioje vietoje  mirksiukas.gif

Kaip pirstu i aki drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Brasa @ 2008 06 17, 23:07)
Ir dabar nematot, kad visur rasoma tik apie NESCIASIAS. As ne zodzio nesakyciau, jei visom jaunosiom taikytu ta taisykle, kad nesidet to rutu vainikelio. Jus pacios ne vietoj akcentus sudeliojot - kritikuokit visas jaunasias su vainikeliais, o ne tik "juokingas nesciasias"  g.gif
Beje, o tai pirma karta tekancios tai jau suderinamos su "nekaltybes simboliu" - nu kam tas veidmainiavimas ir dvigubu standartu taikymas?

Ponia Brasa, nesuprantu, kodel taip skausmingai reaguojate i issakyta nuomone? Buvo ideta LT "izimybes" nuotrauka - ji buvo pakomentuota. Butu ideta kt. "izimybes" vestuviu nuotrauka - irgi eitu komentarai. Jeigu man grazu/negrazu, as ir sakau. Ir koks man skirtumas, ar ji laikiasi ar ne. Ar sitame forume negalima jau savo nuomones isreiksti, kaip cia suprast dabar? mirksiukas.gif
Atsakyti

Ponia Brasa, nesuprantu, kodel taip skausmingai reaguojate i issakyta nuomone? Buvo ideta LT "izimybes" nuotrauka - ji buvo pakomentuota. Butu ideta kt. "izimybes" vestuviu nuotrauka - irgi eitu komentarai. Jeigu man grazu/negrazu, as ir sakau. Ir koks man skirtumas, ar ji laikiasi ar ne. Ar sitame forume negalima jau savo nuomones isreiksti, kaip cia suprast dabar? mirksiukas.gif
[/quote]

Turbūt galvojat, kad mano tokią reakciją sukelia asmeninė patirtis? biggrin.gif ne, aš netekėjau ir netekėsiu nėščia. Ir ne todėl, kad iš manęs su rūtų vainikėliu kikentų aplinkiniai (beje, rūtų vainikėlio man irgi niekas net per prievartą neuždėtų) - o todėl, kad per savo vestuves reikia švęst iš dūšios. O ką ten nėščia - nei prisišoksi labai, nei naktinėsi, nei išgert gali, o dar pykinimai, nuovargis - ne ne, tai ne man biggrin.gif
Ir aš ne skausmingai reaguoju, aš tik ginčijuosi... Man dėl tos olialia merginos nei šilta, nei šalta... Man tik nepatinka tas jūsų toks suskirstymas - va tos su vainikėliu nekritikuojam, nes ne nėščia ir pirmos vestuvės (tarkim"skaistesnė" už kitas), va iš tos pakikensim, nes jau su vyru gyvena (mažiau "skaisti"), o jau nėščia tai išvis juokinga (išvis "neskaisti") biggrin.gif Kaip jūs nustatot tuos "skaistumo" lygmenis? mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Brasa,2008 06 18, 08:35]
[/quote]

Turbūt galvojat, kad mano tokią reakciją sukelia asmeninė patirtis? biggrin.gif ne, aš netekėjau ir netekėsiu nėščia. Ir ne todėl, kad iš manęs su rūtų vainikėliu kikentų aplinkiniai (beje, rūtų vainikėlio man irgi niekas net per prievartą neuždėtų) - o todėl, kad per savo vestuves reikia švęst iš dūšios. O ką ten nėščia - nei prisišoksi labai, nei naktinėsi, nei išgert gali, o dar pykinimai, nuovargis - ne ne, tai ne man biggrin.gif
Ir aš ne skausmingai reaguoju, aš tik ginčijuosi... Man dėl tos olialia merginos nei šilta, nei šalta... Man tik nepatinka tas jūsų toks suskirstymas - va tos su vainikėliu nekritikuojam, nes ne nėščia ir pirmos vestuvės (tarkim"skaistesnė" už kitas), va iš tos pakikensim, nes jau su vyru gyvena (mažiau "skaisti"), o jau nėščia tai išvis juokinga (išvis "neskaisti") biggrin.gif Kaip jūs nustatot tuos "skaistumo" lygmenis? mirksiukas.gif
[/quote]

Mes ziuriu jau visai nukrypome nuo temos - izymybiu vestuves virto rutu vainikelio klausimo svarstymu doh.gif Lai tuokiasi kas kaip nori, o mes tuokimes taip kaip mums atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 06 18, 08:35)
o todėl, kad per savo vestuves reikia švęst iš dūšios. O ką ten nėščia - nei prisišoksi labai, nei naktinėsi, nei išgert gali, o dar pykinimai, nuovargis - ne ne, tai ne man biggrin.gif

drįstu paprieštarauti - aš tekėjau nėščia 3 mėnesyje - tiesiog savaitę prieš vestuves man tą patvirtino daktaras. ar aš nuo to prasčiau atšvenčiau vestuves? nu tikrai ne schmoll.gif ir šokom, ir uliavojom, ir naktinėjom, aš dar svečius po kambarius kur nakvojo išvežiojau.. jokių pykinimų ir nuovargio - atvikščiai viskas puiku buvo thumbup.gif ir rūtų vainikėlio aš pati nedariau, bet man jį įsegė brolienė - ar nuo to blogiau? man jokio skirtumo.. tik brolienė prietarą pasakė, kad vestuvinis vainikėlis ne man, o kad vėliau kūdikis ramus būtų - atseit jei neramus, šalia jo reikia vestuvinį rūtų vainikėlį padėti.. mergaitė buvo rami, tai vainikėlio ir neišbandžiau blush2.gif
sorry už off topick 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 06 18, 11:12)

Mes ziuriu jau visai nukrypome nuo temos - izymybiu vestuves virto rutu vainikelio klausimo svarstymu doh.gif  Lai tuokiasi kas kaip nori, o mes tuokimes taip kaip mums atrodo g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
del rutu simbolio yra ir kita versija - nu ne skaistybes simbolis jos biggrin.gif
anksciau rutu nuoviru kazkaip nestumo atsikratinedavo ar tai kad nepastotu darydavo (nepamenu detaliu), tai per vestuves issegdavo rutu vainikeli kaip simboli,kad nuo siol ju nebereiks - gales legaliai vaikus gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2008 06 18, 11:12)
drįstu paprieštarauti - aš tekėjau nėščia 3 mėnesyje - tiesiog savaitę prieš vestuves man tą patvirtino daktaras. ar aš nuo to prasčiau atšvenčiau vestuves? nu tikrai ne  schmoll.gif ir šokom, ir uliavojom, ir naktinėjom, aš dar svečius po kambarius kur nakvojo išvežiojau.. jokių pykinimų ir nuovargio - atvikščiai viskas puiku buvo  thumbup.gif ir rūtų vainikėlio aš pati nedariau, bet man jį įsegė brolienė - ar nuo to blogiau? man jokio skirtumo.. tik brolienė prietarą pasakė, kad vestuvinis vainikėlis ne man, o kad vėliau kūdikis ramus būtų - atseit jei neramus, šalia jo reikia vestuvinį rūtų vainikėlį padėti.. mergaitė buvo rami, tai vainikėlio ir neišbandžiau  blush2.gif
sorry už off topick  4u.gif

Tai aš ir parašiau, kad tai ne man (nesakau,kad reikėtų taikyt visoms ir kad nėščioms nereikėtų tekėt) - pažiūrėkit, aš turiu dukrytę ir žinau, kas yra nėštumas smile.gif Mane ir pykino, ir silpna buvo, kai laukiausi - tikrai nedžiugino manęs tada jokios šventės, nebuvo sveikatos schmoll.gif
Gerai, baigiam su tais vainikėliais drinks_cheers.gif
Atsakyti