Gali būt nemažai nuotrauku ir dar gali būt any viršelio Jasikevičiai
nu tikėkimes,kad nemažai nuotrauku bus sulaukim ketvirtadienio pažystama mate vestuves tai sake gražu jaunosios labai sake gražus makiažas ir jaunikis labai aukštas ir buvo pasimetes labai
QUOTE(karolina18 @ 2008 07 08, 19:22)
Gali būt nemažai nuotrauku ir dar gali būt any viršelio Jasikevičiai
nu tikėkimes,kad nemažai nuotrauku bus sulaukim ketvirtadienio pažystama mate vestuves tai sake gražu jaunosios labai sake gražus makiažas ir jaunikis labai aukštas ir buvo pasimetes labai

o man kaip tik jaunikis neaukštas pasirodė
QUOTE(Gintarasa @ 2008 07 04, 11:33)
abu labai graziai atrode
jei jaunieji leis, daugiau foto po kokio menesio imesiu
QUOTE(uItra @ 2008 07 09, 01:05)
Oi lauksim
QUOTE(uItra @ 2008 07 09, 02:05)
na jei tu šios poros vestuves įamžinai, tikiu kad foto bus nuostabios
Tomo Delinkaičio matosi,kad buvo gražios vestuves jaunoji labai graži man norėtusi daugiau nuotraukyčiu pažiūrėt ir iš arčiau lauksim labai,labai daugiau nuotraukyčiu o šiaip matėsi,kad buvo viskas
tik labai idome diena pasirinko trečiadieni taip man neapriimtina
Tai kad nepasakyčiau kad zmonese labai jau nuotrauku yra, o pasakojimas irgi skurdokas
O del keliones tai taip buvo laikraštyje parašyta del to ir pasakiau, tau kaip Juos asmeniškai pažįstančiai geriau žinot tai tiesa yra ar ne
Papildyta:
Žmonese yra nuotrauku biskuti tai labai gražiai atrodo
Kitame Krepsinio Numeryje ant virselio turetu buti jei mano šaltiniai manes nepaveda
O del keliones tai taip buvo laikraštyje parašyta del to ir pasakiau, tau kaip Juos asmeniškai pažįstančiai geriau žinot tai tiesa yra ar ne
Papildyta:
QUOTE(karolina18 @ 2008 07 09, 17:03)
Tomo Delinkaičio matosi,kad buvo gražios vestuves jaunoji labai graži man norėtusi daugiau nuotraukyčiu pažiūrėt ir iš arčiau lauksim labai,labai daugiau nuotraukyčiu o šiaip matėsi,kad buvo viskas
tik labai idome diena pasirinko trečiadieni taip man neapriimtina 
Žmonese yra nuotrauku biskuti tai labai gražiai atrodo
cia dar apie Jasikeviciaus vestuves http://www.klubas.lt...php?id=17679315
na tikrai kazkaip keistai atrodo