Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

Gali būt nemažai nuotrauku ir dar gali būt any viršelio Jasikevičiai biggrin.gif 4u.gif nu tikėkimes,kad nemažai nuotrauku bus sulaukim ketvirtadienio pažystama mate vestuves tai sake gražu jaunosios labai sake gražus makiažas ir jaunikis labai aukštas ir buvo pasimetes labai smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2008 07 08, 19:22)
Gali būt nemažai nuotrauku ir dar gali būt any viršelio Jasikevičiai biggrin.gif  4u.gif nu tikėkimes,kad nemažai nuotrauku bus sulaukim ketvirtadienio pažystama mate vestuves tai sake gražu jaunosios labai sake gražus makiažas ir jaunikis labai aukštas ir buvo pasimetes labai smile.gif  biggrin.gif

o man kaip tik jaunikis neaukštas pasirodė biggrin.gif jei nežinočiau, nepasakyčiau, kad krepšininkas jis.
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2008 07 04, 11:33)
Susituokė krepšininkas Tomas Delininkaitis   ax.gif

abu labai graziai atrode thumbup.gif
jei jaunieji leis, daugiau foto po kokio menesio imesiu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 07 09, 01:05)
abu labai graziai atrode  thumbup.gif

Oi lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 07 09, 02:05)
abu labai graziai atrode  thumbup.gif

na jei tu šios poros vestuves įamžinai, tikiu kad foto bus nuostabios wub.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif
Atsakyti
Tomo Delinkaičio matosi,kad buvo gražios vestuves jaunoji labai graži man norėtusi daugiau nuotraukyčiu pažiūrėt ir iš arčiau lauksim labai,labai daugiau nuotraukyčiu o šiaip matėsi,kad buvo viskas thumbup.gif thumbup.gif tik labai idome diena pasirinko trečiadieni taip man neapriimtina lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad nepasakyčiau kad zmonese labai jau nuotrauku yra, o pasakojimas irgi skurdokas ax.gif
O del keliones tai taip buvo laikraštyje parašyta del to ir pasakiau, tau kaip Juos asmeniškai pažįstančiai geriau žinot tai tiesa yra ar ne tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(karolina18 @ 2008 07 09, 17:03)
Tomo Delinkaičio matosi,kad buvo gražios vestuves jaunoji labai graži man norėtusi daugiau nuotraukyčiu pažiūrėt ir iš arčiau lauksim labai,labai daugiau nuotraukyčiu o šiaip matėsi,kad buvo viskas  thumbup.gif  thumbup.gif tik labai idome diena pasirinko trečiadieni taip man neapriimtina lotuliukas.gif

Žmonese yra nuotrauku biskuti tai labai gražiai atrodo wub.gif Kitame Krepsinio Numeryje ant virselio turetu buti jei mano šaltiniai manes nepaveda lotuliukas.gif
Atsakyti
cia dar apie Jasikeviciaus vestuves http://www.klubas.lt...php?id=17679315
Atsakyti
O pačiame zurnale Klubas gal nuotrauku daugiau yra? g.gif Rytoj reikes nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežinau, ar ji įžimybė, bet Lrytas rašo biggrin.gif Krepšininkė viena ištekėjo. Nuotraukos ir straipsnis čia smile.gif Visą vaizdą gadina jaunikio batai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 12 liepos 2008 - 16:09
na tikrai kazkaip keistai atrodo smile.gif
Atsakyti