Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Žvėryno gimnazija

noretume pereiti i šia mokykla vienur esu girdejus kad gera kitur kad bloga tai vat noreciau sužinoti kaip mokykla kokie atsiliepimai apie ja ir siaip viska viska viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano manymu, mokykla tikrai gera.Aisku pasitaiko nekokiu mokytoju ir superiniu, cia kaip ir visose mokyklose mirksiukas.gif Bet jeigu esat ne is Zveryno, tai jums patekt i sita gimnazija, manau vilciu net nera rolleyes.gif
Atsakyti
O siaip ten mokosi tavo vaikai ne esam is zveryno ir mus ten priimtu bet kazkaip abejojam sako kad labai prasta o kiti sako kad viskas gerai ten tai noreciau kazka daugiau aisku suzinot
Atsakyti
Klauskit kas domina mirksiukas.gif
Atsakyti
Jai is tikruju domina viskas taisykles mokytojai mokiniai svarbesni ivykiai jai gali papasakok palaciau apie viska nes kadangi planuoju ten leisti savo atzala butu idomu ar apsimoka ir isvis kas per kose ten yra?
Atsakyti
Cia manau rasit daug atsakymu i klausimus mirksiukas.gif
www.zveryno.vilnius.lm.lt
4u.gif
Ka nors galiu papasakot is savo patirties ax.gif
Atsakyti
tai vat ir noreciau kad papasakotum kanors is savo patirties nes ten jau skaiciaus zinqau kad mokyklos puslapi niekadanerasi tiesos
Atsakyti
QUOTE(Vyyte @ 2007 09 17, 09:06)
tai vat ir noreciau kad papasakotum kanors is savo patirties nes ten jau skaiciaus zinqau kad mokyklos puslapi niekadanerasi tiesos

Tai klauskit smulkiau, nes apie viska reiktu labai daug rasyt ir nemazai laiko uzimtu ax.gif
Atsakyti
domina tvarka mokykloj mokytojai pasiekimai ir siaip papasakokit kazka apie mokyklos gyvenima
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif na sitoj mokykloj siemet jau esu 9kl. mokykla gera per vasara daug ka antaujino nes jau buvo tragiska. Mokytojai tai geri thumbup.gif na aisku yra tokiu nelabai kokiu bet labai nedaug. Daugelis mokytoju yra labai mielos ir gerai isaiskina bei padeda mokytis, kad butu lengviau. 5kl pirma trimesta raso raides l.g. g. ir pan. o toliau pazymiai kaip iprasta. Mokykloj labaj daug popamokines veikos (galima rast visko kas tik vaikui prie sirdies ir visi nemokami) ir klasems visokie renginiai (kaledos, tarpklasines vakarones, viktorinos ir pan.) kas dar idomu? turesiu laiko parasysiu kaip ten is vidaus dabar viskas atrodo mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o norint patekti, ar reikia testą laikyti?
Atsakyti
Na man atrodo kad nereik (bent asmeniskai as kai perejau i 5kl. jokio egzamino nelaikiau) lotuliukas.gif
Atsakyti