na "genio" pradine istikruju gera mokykla. Mano darugu vaikas ten mokosi tai tik daug geru ispudziu is jos parsinesa

Painformuosiu, kad šiuo metu gimnazijos pastatas labai atnaujintas. Taip pat didelė dalis klasių turi interaktyviąsias lentas su kompiuteriais. T.y. jos yra kompiuterizuotos. Mokytojų, kaip ir visur, yra ir nekokių, bet yra ir tikrų savo srities profesionalų :]
Pati ten mokausi ir džiaugiuosi, nes tikrai mokymo lygiu nesiskundžiu.
Pati ten mokausi ir džiaugiuosi, nes tikrai mokymo lygiu nesiskundžiu.
Savo dukra leidziu i sia mokykla nuo 5 kl.
Pati mok labai pasitvarkiusi,mokytoju yra visokiu,aplinka,tvarka patenkinta.Minusai - valgykla mazgiams sunkiai prieinama...ten vyresneliai valdo
tie vargsiukai eiles nesulauke taip ir lieka nevalge,o jei sulaukia,tai atsisest negauna...O pertrauka trumpa...zodziu,beda su valgykla.
Dar minusas - 6 kl popietine,kas yra absurdas
kaip darysim su bureliais,lankytais ne vienerius metus dar nesugalvojau
Dar pacioje klaseje daug problemu del darusmes...
Manau jei dar karta rinkciausi,tai privacia mokykla...maziau mok,daugiau kontroles ir drausmes...o cia apie 30 mokyniu kl
Pati mok labai pasitvarkiusi,mokytoju yra visokiu,aplinka,tvarka patenkinta.Minusai - valgykla mazgiams sunkiai prieinama...ten vyresneliai valdo

Dar minusas - 6 kl popietine,kas yra absurdas

Dar pacioje klaseje daug problemu del darusmes...
Manau jei dar karta rinkciausi,tai privacia mokykla...maziau mok,daugiau kontroles ir drausmes...o cia apie 30 mokyniu kl

As ne Žvėrynietė ir klaseje 30 proc vaiku ne Žvėryniečiai,taip kad ....
Na pati cia dabar mokaus tai pasakysiu
kaip daug kas minejo mokytoju yra visokiu
klases dabar daug kur yra dideles o ypac gimnazijose
o del valgyklos pasakysiu kad nevisada valdo dickiai
prie valgyklos duru per pertraukas stovi budintys T.y. gimnazistai kurie turetu per maziuku pertraukas neileisti dickiu, o per dickiu pertraukas maziuku, na dar priklauso nuo budetoju saziningumo aisku
bet per maziuku pertraukas 5-8 prieina labai daug taigi tikiu kad nevisada ir prieina
na ka daugiau pasakyti nebezinau, bet jei kazka labai domina klauskit, parasysiu

Nežinau ar dar kažkam aktualu, bet užvakar suskambo man PASKUTINIS SKAMBUTIS žvėryno gimnazijoj. taip kad pabaigiau jau tą mokyklą, tai daug galiu pasakyt.
Pati esu ne žvėrynietė, priėmė lengvai, be jokių kyšių, rajonas taip pat neturėjo įtakos. Iš mano klasės ir srauto (kadangi mokėmės taip vadinamomis mobiliomis grupėmis, o ne klasėmis) buvo vos pora vaikų vietiniai. Didžioji dalis iš kitur. Taip kad nerėkit kad priema tik žvėryniečius.
Mokytojai - taip. yra ir gerų, yra ir nelabai. Priklauso nuo to, pas ką pakliūni. Iš esmės, visur suteikiamos salygos mokytis, reik tik pačiam norėt. Jeigu vaikas pats nesimoko, nereikia dėl to kaltinti mokytojų kad jų nemoko.
Pati kadangi esu mokiusis ir kitokioj mokykloj (šv. Kristoforo), tai Žvėrynas milijoną kartų geresnis. Visiška laisvė, supratingumas ir t.t.
Kaip kažkas minėjo, visur yra interaktyvios lentos, internetinis dienynas ir t.t. Kiekvieną mokyklos kampą stebi kameros, taip kad galite jaustis saugūs.
Savo vaiką leisiu tik į Žvėryną
Pati esu ne žvėrynietė, priėmė lengvai, be jokių kyšių, rajonas taip pat neturėjo įtakos. Iš mano klasės ir srauto (kadangi mokėmės taip vadinamomis mobiliomis grupėmis, o ne klasėmis) buvo vos pora vaikų vietiniai. Didžioji dalis iš kitur. Taip kad nerėkit kad priema tik žvėryniečius.
Mokytojai - taip. yra ir gerų, yra ir nelabai. Priklauso nuo to, pas ką pakliūni. Iš esmės, visur suteikiamos salygos mokytis, reik tik pačiam norėt. Jeigu vaikas pats nesimoko, nereikia dėl to kaltinti mokytojų kad jų nemoko.
Pati kadangi esu mokiusis ir kitokioj mokykloj (šv. Kristoforo), tai Žvėrynas milijoną kartų geresnis. Visiška laisvė, supratingumas ir t.t.
Kaip kažkas minėjo, visur yra interaktyvios lentos, internetinis dienynas ir t.t. Kiekvieną mokyklos kampą stebi kameros, taip kad galite jaustis saugūs.
Savo vaiką leisiu tik į Žvėryną

o gal kas gali ka paskyti apie rusu k. mokytoja Vida Gurkliene? ji bus klase aukletoja
QUOTE(Čik. @ 2008 07 06, 22:05)
Siuo metu tai nera

QUOTE(beatrice @ 2008 06 26, 12:20)
o gal kas gali ka paskyti apie rusu k. mokytoja Vida Gurkliene? ji bus klase aukletoja
Net šiurpuliukai nubėgo per kūną, užpavydėjau baisiai

kaip smagu girdeti
kad puikia aukletoja turesim

QUOTE(_Rūta_ @ 2008 07 06, 22:48)
Net šiurpuliukai nubėgo per kūną, užpavydėjau baisiai
Kaip mokytoja man ji superinė 

o gal dar apie mokytoja Lina Vičkačkienė ka gali pasakyti?