Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 16, 22:39)

amade, mes irgi ka tik is Katedros aikstes, iskele veliavas abu su MB buciavomes po lietum - irgi geri beprociai  hihihi.gif cia gi krepsinio ligonis pas mane gyvena, tai rekavom visa gerkle "mes laimeeeejoooom!!!"  biggrin.gif

labas rytas 4u.gif

Meskut, mes taip darem kai kazkada lietuviai Svedijoj auksa laimejo thumbup.gif thumbup.gif Nes MB irgi ligonis, o as tai toks nelabai tongue.gif

na, siandien BT 36.8, pas gine audiencija gavau tik ketvirtadieniui, labai jau ir nesiprasinejau, kad siandien ikistu irnesakyk.gif gal kaip nors mmm atsirioglins ir taip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 16, 19:50)
matyt man pasiseke  g.gif  leido nuskausminamus, o kraujavau taip 3-4 dienas  blush2.gif liepe  smileysex.gif po savaites, bet mes neistvere kaip visada po 4 dienu.... doh.gif viskas nieko, bet negalu sunkiau kilnoti, ar fiziskai dirbti, iskart skausmas maudzia... g.gif o kada planuoji IUI?  blush2.gif

Net nenumanau kada bus IUI,nes turiu audienciją pas ginę pentadieniui,tai "vilkų taryba" blush2.gif spręs ar daryti IUI ir kada g.gif
Taip, Mykolina,dariau priverstinę mėnesio pertrauką,nes po pirmo mano nesėkmingo IUI mano ginė atostogavo doh.gif Dabar vėl startas ax.gif O su tuo piršliavimu...Aš tai jau ir į kelnias buvau pradėjusi dėti-labai jaudinausi,o MB po visko sako,kad eitų ir eitų piršliauti,nes jam labai patiko lotuliukas.gif (matai,kai nereikia nieko ruoštis,tai pats veikasmas malonus doh.gif )Ir ačiukas,Mykolina,tau už viską,nes tikrai labai daug visko panaudojau 4u.gif wub.gif
SU PERGALE clap.gif clap.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murauskė: 17 rugsėjo 2007 - 07:31
QUOTE(indiga @ 2007 09 17, 08:08)
Labas rytas

Kai as dariau gimdos nuotrauka tai kraujavau tik ta pacia diena ir viskas.

Merginos siandien neiskentus pasidariau testuka aisku per anksti, bet ka manot pamaciau vaiduokliuka lotuliukas.gif Aisku dar per anksti dziaugtis gali ir sumeluoti, kokiam penktadieni vel pakartosiu. Dar bijau dziaugtis, nu bet gal g.gif

laikau kumščius kol kas tyliai tyliai wub.gif

LABAS RYTAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 09 17, 08:08)
Labas rytas

Merginos siandien neiskentus pasidariau testuka aisku per anksti, bet ka manot pamaciau vaiduokliuka lotuliukas.gif Aisku dar per anksti dziaugtis gali ir sumeluoti, kokiam penktadieni vel pakartosiu. Dar bijau dziaugtis, nu bet gal g.gif

Laikyk suspaudusi kojas lotuliukas.gif
Atsakyti
Laikysiu laikysiu suspaudus kojas, tik nesuprantu, krutines neskauda, tik speneliai jautrus. Kazkaip del tos krutines ir abejoju ar cia tikrai esu nestuke.gif
Atsakyti
Mykolina atrodo mes kartu darysim gimdos foto. As tai ketvirtadieni vaziuoju, ir kuo arteja ketvirtadienis tuo labiau dedu i kelnes. Nepaprastas jaudulys kankina. Foto tai darysiu be narkozes nes narkozes labiau bijau nei skausmo.

Dar siaip darbe kankinas problemos. Atejo vadovas kuris (nesakysiu koks) , tai dabar iki asaru visus sokdina. Parasysiu dar viena kolegoms laiska kad visas kolektyvas turi padeti vienas kitam, nes kitaip neatsilaikysim pries toki ...
Jauciu reiks vel pradet studijuos darbo kodeksa ir atsikirtinet. Dirbu siame darbe 3 metus kiti dirba 10-20 metu ir gaila ziuret kaip negerbia kolektyvo kuris atsidaves darbui ir dirba is idejos. doh.gif
Idomu kas ji pasamde g.gif Reiks paklaust darbadavio. Bijau kad su tokiu vadovu galim nieko nelikti nes jau maciau pas kolegas ant stalo CV padetus verysad.gif

Atsakyti
indiga !!! swoon.gif na negi mano sapnai ISSIPILDYS?? liezuvis.gif
Laikom kumstukuuuuuuussss!!! victory.gif

QUOTE(indiga @ 2007 09 17, 09:08)
Labas rytas

Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 17, 10:21)
indiga !!!  swoon.gif  na negi mano sapnai ISSIPILDYS?? liezuvis.gif
Laikom kumstukuuuuuuussss!!!  victory.gif

ragana tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 17, 10:21)
indiga !!!  swoon.gif  na negi mano sapnai ISSIPILDYS?? liezuvis.gif
Laikom kumstukuuuuuuussss!!!  victory.gif

Na butu gerai kad po keliu dienu isrysketu ta juostele, tada jau galima bus dziaugtis, penktadieni bus aisku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 09 17, 11:25)

blush2.gif blush2.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
pastudijavau statistiką agnesses parašiuke - daugiausia pastojo po 2 stimuliacijos, šiek tiek mažiau po 1 stimuliacijos g.gif teikia vilčių, kad antra bus sėkminga cool.gif
Papildyta:
indiga, tavęs neradau lens.gif kelinta tau stimuliacija?
Atsakyti
Labas rytas,
na kaip laikotes cia visos? Senokai bebuvau smile.gif stogas buvo nuciuozes praeita savaite...nusprendziau padaryti pertrauka vis tik...pailsesiu, uzsirasysiu i baseina, gal i kokia joga dar nueisiu..su MB santykius pagerinsiu, nes jau nebesusitvarkom su ta ytampa...
Atsakyti