QUOTE(Pie @ 2007 09 18, 15:11)
Užsispyrėle, nugi negaliu garantuoti, kad sėkmingas tas giniaus nurodytas dažnumas, juk mums patiems nesekasi kol kas
Aš leidausi Pregnyl'į, o dėl

, tai taip ginius patarė: derlių apžiūrėjo 12 c.d., tai buvo 18 mm folikuliukas, tai jau tą vakarą liepė susileist vaistus ir

, paskui

14 c.d. ryte ir 15 c.d. vakare. Toliau jau kaip norim
Sakė dažniau kaip parą tikrai nereikia, nes tada viskas vėjais nueis...gal ir yra tame tiesos
aš dar
HM.. man tai po pregnylo susileidimo (folikulas panasaus dydzio buvo) patare darbuotis po 24 val, ir tada dar karta po 12 val. kaip skirtingai

keista
Juk turetu buti kazkokios bendros normos
O del darbavimosi kiekviena diena- K sako, kad labai cia gerai, o kiti giniai (iskaitant ir manaja) mano, kad darbavimasis kiekviena diena- naturali kontracepcija. Atseit spermiukai nesubresta per para. Maziausias tarpas tarp darbavimusi turetu buti 2 paros. Bet taip baisu neuztaikyti

Kazkaip netikiu, kad spermiukai pas mane labai jau ilgai gyvena
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 18, 17:24)
christel , pas tave neblogas rezultatas, manau jei nesprogsta, tai tau gali suleisti sprogdinanciu vaistuku, mergaites zino kaip vadinasi
[
dekui

Varysiu 4adieni pas gine ir vel ir tada spresim del sprogdinanciu, jei O nevus ivykusi.
Visgi, manyciau, geriausia butu issisukti be chemijos, jei imanoma. O ar tai imanoma, matyt, vienas Dievas zino.. Idomu, ar imanoma, kad gydytojas nusprestu, kad folikulas nebesprogs, jei dar nesprogo, ir tik tada leistu sprodgintojus

Kaip nustatyti ta momenta? jauciu, be sansu...
o kaip Jus manote, kai daro echo, ir tokios zeles uztepa ir ikisa i visu, ar ta zele netrukdo spremiukams ir visai florai, jei darbuojiesi ta pacia diena?