Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 18, 14:49)
man rytoj dar geriau, galim kokia 18val?  ax.gif

Meškut, o jei ryt mes apie 14 val. as tave atlėktume ? turėtum laiko ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 09 18, 15:51)
Meškut, o jei ryt mes apie 14 val. as tave atlėktume ? turėtum laiko ?  4u.gif

labukas Pie 4u.gif na gal ir speciau grizti i ofisa g.gif nes rytoj 12 val bebriuka vezu i santariskes akiu tyrimo daryti, tai tureciau speti grizti rolleyes.gif
o tu jungiesi prie meeto? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 18, 15:03)
labukas Pie  4u.gif na gal ir speciau grizti i ofisa  g.gif  nes rytoj 12 val bebriuka vezu i santariskes akiu tyrimo daryti, tai tureciau speti grizti  rolleyes.gif
o tu jungiesi prie meeto?  mirksiukas.gif

Kas blogai su akutėm ? unsure.gif

Tai susiskambintume ryt - kai jau žinočiau tikslesnį laiką 4u.gif

Dėl meet'o tai baisiai norėčiau, ale ryt vakare matyt teks MB išleisti į statybas darbuotis, tai atlėkt nebent su mažium galėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 09 18, 16:12)
Kas blogai su akutėm ?  unsure.gif

Tai susiskambintume ryt - kai jau žinočiau tikslesnį laiką  4u.gif

Dėl meet'o tai baisiai norėčiau, ale ryt vakare matyt teks MB išleisti į statybas darbuotis, tai atlėkt nebent su mažium galėčiau  rolleyes.gif

tai ir atvaryk su mazuoju, as ir su bebriuku buciau bigsmile.gif tai pasiskambinam rytoj mirksiukas.gif

o mazasis mano su komplikacijom po gimdymo, ir del cukraliges tikrinames unsure.gif tai cia toks likimas musu, ligoninese paguleti, inkstus, kepenis tikrinti, ziureti kad nebutu diabetines pedos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 18, 15:18)
*tai ir atvaryk su mazuoju, as ir su bebriuku buciau  bigsmile.gif

**tai pasiskambinam rytoj  mirksiukas.gif

***o mazasis mano su komplikacijom po gimdymo, ir del cukraliges tikrinames  unsure.gif  tai cia toks likimas musu, ligoninese paguleti, inkstus, kepenis tikrinti, ziureti kad nebutu diabetines pedos...  verysad.gif

* drinks_cheers.gif jei nieks nepasikeis, tai atvarysim mirksiukas.gif

** drinks_cheers.gif ( o jūs su automobiliu važiuosit ? Jei ką galėčiau prigriebti iš Santariškių, man vistiek iš tos pusės reiks važiuot mirksiukas.gif )

***Močiutė mano turėjo šitą ligą, tai žinau kas tai yra...Imkit po balioną 4u.gif 4u.gif , kad šauniai tvarkotės.
Atsakyti
Sveikute,

kaip rasiau anksciau, kita cikla mane turejo pastimuliuoti su tuo clost, nes hormonai ne visai idelus (LH/FSH santykis, 1.23, o turetu buti < 1), bet nuvariau pas gine vakar, tai 13 c.d. rado 17 mm folukula ir 11 mm gleivine (naturaliai)
kaip ir normaliai..
Tai galvoju, ar cia man reikia stimuliuotis g.gif g.gif
o gal gali buti taip, kad su tokiu hormonu santykiu neuzauga pilnaverciai folikulai (nes jie nenori sprogti po to dazniausiai)

o gal su clost kokybiskesni folikulai uzauga?
Atsakyti
Sveikutės,
šiandien man 13 c.d. Buvau nuėjusi pas ginę pažiūrėt ar kas natūraliai auga. Tai va kairėj kiaušidėj tuščia, o va dešinėj du, vienas iš jų 15 mm. kaip ginė ir sakė, matyt kiaušidės kažkiek pačios pradėjo dirbti po stimuliacijų clost. Aišku labai daug vilties nesuteikė, bet pasidžiaugė, kad nors kažkas auga savaime, nes prieš stimualiacijas iš vis buvo tuščia ax.gif O gal dar kartais ir užaugs iki tinkamo dydžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 09 18, 16:29)
drinks_cheers.gif ( o jūs su automobiliu važiuosit ? Jei ką galėčiau prigriebti iš Santariškių, man vistiek iš tos pusės reiks važiuot  mirksiukas.gif )

mes be auto, tai jei prigriebtum, butu nerealiai faina bigsmile.gif
aciu uz dovanele wub.gif

christel , pas tave neblogas rezultatas, manau jei nesprogsta, tai tau gali suleisti sprogdinanciu vaistuku, mergaites zino kaip vadinasi mirksiukas.gif

junete , sekmes, kad derlius butu geras, gal dar kas uzaugs savaime, butu super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 09 18, 15:11)

Užsispyrėle, nugi negaliu garantuoti, kad sėkmingas tas giniaus nurodytas dažnumas, juk mums patiems nesekasi kol kas unsure.gif
Aš leidausi Pregnyl'į, o dėl smileysex.gif, tai taip ginius patarė: derlių apžiūrėjo 12 c.d., tai buvo 18 mm folikuliukas, tai jau tą vakarą liepė susileist vaistus ir smileysex.gif, paskui smileysex.gif 14 c.d. ryte ir 15 c.d. vakare. Toliau jau kaip norim  4u.gif

Sakė dažniau kaip parą tikrai nereikia, nes tada viskas vėjais nueis...gal ir yra tame tiesos  g.gif
aš dar  mirksiukas.gif
g.gif

HM.. man tai po pregnylo susileidimo (folikulas panasaus dydzio buvo) patare darbuotis po 24 val, ir tada dar karta po 12 val. kaip skirtingai g.gif keista g.gif
Juk turetu buti kazkokios bendros normos g.gif

O del darbavimosi kiekviena diena- K sako, kad labai cia gerai, o kiti giniai (iskaitant ir manaja) mano, kad darbavimasis kiekviena diena- naturali kontracepcija. Atseit spermiukai nesubresta per para. Maziausias tarpas tarp darbavimusi turetu buti 2 paros. Bet taip baisu neuztaikyti doh.gif Kazkaip netikiu, kad spermiukai pas mane labai jau ilgai gyvena bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 18, 17:24)
christel , pas tave neblogas rezultatas, manau jei nesprogsta, tai tau gali suleisti sprogdinanciu vaistuku, mergaites zino kaip vadinasi  mirksiukas.gif

[

dekui 4u.gif Varysiu 4adieni pas gine ir vel ir tada spresim del sprogdinanciu, jei O nevus ivykusi.
Visgi, manyciau, geriausia butu issisukti be chemijos, jei imanoma. O ar tai imanoma, matyt, vienas Dievas zino.. Idomu, ar imanoma, kad gydytojas nusprestu, kad folikulas nebesprogs, jei dar nesprogo, ir tik tada leistu sprodgintojus g.gif Kaip nustatyti ta momenta? jauciu, be sansu...

o kaip Jus manote, kai daro echo, ir tokios zeles uztepa ir ikisa i visu, ar ta zele netrukdo spremiukams ir visai florai, jei darbuojiesi ta pacia diena?
Atsakyti
tai apibendrinus musu sios dienos pokalbi gaunasi taip: rytoj susitinkame visos norincios Cili picoj savanoriu prosp. O kelinta valanda??
Atsakyti
Meškut, tai gerai, ryt priegriebsiu judu, jei tik palanai pas MB nepasikeis rolleyes.gif
Tai orientuotis man ant kada ? g.gif

QUOTE(Junetė @ 2007 09 18, 16:17)
Sveikutės,
šiandien man 13 c.d. Buvau nuėjusi pas ginę pažiūrėt ar kas natūraliai auga. Tai va kairėj kiaušidėj tuščia, o va dešinėj du, vienas iš jų 15 mm. kaip ginė ir sakė, matyt kiaušidės kažkiek pačios pradėjo dirbti po stimuliacijų clost. Aišku labai daug vilties nesuteikė, bet pasidžiaugė, kad nors kažkas auga savaime, nes prieš stimualiacijas iš vis buvo tuščia  ax.gif O gal dar kartais ir užaugs iki tinkamo dydžio  g.gif

Linkiu, kad užaugtų thumbup.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 09 18, 16:45)
tai apibendrinus musu sios dienos pokalbi gaunasi taip: rytoj susitinkame visos norincios Cili picoj savanoriu prosp. O kelinta valanda??

Gal vakarop labiau, kai kamščių tokių didelių nebėra g.gif Kokią 19 val. Ką manot ?
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 09 18, 16:36)
HM.. man tai po pregnylo susileidimo (folikulas panasaus dydzio buvo) patare darbuotis po 24 val, ir tada dar karta po 12 val. kaip skirtingai g.gif keista g.gif
Juk turetu buti kazkokios bendros normos g.gif

Na man kas 2 parą biški baisoka būtų..bijočiau praleist tą lemtingą momentą blush2.gif aš tai Ovitrelį susileidžiu rytais, o vakare jau pradedam darbuotis ir taip kiekvieną vakarą apie 4d planuoju, bet dažniausiai po 3d prasideda įtampa, tad darom bent paros pertrauką blush2.gif
Atsakyti