Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

nors ten tai man nelabai patinka...
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 19, 10:01)
nea, pasimesim, cooliuke gi nezinos kad pakeitem vieta  g.gif  reikia kad kazkuri nueitu ir uzimtu vieta 18.30, ir kad butu su "skiriamuoju zenklu", pvz su raudona skraiste  rolleyes.gif  AusraR, koki rube isskirtini uzsimestumei ant peciu?  g.gif

indiga, kas tau siandien, labai jau liudna atrodai  unsure.gif

nu ok, tada vietos nekeiciam. ka as turiu isskirtinio...nieko siaip tai...
o tai davai tada darom taip - as nueisiu 18.30 ir pasakysiu, kad tuoj ateis kruva mergu kurios ieskos Ausros, ir tegu tie padavejai tada pasistengia ir mus visas suveda i viena kruva.
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 19, 10:01)
nea, pasimesim, cooliuke gi nezinos kad pakeitem vieta  g.gif  reikia kad kazkuri nueitu ir uzimtu vieta 18.30, ir kad butu su "skiriamuoju zenklu", pvz su raudona skraiste  rolleyes.gif  AusraR, koki rube isskirtini uzsimestumei ant peciu?  g.gif

indiga, kas tau siandien, labai jau liudna atrodai  unsure.gif

Liudna esu, kad negaliu prisijungti prie jusu.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 09 19, 10:05)
nors ten tai man nelabai patinka...
Papildyta:

nu ok, tada vietos nekeiciam. ka as turiu isskirtinio...nieko siaip tai...
o tai davai tada darom taip - as nueisiu 18.30 ir pasakysiu, kad tuoj ateis kruva mergu kurios ieskos Ausros, ir tegu tie padavejai tada pasistengia ir mus visas suveda i viena kruva.

arba galiu aš nueit - turiu skiriamąjį ženklą - vežimą su garsiu vaiku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 09 19, 10:08)
arba galiu aš nueit - turiu skiriamąjį ženklą - vežimą su garsiu vaiku wink.gif

irgi neblogai smile.gif)) tai kuri einam?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 09 19, 10:09)

man nesunku smile.gif nueisiu mirksiukas.gif
tada taip - reikia ieškot mergos blondinės, tamsiai žalio vėžimo ir turbūt pagal vaiko garsą biggrin.gif rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mea: 19 rugsėjo 2007 - 09:17
QUOTE(AusraR @ 2007 09 19, 11:09)

Mea, tai jei tau nesunku nulek uzimk stala, ir parasyk mums, kaip atrodo tas vezimas, kokios spalvos, ir kaip tu bent atrodai, ar su akinukais, ar plaukai trumpi ir panasiai g.gif as atvarysiu su koza (odiniu puspalciu), ka cia dar tokio uzsivilkus kad atskirti.... mastau.gif ( i galva sove raudonas apatinis trikotazas lotuliukas.gif ) na ir poshla as, mintys visada gauruotos, todel ir meskute
gauruota" hihihi.gif

indiga, neliudek, dar pasimatysim mirksiukas.gif imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 09 19, 10:14)
man nesunku  smile.gif nueisiu mirksiukas.gif

nu ok, tai as tada 19 val. taikysiu.
O gal tada pasakyk visoms savo varda, kad jeigu kartais vaikas miegos, zinotumem ko ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 09 19, 10:17)
nu ok, tai as tada 19 val. taikysiu.
O gal tada pasakyk visoms savo varda, kad jeigu kartais vaikas miegos, zinotumem ko ieskoti smile.gif

Rūta mirksiukas.gif
Atsakyti
mastau.gif ( i galva sove raudonas apatinis trikotazas lotuliukas.gif ) na ir poshla as, mintys visada gauruotos, todel ir meskute
gauruota" hihihi.gif

indiga, neliudek, dar pasimatysim mirksiukas.gif imk 4u.gif
[/quote]
hm...nu zinai, jei ateisi tik su odiniu puspalciu ir raudonais apatiniais tai manau tikrai atskirsim tave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 09 19, 11:19)
hm...nu zinai, jei ateisi tik su odiniu puspalciu ir raudonais apatiniais tai manau tikrai atskirsim tave  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif joooo, dar aukstakulnius su raudonais pukais ir zuikio ausytem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ok Ruta, smagu bus jus visas pamatyti thumbup.gif na o as pirmai pazinciai susilaikysiu su trikotazu, uzteks tik puspalcio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 19 rugsėjo 2007 - 09:30
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 19, 10:30)
na o as pirmai pazinciai susilaikysiu su trikotazu, uzteks tik puspalcio biggrin.gif

TIK su puspalčiu ir net be tų raudonų triusikų blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mea: 19 rugsėjo 2007 - 09:31
QUOTE(Mea @ 2007 09 19, 10:31)
TIK su puspalčiu ir net be tų raudonų triusikų blink.gif  blink.gif

taigi taigi, drasu sakyciau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti