Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

Sveiki visi,man jau pradejo ruosti popierius neigalumui.Kraujas blogas,bet hemoglobinas dar pusetinai 110.Bedos su neutrofilais ir trombocitais.Butinai klauskit gydytojo del gelezies preparatu,kiek zinau mums negalima!O po biopsijos liepia nesikelti,nes gali prasideti vidinis kraujavimas.Vis dar sedziu namie su ,,biuleteniu,,Gerai,kad sumazejo odos bedos,neniezti,lupos irgi sugijo.Plaukai slenka jau maziau,tik tas silpnumas is proto varo...Va,kiek prirasiau! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 03 22, 10:59)
Va kas labiausiai siutina,kad patys turim eit, prašyt,maldaut,o ne gydytojai pasako kad jums priklauso,juk čia ne sloga per savaitę neišgys,aišku iš pat pradžių būna,kad gydymas bus ilgas,bet ne ,kur tau,tyli kaip partizanai

TAip ,tas tikrai siutina.Jei žmogus pats nežino,tai nieka sir nepasako.Vakar su viena moteryte kalbejau,tai ji labai nustebo,kad man niekas nieko nesake. g.gif

QUOTE(Ina Bui @ 2014 03 22, 10:59)
Sveiki visi,man jau pradejo ruosti popierius neigalumui.Kraujas blogas,bet hemoglobinas dar pusetinai 110.Bedos su neutrofilais ir trombocitais.Butinai klauskit gydytojo del gelezies preparatu,kiek zinau mums negalima!O po biopsijos liepia nesikelti,nes gali prasideti vidinis kraujavimas.Vis dar sedziu namie su ,,biuleteniu,,Gerai,kad sumazejo odos bedos,neniezti,lupos irgi sugijo.Plaukai slenka jau maziau,tik tas silpnumas is proto varo...Va,kiek prirasiau! tongue.gif

Kiek laiko gydote jau? g.gif
Man ko gero be geležies preparatu būtų šakutes,nes jei su vaistais nebepasikeliu hemoglobino,tai be ju nežinau kaip būtų. g.gif
O tas silpnumas,tai kažkas baisaus. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 22 kovo 2014 - 11:11
Laba visoms.
O tas neigalumas priklauso visiems, ar tik tieks kieno kraujas blogas? Pvz.: jei mano kraujas bus pusetinas, bet vemsiu pastoviai ir is lovos negalesiu pasikelt, tai galesiu tiketis neigalumo ar ne? Nuo ko tai priklauso?
Aciu
Atsakyti
As gydausi 6 men.,dar tiek pat liko.Oneigalumo skyrimas,as manau, priklauso nuo seimos gydytojo.As pati nieko nesiteiravau,pati gydytoja surase popierius gastroenterologei.Surasys visus rodiklius ir nukreips i komisija.
Atsakyti
oho, tik po 6 mėn.? blink.gif
Nors iš kitos pusės, tikriausiai jei tyrimai geri ir žmogus jaučiasi neblogai, tai tikriausiai neįgalumas ir nereikalingas... Ir tie tyrimai tikriausiai nesuprastėja per tris dienas, o kiekvieno organizmas į vaistus reaguoja skirtingai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina Bui @ 2014 03 22, 17:50)
As gydausi 6 men.,dar tiek pat liko.Oneigalumo skyrimas,as manau, priklauso nuo seimos gydytojo.As pati nieko nesiteiravau,pati gydytoja surase popierius gastroenterologei.Surasys visus rodiklius ir nukreips i komisija.

O tai jums tik dabar pasiule tvarkytis neigaluma,ar jus gerai jautetes 6 men?
Ar taip ilgai tvarko popierius?
Atsakyti
Visa laika as gerai jauciausi,na,gal gerai kiek tai imanoma su tokiais vaistais.Manau,jei buciau prasiusi gal butu pradeje ir anksciau.Bet dirbau,biuleteniu neemiau,kol ,,nesugriuvau.
Atsakyti
siandien turim gauti biopsijos atsakymus.. nuo pat ryto kalatojas sirdute .. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 24, 11:07)
siandien turim gauti biopsijos atsakymus.. nuo pat ryto kalatojas sirdute .. unsure.gif

Prasineškit,kai sužinosit atsakymus. 4u.gif
O man vel ši savaite sunkioji,vakar labai blogai buvo.Gerai,kad labai gera vyra turiu,o tai net vaiko gimtadienio nebutu buve. doh.gif Ir cepelinus vire,ir torta padare. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 24, 12:19)
Prasineškit,kai sužinosit atsakymus. 4u.gif
O man vel ši savaite sunkioji,vakar labai blogai buvo.Gerai,kad labai gera vyra turiu,o tai net vaiko gimtadienio nebutu buve. doh.gif Ir cepelinus vire,ir torta padare.  thumbup.gif

matote, mums kitoki hepatita itaria, ne C tipo ( tiesiog atskiros temos jam nera, tad prisisliejau prie jusu blush2.gif ), gydymas irgi, ir varginantis,ir ilgas, ir su salutiniais poveikiais verysad.gif

stiprybes jums ir sveikinimai jusu mazajam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 24, 13:14)
matote, mums kitoki hepatita itaria, ne C tipo ( tiesiog atskiros temos jam nera, tad prisisliejau prie jusu  blush2.gif ),

Tik a tipui temos nėra
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 24, 13:14)
matote, mums kitoki hepatita itaria, ne C tipo ( tiesiog atskiros temos jam nera, tad prisisliejau prie jusu  blush2.gif ), gydymas irgi, ir varginantis,ir ilgas, ir su salutiniais poveikiais  verysad.gif

stiprybes jums ir sveikinimai jusu mazajam  4u.gif

Dekui už sveikatos palinkejimus,ju man dabar labai reikia.Ir nuo mažojo dekui. biggrin.gif 4u.gif
O koki hepatita itaria jūsų vyrui? g.gif
Atsakyti