Sveiki visi,man jau pradejo ruosti popierius neigalumui.Kraujas blogas,bet hemoglobinas dar pusetinai 110.Bedos su neutrofilais ir trombocitais.Butinai klauskit gydytojo del gelezies preparatu,kiek zinau mums negalima!O po biopsijos liepia nesikelti,nes gali prasideti vidinis kraujavimas.Vis dar sedziu namie su ,,biuleteniu,,Gerai,kad sumazejo odos bedos,neniezti,lupos irgi sugijo.Plaukai slenka jau maziau,tik tas silpnumas is proto varo...Va,kiek prirasiau!

QUOTE(Lady Dy @ 2014 03 22, 10:59)
Va kas labiausiai siutina,kad patys turim eit, prašyt,maldaut,o ne gydytojai pasako kad jums priklauso,juk čia ne sloga per savaitę neišgys,aišku iš pat pradžių būna,kad gydymas bus ilgas,bet ne ,kur tau,tyli kaip partizanai
TAip ,tas tikrai siutina.Jei žmogus pats nežino,tai nieka sir nepasako.Vakar su viena moteryte kalbejau,tai ji labai nustebo,kad man niekas nieko nesake.

QUOTE(Ina Bui @ 2014 03 22, 10:59)
Sveiki visi,man jau pradejo ruosti popierius neigalumui.Kraujas blogas,bet hemoglobinas dar pusetinai 110.Bedos su neutrofilais ir trombocitais.Butinai klauskit gydytojo del gelezies preparatu,kiek zinau mums negalima!O po biopsijos liepia nesikelti,nes gali prasideti vidinis kraujavimas.Vis dar sedziu namie su ,,biuleteniu,,Gerai,kad sumazejo odos bedos,neniezti,lupos irgi sugijo.Plaukai slenka jau maziau,tik tas silpnumas is proto varo...Va,kiek prirasiau! 

Kiek laiko gydote jau?

Man ko gero be geležies preparatu būtų šakutes,nes jei su vaistais nebepasikeliu hemoglobino,tai be ju nežinau kaip būtų.

O tas silpnumas,tai kažkas baisaus.

Laba visoms.
O tas neigalumas priklauso visiems, ar tik tieks kieno kraujas blogas? Pvz.: jei mano kraujas bus pusetinas, bet vemsiu pastoviai ir is lovos negalesiu pasikelt, tai galesiu tiketis neigalumo ar ne? Nuo ko tai priklauso?
Aciu
O tas neigalumas priklauso visiems, ar tik tieks kieno kraujas blogas? Pvz.: jei mano kraujas bus pusetinas, bet vemsiu pastoviai ir is lovos negalesiu pasikelt, tai galesiu tiketis neigalumo ar ne? Nuo ko tai priklauso?
Aciu
oho, tik po 6 mėn.?
Nors iš kitos pusės, tikriausiai jei tyrimai geri ir žmogus jaučiasi neblogai, tai tikriausiai neįgalumas ir nereikalingas... Ir tie tyrimai tikriausiai nesuprastėja per tris dienas, o kiekvieno organizmas į vaistus reaguoja skirtingai...

Nors iš kitos pusės, tikriausiai jei tyrimai geri ir žmogus jaučiasi neblogai, tai tikriausiai neįgalumas ir nereikalingas... Ir tie tyrimai tikriausiai nesuprastėja per tris dienas, o kiekvieno organizmas į vaistus reaguoja skirtingai...

QUOTE(Ina Bui @ 2014 03 22, 17:50)
As gydausi 6 men.,dar tiek pat liko.Oneigalumo skyrimas,as manau, priklauso nuo seimos gydytojo.As pati nieko nesiteiravau,pati gydytoja surase popierius gastroenterologei.Surasys visus rodiklius ir nukreips i komisija.
O tai jums tik dabar pasiule tvarkytis neigaluma,ar jus gerai jautetes 6 men?
Ar taip ilgai tvarko popierius?
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 24, 11:07)
Prasineškit,kai sužinosit atsakymus.

O man vel ši savaite sunkioji,vakar labai blogai buvo.Gerai,kad labai gera vyra turiu,o tai net vaiko gimtadienio nebutu buve.

QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 24, 12:19)
Prasineškit,kai sužinosit atsakymus.
O man vel ši savaite sunkioji,vakar labai blogai buvo.Gerai,kad labai gera vyra turiu,o tai net vaiko gimtadienio nebutu buve.
Ir cepelinus vire,ir torta padare. 

matote, mums kitoki hepatita itaria, ne C tipo ( tiesiog atskiros temos jam nera, tad prisisliejau prie jusu

stiprybes jums ir sveikinimai jusu mazajam

QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 24, 13:14)
matote, mums kitoki hepatita itaria, ne C tipo ( tiesiog atskiros temos jam nera, tad prisisliejau prie jusu
),

Tik a tipui temos nėra
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 24, 13:14)
), gydymas irgi, ir varginantis,ir ilgas, ir su salutiniais poveikiais

Dekui už sveikatos palinkejimus,ju man dabar labai reikia.Ir nuo mažojo dekui.

O koki hepatita itaria jūsų vyrui?