Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

QUOTE(zorka @ 2014 04 16, 15:31)
Sveika.  4u.gif Apie tave Uogele aš daug kartų per dieną pagalvoju... Stiprybės tau dideliausios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man tai nepamaišytų svorį gerokai pamažint... Bent kokius 7- 10 kg...  blush2.gif  Mano hemoglobinas 151, tai jei vaistai kirs per kraują, tai tikiuosi atsilaikysiu ir nenukris tiek žemai kaip tau Uogele.

Kaip fainai ,kad visiškai svetimas žmogus galvoja apie mane. rolleyes.gif Visos mes čia vienodo likimo,arba antrosios puses serga. unsure.gif Stiprybes mums visoms oi kiek daug reikia ir dar reikes. smile.gif
Atsakyti
Taip, zinoma Uogele, ir kitoms linkiu stiprybes ir sekmes, tiesiog tavo kraujo tyrimai man atima zada...
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 04 16, 15:56)
Taip, zinoma Uogele, ir kitoms linkiu stiprybes ir sekmes, tiesiog tavo kraujo tyrimai man atima zada...

Aš tikiu ,kad atima. biggrin.gif
Kai nuveže mane vyras i KAuna extra atveju čia paskutini karta su super nusilpusiu krauju,tai mane iš priemimo norejo su ratukais i skyriu vežti.Aš sakau nejuokaukit,aš juk paeinu pati. biggrin.gif Paskui vyrui sakau,negi aš taip jau baisiai atrodau,kad su rateliais mane vežti nori.Ne sako normaliai atrodai,pabalusi ir tiek. unsure.gif
Atsakyti
Pas mane HgB toks pusetinas,apie 100 sukasi,bet kencia tie visi ,,kunai,, kur priklauso nuo kaulu ciulpu.Melyniu demes,tai nuo trombocitu trukumo berods,o man tokios kaip dedervines ir dar kaip paniezti!Prirase vaistu Bilostini nuo alergijos,buvo aprime.Keisciausia,kad as noriu valgyti...Bet tik saldumynus! Kartais padeda save apgauti vaisiai,bet...Viskas baigiasi pyrageliais arba bent jau varskyte su uogiene blush2.gif Dabar esu tokia mazuma perkarusi,bet zinau viena ,,paslapti,,...Po gydymo svoris pradeda augti pavojingai greitai,cia kaip dar vienas salutinis.Bent jau mamai taip sake gydytoja (mama gydesi 2 kartus nuo HCV)
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Prisiduodu kaip ir žadėjau ax.gif

Nedidelio aktyvumo lėtinis virusinis C hepatitas su II laipsnio fibroze. III-ias genotipas. Interferonas po 180, ribavirinas po 800 mg/d. Gydymo nesutiko atidėti po švenčių, tad grįžau jau su pirma doze į pilvą. Ribaviriną gersiu vakare.
Kol kas jaučiuosi gerai, tik pavargus nuo lakstymų...

Dar gavau antrą dvigubą skiepą nuo A ir B. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 04 17, 14:21)
Sveikos gyvos  4u.gif
Prisiduodu kaip ir žadėjau  ax.gif

Nedidelio aktyvumo lėtinis virusinis C hepatitas su II laipsnio fibroze. III-ias genotipas. Interferonas po 180, ribavirinas po 800 mg/d. Gydymo nesutiko atidėti po švenčių, tad grįžau jau su pirma doze į pilvą. Ribaviriną gersiu vakare.

Dar gavau antrą dvigubą skiepą nuo A ir B.  smile.gif

Nu va ,sveikinu istojus i besigydančiuju gretas.Laikykis ,Zorka. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu aciu, Uogele biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos  4u.gif

sveikatos ir stirprybes tau nugalint sita zaraza 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos  4u.gif

Laikykis!Gydymas nemalonus,bet gali save paguosti tuo,kad 3 genotipas lengviau pasiduoda gydymui negu 1.man virusas dingo po 3men. nuo gydymo pradzios.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 04 18, 11:00)
sveikatos ir stirprybes tau nugalint sita zaraza  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Ina Bui @ 2014 04 18, 13:50)
Laikykis!Gydymas nemalonus,bet gali save paguosti tuo,kad 3 genotipas lengviau pasiduoda gydymui negu 1.man virusas dingo po 3men. nuo gydymo pradzios.

Laikausi thumbup.gif Tuo ir guodžiu, kad tas 3-čias, ir kad pažeidimai nedideli. Plius ankščiau tyrimas parodė kad nedidelė viremija, o tai irgi pliusas.

Mano pirmos paros įspūdžiai: įsivaizdavau kad bus blogiau. Pusę nakties tik snaudžiau ir varčiausi, nes labai skaudėjo visus raumenis, atsikėlus kažkaip savaime aprimo ir prieš pietus su pupa 1,5 h pražaidėm lauke. Apie pietus buvo predėję laužyti kaulus (tiesa, vakar apie pietus gėriau Ibuprofeną, nes kaulų laužymai, raumenų skausmas ir šaltkrėtis buvo nebepakeliami), bet įsikuičiau po šilta kaldra, pamiegojau truputį ir dabar vėl beveik viskas gerai... Tik nugaros raumenis truputį vis tebeskauda. Taip kad tokius nemalonumus tikrai ištversiu be problemų. tongue.gif Mes nugalėsim thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gerai,kad dar turim kuo pasidziaugti drinks_cheers.gif As dziaugiuosi,kad pas mane 1 l.fibroze ir viremija 813000.Kiti skaiciuoja milijonais...Tik kazkaip nuo to nelengviau.As 1-2 men. is viso beveik nieko nejauciau,o paskui labai jauciau blink.gif
Atsakyti
Nenukabink nosies, viskas bus gerai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano ALT- 249.9, AST- 73.4, viremija 516 000. Galėtų fibrozė būti bent kaip pas tave.... blush2.gif bet iš kitos pusės, reik džiaugtis kad II lygio o ne III-čio....

Sakai iš pradžių nieko nejautei? g.gif O aš jau pradėjau galvot kad gal manęs tie vaistai neveikia... nes šiandien aplamai super gerai jaučiuosi.... Net to kasdieninio silpnumo ir nuovargio nejaučiu... Nuotaika labai gera- tikra Velykinė blush2.gif tiesa, vidurnaktį gėriau Ibuprofeną, kad galėčiau pamiegot, nes labai skaudėjo kojų raumenis ir kelių sąnarius... Nenorėjau antrą naktį likt nemiegojus doh.gif

P.s. o tau nedavė tokio dienoraščio "sergantiems hepatitu C''? Ten parašytas paskatinimas, kad tai netruks amžinai ir kad tai yra prasminga kova, po kurios laukia sveikas ir normalus gyvenimas smile.gif 4u.gif Apie tai ir stenkimės galvoti mirksiukas.gif
Atsakyti