Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

Kad ir dusimas yra salutinis poveikis.As net juokiausi savo gydytojai,kad dar nesu vartojusi tokiu vaistu,kur taip tiksliai aprasyti salutiniai .Juk kai paskaitai vaistu anotacija-plaukai siausiasi.Atrodo,akys isvarves,plaukai nuktis,dantys isbyres blink.gif Kazkokia kunskamera.
Atsakyti
Taip taip, kaip po chemoterapijos... As kai pries pora dienu ieskojau info del berimo, tai irgi pakraupau kokie gali buti salutiniai poveikiai... Siaubas...
Bet kai dar pries biopsija prie gydytojos kabineto teko pabendrauti su pagyvenusiu vyruku, kuris nepanasus i zombi isvarvejusiom akim ir be plauku, tai turiu vilties kad gal man pasiseks ir nesulauksiu visu tu baisybiu... biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka sumušiau rekordus šia savaite. lotuliukas.gif Temperaturos tik vakar jau nebeturejau.O šiandien vel leistis vaistus. doh.gif
Atsakyti
Vargšele, tu vargšele verysad.gif 4u.gif Viruso pas tave mažiausiai, bet tai kaip sunkiai tau organizmas tuos vaistus priima... g.gif

Aš šiandien kažkokia kaip apspangus... Aš leidausi ketvirtadienį, o vakar vakare šiek tiek kaulus laužė, bet temperatūra taip ir nepakilo.... O va šiandien galva labai svaigsta, labai silpna ir dusina... Bet stengiuosi negalvot ir sukuosi virtuvėj prie puodų doh.gif Dar siurblys laukia ir šluota su skuduru biggrin.gif
Atsakyti
Ai ,dar pamiršau ''pasigirti'',kad vyrui itarineja žvyneline. doh.gif Juokiames abu ,sakom iki 40 m buvom sveiki ,kaip ridikai ,praktiškai be vaistu gyvenom,peršalimus gydydavomes homeopatiniais tik ir arbatžolem.O vat ,ka senatve padaro. biggrin.gif
Kai nuvažiavom pas odos gydytoja ,tai jis net nustebo,sako,turiu darbines patirties nemažai,bet tooookiiii veida matau pirma karta. blink.gif
Atsakyti
Nu jooo... Kaip visada- beda viena niekada nevaiksto... :-(

Ta diena kai man dare biopsija, mano sunui poliklinikoje dare mantu del tuberkuliozes... Tai jam isbere ranka aplink ta duri... Po 1,5 savaites, mes ji palikom savaitei pas senelius Panevezy. Tai kaip tycia jam taip isisiautejo ta alergija... O kas idomiausia, ji isbere tik desinej pusej- toj pacioj kaip ir mantu. Seneliai nuveze i ligonine, tai daktarai buvo apake- net nufotografavo... Parsivezem pries Velykas jau sveikstanti, pavalge daugiau kiausiniu ir vel viskas is pradziu... Bet vakar lyg pradejo gyti spuogiukai ir nauju nebera...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na ka ruošiuos eilini karta eiti krauja nusileisti,žiuresim ,ka parodys jis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 04 29, 09:45)
Labas rytas  4u.gif
Na ka ruošiuos eilini karta  eiti krauja nusileisti,žiuresim ,ka parodys jis. biggrin.gif

Sveika 4u.gif
Duok žinią kaip sekėsi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uoga 3 @ 2014 04 29, 09:45)
Labas rytas  4u.gif
Na ka ruošiuos eilini karta  eiti krauja nusileisti,žiuresim ,ka parodys jis. biggrin.gif

Labutis mirksiukas.gif
Būtinai parašyk rezultatus mirksiukas.gif
Atsakyti
Hgb 106,trombocitu 66. thumbup.gif KAip gydytoja sako,neblogi tyrimai,o kaip su jusu tyrimais,tai labai geri ,jau cia skaitosi. lotuliukas.gif
Atsakyti
Ooooo... Sveikinu!!! thumbup.gif Nu tikrai palyginus neblogi 4u.gif
Atsakyti
Mamules,sakykit ,kas ilgiau vartojat jau vaistus,ar neskauda jums kelenu sanariu?MAn antra diena žiauriai pradejo skaudeti...Galvoju ar čia aš pavargstu lauke,ar čia ,kaip ir viska galima vaistu poveikiui nurašyti? g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Uogele, na aš dar beveik bet pirmą savaitę kai man kaulus laužė, šaltis krėtė ir raumenis skaudėjo, tada ir kelių sąnarius žiauriai maudė. Tada aš antrą Ibuprofeno tabletę gėriau, kad galėčiau naktį pamiegot. Dabar to nebejaučiu.

Aplamai neblogai jaučiuosi. Tik nuovargis kaip ir prieš gydymą. Nors vakar leidausi vaistus.... ax.gif
Atsakyti