Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės po KT

sveikos mergaitės, norėčiau išgirsti jūsų atsakymus apie moteriškas ligas po kontraceptikų nutraukimo. koks tapo jūsų ciklas? kada iki galo susireguliavo? ar nebuvo jokių pašalinių reikškinių?
Atsakyti
negi niekas nieko nežino unsure.gif ? o gal niekas nemeta KT g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 09 08, 21:00)
negi niekas nieko nežino  unsure.gif ? o gal niekas nemeta KT  g.gif ?

meta meta lotuliukas.gif man prasidejo normaliai, na gal kiek anksciau, bet as nepergyvenu, be to, geriu nakvisu alieju, sako jos reguliuoja cikla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linijad @ 2007 09 08, 21:20)
meta meta lotuliukas.gif man prasidejo normaliai, na gal kiek anksciau, bet as nepergyvenu, be to, geriu nakvisu alieju, sako jos reguliuoja cikla 4u.gif

o komplikacijų jokių nebuvo? greitai ciklas susireguliavo? kaip su oda reikalai?
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 09 09, 11:24)
o komplikacijų jokių nebuvo? greitai ciklas susireguliavo? kaip su oda reikalai?

dar kol kas tik vienos mmm buvo, tai viskas ok, o oda mano visada nebuvo superine, kai geriau KT nebuvo pasikeitusi ir dabar tokia liko kokia buvo tongue.gif
Atsakyti
tokiu temu jau yra skelbta - per paieska rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 09 07, 11:57)
sveikos mergaitės, norėčiau išgirsti jūsų atsakymus apie moteriškas ligas po kontraceptikų nutraukimo. koks tapo jūsų ciklas? kada iki galo susireguliavo? ar nebuvo jokių pašalinių reikškinių?

mano pirmas ciklas kaip ir normalus buvo, 29 dienos, o va dabar 2 ciklas tik 24 g.gif o siaip gerokai apsispuogavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2007 09 10, 11:44)
mano pirmas ciklas kaip ir normalus buvo, 29 dienos, o va dabar 2 ciklas tik 24 g.gif  o siaip gerokai apsispuogavau doh.gif

manau turi praeiti laiko, ir viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linijad @ 2007 09 10, 11:47)
manau turi praeiti laiko, ir viskas susitvarkys 4u.gif

o mano ciklas po metimo isvis dar nepasirode doh.gif
Atsakyti
'velavo' 4 dienas, skaudejo labai, spuogu milijonas(be kokio vieno), bet optimiste as- juk taip geriau thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau pusantros savaitės kaip nebegeriu KT tai irgi laukiu kada jau čia tos normalios mmm pasirodys...
Atsakyti
QUOTE(Mashara @ 2007 10 18, 10:28)
Aš jau pusantros savaitės kaip nebegeriu KT tai irgi laukiu kada jau čia tos normalios mmm pasirodys...

man pirmos mmm pasirodė kaip ir vartojant KT. bet vat antrųjų laukiu nesulaukiu jau antrą savaitę doh.gif . kažkur skaičiau, kad po KT metimo būna, kad mmm taip ir nepasirodo mėnesiuką kitą blink.gif . tikiuosi taip nebus...
Atsakyti