sveikos mergaitės, norėčiau išgirsti jūsų atsakymus apie moteriškas ligas po kontraceptikų nutraukimo. koks tapo jūsų ciklas? kada iki galo susireguliavo? ar nebuvo jokių pašalinių reikškinių?
negi niekas nieko nežino
? o gal niekas nemeta KT
?

QUOTE(ruutka @ 2007 09 08, 21:00)
meta meta

QUOTE(linijad @ 2007 09 08, 21:20)
meta meta
man prasidejo normaliai, na gal kiek anksciau, bet as nepergyvenu, be to, geriu nakvisu alieju, sako jos reguliuoja cikla 

o komplikacijų jokių nebuvo? greitai ciklas susireguliavo? kaip su oda reikalai?
QUOTE(ruutka @ 2007 09 09, 11:24)
o komplikacijų jokių nebuvo? greitai ciklas susireguliavo? kaip su oda reikalai?
dar kol kas tik vienos mmm buvo, tai viskas ok, o oda mano visada nebuvo superine, kai geriau KT nebuvo pasikeitusi ir dabar tokia liko kokia buvo

tokiu temu jau yra skelbta - per paieska rasi

QUOTE(ruutka @ 2007 09 07, 11:57)
sveikos mergaitės, norėčiau išgirsti jūsų atsakymus apie moteriškas ligas po kontraceptikų nutraukimo. koks tapo jūsų ciklas? kada iki galo susireguliavo? ar nebuvo jokių pašalinių reikškinių?
mano pirmas ciklas kaip ir normalus buvo, 29 dienos, o va dabar 2 ciklas tik 24

QUOTE(Iewuzze @ 2007 09 10, 11:44)
mano pirmas ciklas kaip ir normalus buvo, 29 dienos, o va dabar 2 ciklas tik 24
o siaip gerokai apsispuogavau 

manau turi praeiti laiko, ir viskas susitvarkys

QUOTE(linijad @ 2007 09 10, 11:47)
o mano ciklas po metimo isvis dar nepasirode

'velavo' 4 dienas, skaudejo labai, spuogu milijonas(be kokio vieno), bet optimiste as- juk taip geriau

Aš jau pusantros savaitės kaip nebegeriu KT tai irgi laukiu kada jau čia tos normalios mmm pasirodys...
QUOTE(Mashara @ 2007 10 18, 10:28)
Aš jau pusantros savaitės kaip nebegeriu KT tai irgi laukiu kada jau čia tos normalios mmm pasirodys...
man pirmos mmm pasirodė kaip ir vartojant KT. bet vat antrųjų laukiu nesulaukiu jau antrą savaitę