Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės po KT

mano ciklas dabar netgi tikslesnis nei prieš KT ax.gif bet beveik kasdien geriu nakvišas+ vitaminus. visi kiti reiškiniai - tik teigiami tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 10 25, 23:31)
negasdinkit manęs  blink.gif ...

Gasdinti nenoriu, tik norejau pasakyti, kad ne visoms atsistato taip greitai ir tiksliai. Jei kas, tai siulau per ilgai nelaukt ir kreiptis i medikus bei reikalaut rimtu tyrimu. Tik tiek mirksiukas.gif Bet cia tik "jei", gal viskas bus ok mirksiukas.gif ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Nutraukiau ir aš vartoti KT, tai ciklas normalus, toks pat kaip ir vartojant, kol kas jokių šalutinių poveikių apart veido odą doh.gif Pilna kakta spuogiukų, gerai, kad kirpčiukus užsiauginau, nors ne taip matosi blush2.gif
Atsakyti
pusę metų po KT metimo (gėriau 2,5 metų, gal 3) viskas buvo reguliaru. dabar jau apie du metus ciklas visiškai išsireguliavęs, mėnesinių nebūdavo ir iki 60 dienų, gėriau dufastoną, vartojau utrogestą, leidžiamą progesteroną, nakvišos, vitaminai, cinkas, arbatos, žolės ... "užsiauginau" cistą, tik po metų ją pavyko išnaikinti, normalaus ciklo neturiu ir po šiai dienai. iki KT nieko panašaus nebuvo, jei galėčiau grįžt atgal, nevartočiau jų jokiais būdais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 01 lapkričio 2007 - 20:45
aš KT vartojau kažkur apie 4 metus, man ginė jų išrašė, kad ciklą sureguliuotų. kaskart kai pas ginę apsilankydavau, vis paklausdavo kaip dėl KT jaučiuos. o jausdavaus čiki piki, per mmm jokių skausmų ar kažko panašaus. tik laikui einant kažkaip pradėjau nebetoleruoti KT, kai tik reikdavo išgert KT, tai net pykinti pradėdavo. nuėjau pas ginę ir pasipasakojau. o va dabar jau nebegeriu nuo vasario mėn. o mmm iki šiol nesulaukiu schmoll.gif tai biški baisoka, nes dabar tenka vien ginių kabinetų duris varstyti verysad.gif ir nieko neranda kol kas...o aš sėdžiu ir laukiu mmm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(markita @ 2007 11 02, 13:43)
aš KT vartojau kažkur apie 4 metus, man ginė jų išrašė, kad ciklą sureguliuotų. kaskart kai pas ginę apsilankydavau, vis paklausdavo kaip dėl KT jaučiuos. o jausdavaus čiki piki, per mmm jokių skausmų ar kažko panašaus. tik laikui einant kažkaip pradėjau nebetoleruoti KT, kai tik reikdavo išgert KT, tai net pykinti pradėdavo. nuėjau pas ginę ir pasipasakojau. o va dabar jau nebegeriu nuo vasario mėn. o mmm iki šiol nesulaukiu schmoll.gif  tai biški baisoka, nes dabar tenka vien ginių kabinetų duris varstyti verysad.gif  ir nieko neranda kol kas...o aš sėdžiu ir laukiu mmm unsure.gif

man tas pats verysad.gif . sveika, gyva, bet mmm nėra schmoll.gif . man dar tik 2mėn vėluoja, bet vis tiek neramu. sėdžiu ir kaip senelio šalčio kiekvieną dieną laukiu doh.gif . vienai pažystamai 6mėn po KT metimo mmm nebuvo, o paskui vieną dieną nei iš šio nei iš to bac ir susirgo smile.gif. man daktarė aiškino, kad organizmas truputį susimaišė. priprato prie hormonų iš šalies ir dabar tyngi savus gamint unsure.gif . draugė siūlė paprašyt progestino tablečių, bet aš į tą patį šūdą rankų nekišiu schmoll.gif .
ai, mane paskutiniu metu baisiai spuogais mėtyt pradėjo doh.gif . veidas atrodo kaip vienas didelis spuogas blink.gif . niekada per daug nesiskundžiau tais grožiais, o su KT jų išvis nebuvo, bet dabar doh.gif . baisu į veodrodį žiūrėt. ne dienom, bet valandom auga
Atsakyti
nu joa..po poros mėnesiukų planuoju mest..bet kai pasiskaičiau..tai baisu daros...
ir neaišku, ar geriau gert..ar mest ir negert..
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2007 11 20, 11:54)
nu joa..po poros mėnesiukų planuoju mest..bet kai pasiskaičiau..tai baisu daros...
ir neaišku, ar geriau gert..ar mest ir negert..

manau, kad geriau negert mirksiukas.gif . kad ir kaip būtų, metimas turi mažiau pašalinių poveikių nei KT gėrimas ax.gif
Atsakyti
Aš irgi laukiu nesulaukiu mm, net keista, kad galima taip jų norėti blink.gif
KT gėriau virš 4 metų, iš pradžių 3 m. jeanine, paskui nuėjau pas daktarę, pasakiau, kad po 3 metų noriu keisti į kitas (pati daktarė nesiima jokios iniciatyvos, nors aš nedaktarė žinau, kad po 3 m. reikia keisti), išrašė regulon. Pradėjom planuoti vaikelį su vyru, tai 6 mėn. paskyriau organizmo išsivalymui. Jau 4 savaitės kaip negeriu, laukiu mm.
Geriant KT kartkartėm užpuldavo pienligė, nesvarbu, kad gėriau tas išliauspsintas tabletes, nuo kurių atseit išgyji visam laikui, naudojau žvakutes, bet čia manau kaip herpesas ant lupų, jei prilipo nebeatsikratysi schmoll.gif
Ir dabar nustojus gerti KT vėl kažkosios gan gausios baltos išskyros, sakyčiau pienligė, bet jokio niežtėjimo jausmo... Tai laukiu mm ir tikiuos, kad čia šiaip išskyros nustojus gerti KT verysad.gif
Atsakyti
KT vartojau 4 metus,pries 8 menesius nutraukiau,ciklas reguliarus 28 dienos,odai skirtumo jokio,svoriui irgi.tik pastot nesiseka ..... verysad.gif
Atsakyti
Meciau KT vasari. Po to buvo du man normalus ciklai 35-37d. O va trecio nera. Jau 61 diena praejo. Pamaniau, kad laukiuosi, bet ne, testai neigiami ir slapimo ir kraujo. Kvepia negerumais. Jau jaudinuosi. Ryt einu pas gydytoja. O kazkaip jau ir leliu kazkada planuoti noretusi. Ne siandien aisku bet..
Zodziu to0s KT niekam gero neatnesa. Beje, net jas geriant (geriau 2metus su trupuciu) i pabaiga vel visi berimai ir pilvelio skaudejimas islindes buvo. Pasak ginekologes - organizmas priprato ir kontraceptikai pasidare per silpni.
O kai meciau, iskart sutriko oda, pradejo berti, labai stipriai riebaluotis plaukai ir oda (vos ne kaip paauglysteje). Oda pas mane visad riebesne buvo, bet tikrai ne tokia kaip dabar. Tai teko greit prisiminti visa prieziura, susipirkti kremus, tonikus prausiklius kaip pacankei, pakeisti sampunus, kaukes ir jau situacija pasidare daug maz valdoma. Tik labai del dienu neramu ir savijauta tokia na.. Buvau tikra kad nestuke.gif Pilveli maudzia, krutine jautri, ypac speneliai (cia man nebudingas simptomas), ir virskinimas sutriko. Pries pora dienu dar kazkokiais alerginiais spuogeliais pabere kuna. Atrodo kaip uodo ikandimas ir niezti.
Tikiuosi greit susitvarkysiu. Itariu, kad cia man hormonai.
zodziu gal merginosjei iseina nesizaveikit tom KT. Baisiausia, kad nebutu kokiu problemu pastoti
Atsakyti
2 metus gėriau KT, nutraukus 3 mėn ciklas buvo kaip ir vartojant tikslus, na o dabar vėl pradeda išsiderinti +- 3 dienos, bet ir prieš tai man jau taip būdavo, tai tikiuosi kad tai normalu.... rolleyes.gif
Atsakyti