QUOTE(dianita @ 2007 09 17, 18:53)
As pasiulyciau apkepa, daug gausis ir sotu:
Isvirti bulviu ir jas sutrinti, ideti siek tiek prieskoniu ir sviesto (galima isvirti ir tiesiog supjaustyti jei tingisi trinti), atskirai pakepti farsa su prieskoniais, svoguniukais ir t.t. ir dar reikia maiselio saldytu darzoviu, kad butu misinys ivairiu smulkiu darzoviu (be briuselio ir kitokiu kopustu). Imti apkepo forma, ant dugno deti mesa, ant jos bent jau as uzpilu kokio nors astresnio pomidoru padazo, tada bulves, ant ju irgi to pacio padazo uzpilu, bet galima ir surio skanesnio uztarkuoti, kaip fantazija leis), tada deti saldytas darzoves (virsutinis sluoksnis), atsildyti nebutina, jas tik siek tiek pasudyti... viskas... tada imti grietines indeli, isplakti su kiausiniu, druska, gal kokiu prieskoniu, galima dar itarkuoti surio ir viska uzpilti ant apkepo ir kisti i orkaite kokiai 30 min... viskas..
Isvirti bulviu ir jas sutrinti, ideti siek tiek prieskoniu ir sviesto (galima isvirti ir tiesiog supjaustyti jei tingisi trinti), atskirai pakepti farsa su prieskoniais, svoguniukais ir t.t. ir dar reikia maiselio saldytu darzoviu, kad butu misinys ivairiu smulkiu darzoviu (be briuselio ir kitokiu kopustu). Imti apkepo forma, ant dugno deti mesa, ant jos bent jau as uzpilu kokio nors astresnio pomidoru padazo, tada bulves, ant ju irgi to pacio padazo uzpilu, bet galima ir surio skanesnio uztarkuoti, kaip fantazija leis), tada deti saldytas darzoves (virsutinis sluoksnis), atsildyti nebutina, jas tik siek tiek pasudyti... viskas... tada imti grietines indeli, isplakti su kiausiniu, druska, gal kokiu prieskoniu, galima dar itarkuoti surio ir viska uzpilti ant apkepo ir kisti i orkaite kokiai 30 min... viskas..
Niam niam turetu buti ir sotu
