Įkraunama...
Įkraunama...

Cikloninė krosnelė

QUOTE(Indre @ 2011 10 19, 11:05)
Na mes irgi gavom dovanų tą krosnelę, bet aš visiškai nelikau ja sužavėta verysad.gif nežinau, gal nemoku naudotis, ar ko nesuprantu, bet man ten niekas skaniai nesigavo schmoll.gif vis tik orkaitė yra orkaitė ax.gif šiaip nepirkčiau schmoll.gif


Nieko, geriau susipazinsite, gausis viskas kuo puikiausiai.
Jei ne paslaptis, papasakokit ka jus gaminote? kaip gaminote? Gal butu aiskiau kodel Jums nesigavo skaniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2011 10 19, 10:05)
Na mes irgi gavom dovanų tą krosnelę, bet aš visiškai nelikau ja sužavėta verysad.gif nežinau, gal nemoku naudotis, ar ko nesuprantu, bet man ten niekas skaniai nesigavo schmoll.gif vis tik orkaitė yra orkaitė ax.gif šiaip nepirkčiau schmoll.gif

Jei kepu mesa tai tik sioj krosnelej, ir vistiena puikiai iskepa, dar skanu bulvytes fri, namines smile.gif
Reikia ziureti kaip kepa, na kol igusi smile.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2011 10 19, 13:26)
Nieko, geriau susipazinsite, gausis viskas kuo puikiausiai.
Jei ne paslaptis, papasakokit ka jus gaminote? kaip gaminote? Gal butu aiskiau kodel Jums nesigavo skaniai  mirksiukas.gif

na, gal... žodžiu gaminau žuvies filė, padėjau ant apatinių grotelių, temperatūra 200 ir 30min 4u.gif viršus buvo gražiai apskrudęs , bet vidus nedakepęs schmoll.gif kitą kartą kepiau vėlgi žuvies filė, bet labai jau ploną, tad trumpesniam laikui užsatčiau, tai visa apskrudo, o vidus dar žalias doh.gif tad, kad nesudegtų visai, ėmiau lauk ir baigiau kepti keptuvėj ant sviestuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2011 10 21, 15:20)
na, gal... žodžiu gaminau žuvies filė, padėjau ant apatinių grotelių, temperatūra 200 ir 30min 4u.gif viršus buvo gražiai apskrudęs , bet vidus nedakepęs schmoll.gif kitą kartą kepiau vėlgi žuvies filė, bet labai jau ploną, tad trumpesniam laikui užsatčiau, tai visa apskrudo, o vidus dar žalias doh.gif tad, kad nesudegtų visai, ėmiau lauk ir baigiau kepti keptuvėj ant sviestuko biggrin.gif


Keista unsure.gif , zuvytei labai nedaug reikia to kepimo. As zuvyte dedu visada ant auksciausiu groteliu ir 20 min ant 200 pavarau, viskas liuks iskepa g.gif jei buna truputi itartina, padarau 250 ir dar pora minuciu pakaitinu. Tada palieku dar porai minuciu pastoveti krosneleje, kad zuvyte atliptu nuo groteliu. Kitaip ji ne visada graziai nusiima, subyra.
Kas dar kaip kepate ta zuvyte ciklonkeje?
Atsakyti
svarbiausia tiek mesa tiek zuvi deti i ikaitinta krosnele 4u.gif
zuvi ar mesa as kepu ant apatiniu groteliu ir retai kada didesne nei 175laipsnio temperatura, ir kepu 20-25min, tada gaunasi ir iskepusi ir sultinga. virsutines groteles ir 200laipniu tik sumustiniai ir lietiniai blyneliai su idaru apkepimui 10min ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerute48 @ 2011 04 13, 23:21)
Labas. Naudoju ciklonine krosnele bet neturiu instrukcijos, tai nezinau kaip reikia valyti dangti, nes jis truputi apsinesa. Jei zinote, parasykite.aciu. biggrin.gif

instrukcijoje parasyta kad dangcio plauti negalima, bet as tuos apsitaskymus nuvalau su indaploviu skystu plovikliu, labai graziai nusivalo, paskui su dregnu skuduriuku pervalau ax.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt džiovinti obuolius, uogas ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga99 @ 2011 10 29, 17:51)

instrukcijoje parasyta kad dangcio plauti negalima, bet as tuos apsitaskymus nuvalau su indaploviu skystu plovikliu, labai graziai nusivalo, paskui su dregnu skuduriuku pervalau ax.gif


Aha, svarbiausia neapleisti ir po kiekvieno karto gerai nuvalyti. O jei jau nutinka, kad apsitasko labiau ir apskrunda-tada su paprastu valomuoju pieneliu pavalau, gerai nuvalau skepetele ir liuks thumbup.gif


O dziovinti kartais padziovinu ( o kur detis, kai orkaite parejo verysad.gif ) tik nustatau 30 laipsniu tempe ir sonu pastatau dangti, kad geriau dregme iseitu.
Atsakyti
Nusipirkom ir mes tą šedevrą... Ir maistas pusžalis. Į šiukšlinę visą laik keliavo viduryje grotelių kepamas maistas (tiek bulvės, tiek triušis ar vištiena). Kepk kaip nori, taigi galiu pasakyt kas susigunėt NEMESKIT PINIGŲ Į BALĄ. Geriau grožio procedūrom išleiskit, o gaminkit pasitelkdamos tradiciškai orkaitėj ar keptuvėj. Tarp kitko turiu garpuodį, tai šimtą kartų geresnis dalykas nei cikloninė (konvekcinė) krosnelė.
Atsakyti
QUOTE(limera @ 2012 10 23, 08:57)
Nusipirkom ir mes tą šedevrą... Ir maistas pusžalis. Į šiukšlinę visą laik keliavo viduryje grotelių kepamas maistas (tiek bulvės, tiek triušis ar vištiena). Kepk kaip nori, taigi galiu pasakyt kas susigunėt NEMESKIT PINIGŲ Į BALĄ. Geriau grožio procedūrom išleiskit, o gaminkit pasitelkdamos tradiciškai orkaitėj ar keptuvėj. Tarp kitko turiu garpuodį, tai šimtą kartų geresnis dalykas nei cikloninė (konvekcinė) krosnelė.


Na, jei nemokate gaminti maisto, tai jokia ciklonine krosnele uz Jus to nepadaris. Nes ir cia reikia reguliuoti temperatura, laika, auksti......Kitaip, tikrai tik i grozio proceduras.
Atsakyti
Turiu keli metai ta geri.Skaniausiai iskepa orkaite.
Atsakyti
sveiki,

ir as gavau krosnele dovanu, prasau papasakokit kaip ir ant kokio pagrindo kepat Fri bulvytes, ir dar maciau kazkas kepe kotletus, ar ir juos ant groteliu dedat?

Aciu labai
Atsakyti
ax.gif Sveikutės,
Aš palikimo irgi gavau šią krosnelę. Atidavė brolis, bet nedavė jokio paso ir pats neatsimena kaip naudoti. Gal galima kur nors pasižiūrėti, kiap naudotis šiuos daiktu.
Atsakyti