Gal žinote, ar šaukštas bulvių krakmolo sveria tiek pat kiek ir kukurūzų? Apžiūrėjau knygas, kurias turiu, bet kadangi jos senesnės, tai ten apie kukurūzų krakmolą net neužsiminta...
Sveikos,
Gal žinote, ar šaukštas bulvių krakmolo sveria tiek pat kiek ir kukurūzų? Apžiūrėjau knygas, kurias turiu, bet kadangi jos senesnės, tai ten apie kukurūzų krakmolą net neužsiminta...
QUOTE(KibirVibir @ 2007 11 05, 22:36)
kuo receptuose keiciate manu kruopas, jei ju reikia keliu saukstu?
Pabandyk džiūvėsiais
Kvailas klausimas, bet man, pradedančiajai visiškai, iškilo klausimas. Pyragą dėti į jau įkaitusią orkaitę ar įdėti ir kaitinti? 
Nesijuokit
Nesijuokit
QUOTE(LadyStar @ 2007 11 16, 18:47)
Kvailas klausimas, bet man, pradedančiajai visiškai, iškilo klausimas. Pyragą dėti į jau įkaitusią orkaitę ar įdėti ir kaitinti? 
Nesijuokit
Nesijuokit
Paprastai reikia jau į įkaitintą. Recepte turėtų būti nurodyta, kokio karštumo.
QUOTE(Pasaulė @ 2007 11 16, 18:50)
Paprastai reikia jau į įkaitintą. Recepte turėtų būti nurodyta, kokio karštumo.
Kadangi kepu pyragą, o nenurodyta, tai peržiūrėjusi kelis receptus pasirinkau vidurkį maždaug - 180 laispnių
Ačiū už atsakymą
kiek ml yra 100g pieno, vandens?
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 11 26, 20:12)
kiek ml yra 100g pieno, vandens?
Vandens tai 100 ml, o pieno gali būti mažiau...
Mielos seimininkes, patarkit. Gavau darbe kaledine saldyta zasi, bet ji niekaip netelpa i saldytuvo kamera
Ka daryti? Ar nieko jai neatsitiks, jeigu kokias 5-6 dienas iki Kaledu ja palaikysiu saldytuve, bet ne kameroj? Ji tokia vakuume supakuota. Help
QUOTE(Adrija. @ 2007 12 19, 20:02)
Mielos seimininkes, patarkit. Gavau darbe kaledine saldyta zasi, bet ji niekaip netelpa i saldytuvo kamera
Ka daryti? Ar nieko jai neatsitiks, jeigu kokias 5-6 dienas iki Kaledu ja palaikysiu saldytuve, bet ne kameroj? Ji tokia vakuume supakuota. Help 
Man atrodo, 5-6 dienu per daug. Nebent jei salciai prasides, i balkona galima ismest