Mupi
Kugelį kiekviena šeimininkė kepa savaip.
Viena kepa užplikydama karštu pienu,kita įberia miltų,,dar kita įmuša kiaušinių.
Kas liečia keimo orkaites priklauso netik nuo jos kaitros,bet priklauso ir,nuo mūsų pačių mąstymo.
Vienos kepa kugelius,kad jie būtų minkštučiai,kitos mėgsta"guminius" kugelius,kitos kepa plikytus{ta ptasme plikina karštu pienu,karštu sviestu ,ar buljonu}
Mupi,jeigu tu pakeitiai viryklę iš dujinės į elektrinę
kugelio skonis,bus skirtingas,{nes man lygiai tas pats buvo}
Tiesiog reikės atrasti viryklės kaitrą,tai viena,o ,antra ,jeigu nori kad tavo keptas kugelis būtų apskrudęs,kai kugelis jau užkepęs uždėk keletą kūbelių sviesto.
Kugelio kepimo laikas priklauso nuo sluoksnio storumo,jeigu masės storis plonesnis keps mažiau,jeigu storesnis keps ilgiau.
Ir dar ,jeigu orkaitę ijungsime anksčiau,jis keps mažiau.
Ir ,jeigu mes kepame su priedais{kaip mesa,grybai,varškė ir t. t.}
Jis keps nuo 1valandos iki1,5 valandos.
O taip kugelis kepa nuo 30min. iki 45min.