Išplakti baltymai visada dedami patys paskutiniai, kad tešlą butų minkšta ir puri. Įmaišius baltymus reikia iškart kepti, kad tešla "nesusileistų".
Sėkmės kepant.
QUOTE(smike @ 2006 11 05, 21:12)
Išplakti baltymai visada dedami patys paskutiniai, kad tešlą butų minkšta ir puri. Įmaišius baltymus reikia iškart kepti, kad tešla "nesusileistų".
Sėkmės kepant. 
Nevisada
Taip pat yra būdas, taikytinas riebiems biskvitams, keksams, kai baltymai įdedami į tešlą per du-trys kartus, "sluoksniuojant" su miltais - dedama dalis baltymų, išmaišoma, po to dalis miltų, išmaiš0ma, po to vėl baltymai ir t.t.
Kalėdų senelis padovanojo virtuvinį kombainą, prie jo pridėta knygutė su receptais. Beveik į visų desertų sudėtį įeina "šaldantis cukrus". Gal kas gali pasakyti, kas tai yra per daiktas? Kuo jis skiriasi nuo paprasato cukraus?
Asta
logiškai galvojant tai turėtų būti žėlė cukrus
(yra toks Danisco gamybos) jo sudėtyje yra želiuojančių medžiagų.
Tikriausiai vertimo programa vertė...
logiškai galvojant tai turėtų būti žėlė cukrus
Tikriausiai vertimo programa vertė...
QUOTE(Glacee @ 2006 12 26, 00:14)
Asta
logiškai galvojant tai turėtų būti žėlė cukrus
(yra toks Danisco gamybos) jo sudėtyje yra želiuojančių medžiagų.
Tikriausiai vertimo programa vertė...

logiškai galvojant tai turėtų būti žėlė cukrus
Tikriausiai vertimo programa vertė...
Ačiū, Glacee, reiks pabandyt
Kaip manot, kaip atmatuoti 200g uogienės. Labai blogai kai svarstyklių neturiu
QUOTE(Asta @ 2006 12 25, 20:52)
Kalėdų senelis padovanojo virtuvinį kombainą, prie jo pridėta knygutė su receptais. Beveik į visų desertų sudėtį įeina "šaldantis cukrus". Gal kas gali pasakyti, kas tai yra per daiktas? Kuo jis skiriasi nuo paprasato cukraus? 
Jei vertimas darytas is anglu kalbos, tai ''saldantis'' cukrus yra cukraus pudra
o gal kas iš rusų kalbos galite išversti, kas tai per žuvys "Сазан" ir "Судак" ?





