Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

QUOTE(beglyte @ 2008 02 03, 22:34)
matau, kad tu lyg ir Maskvoj randiesi, tai gal butu galima taves prasyti, kad mums atsiustum ismeginti savo kailiu ta nuostabiaja kauke? ax.gif

Na, prekyba urmu, ko gero, pagal istatymus yra apmokestinama... blink.gif o as lyg ir nesu verslininke, taip kad neisivaizduoju, kokiu budu galeciau padeti visoms norincioms...
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2008 02 04, 08:01)
Na, prekyba urmu, ko gero, pagal istatymus yra apmokestinama...  blink.gif o as lyg ir nesu verslininke, taip kad neisivaizduoju, kokiu budu galeciau padeti visoms norincioms...

na as tai nesu tarp susidomejusiu, bet juk gali pasiskaiciuoti antkainiuka koki, kad tau butu truputi kazkas is to, nueiti i vaistine nupirkt ir issiusti lietuvelen i dezute sudejus mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, noriu issprogdinti sitos inkstirus tirpdancios kaukes mita blink.gif Siandien nusipirkau pabandymui Пропеллер Маска глубоко очищающая ЧЕРНЫЕ ТОЧКИ.
user posted image

Jos sudetis yra beveik identiska sitai kaukei, apie kuria cia visos kalbame. Konsistencija ir kvapas taip pat nesiskiria. O kaina dvigubai mazesne (kiekis - dvigubai didesnis).

Atrodo, kad sita kauke, kurios nuotrauka dabar ikeliau, galima nusipirkti Eurokos . Sekmes visoms tirpdant savo inkstirus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabile @ 2008 02 23, 15:16)
as buvau pora kartu pas egle. na ka as galiu pasakyti..ne uz ka ten daugiau neiciau doh.gif pirma as prieinu ji ruko..pucia dumus tiesiai man pries nosi. tas namelis.kaip cia pasakius pasiikejimo nesukele, aplinka mano manymu tikrai nekokia. ir kaip zmogus man visai nepatiko. na cia tik zinoma mano nuomone. ji pasiziurejo i mano veida..kad leptelejo..tau gresia odos vezys, as vos ant to stalo neapsiverkau doh.gif . ir tas spuogu spaudymas nieko gero neatnesa, tik veidas prie to pripranta ir viskas.  galu gale ir as namie ta spuoga sugebesiu issispaust ax.gif  uzsirasiau pas odos daktara..tai odos daktaras isgirdes kad man gresia vezys  tik smagiai pasijuok. lotuliukas.gif  Jau geriau uzmoketi brangiau, bet tada nors zmogumi pasijausi.

o jautriai odai ji tinka?
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2008 02 26, 12:53)
Merginos, noriu issprogdinti sitos inkstirus tirpdancios kaukes mita  blink.gif Siandien nusipirkau pabandymui Пропеллер Маска глубоко очищающая ЧЕРНЫЕ ТОЧКИ.
user posted image

Jos sudetis yra beveik identiska sitai kaukei, apie kuria cia visos kalbame. Konsistencija ir kvapas taip pat nesiskiria. O kaina dvigubai mazesne (kiekis - dvigubai didesnis).

Atrodo, kad sita kauke, kurios nuotrauka dabar ikeliau, galima nusipirkti Eurokos . Sekmes visoms tirpdant savo inkstirus  4u.gif
Kazin ar duoda kokiu rezultatu sita kauke? Lauksim atsiliepimu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2008 02 26, 11:53)
Merginos, noriu issprogdinti sitos inkstirus tirpdancios kaukes mita  blink.gif Siandien nusipirkau pabandymui Пропеллер Маска глубоко очищающая ЧЕРНЫЕ ТОЧКИ.
Atrodo, kad sita kauke, kurios nuotrauka dabar ikeliau, galima nusipirkti Eurokos . Sekmes visoms tirpdant savo inkstirus  4u.gif

Aciu tau, egleegle, uz sia info 4u.gif . As irgi buvau viena is tu "uzsikretusiu" sios priemones "isigyjimo virusu" tongue.gif , taciau jei galima perpus pigesni analoga rasti Lietuvoje, tai kam tada vargintis ieskant, kokiais budais ja isigyti svetur mirksiukas.gif .
Merginos, daznai perkancios kosmetika Eurokose, labai tikiuosi, parasysit kuri, ar tikrai nesunkiai galima isigyti tos propeller kaukes, kuria egleegle paminejo. Ir, be abejo, lauksim atsilipiemu jau ja isbandziusiu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minik: 26 vasario 2008 - 17:43
labutis,as ir prisidedu prie jusu su inkstiruota nosim juodais taskiukais cool.gif nebuvo ju pas mane,bet pries rudeni pradejau naudoti makijazo pagrinda,pudra ir va rezultatai atsirado inkstyrai juodi verysad.gif o isspausti tai besansu atroda kad jie priklijuoti nelenda lauk ir neina nuvalyt su niekuo doh.gif galvoju nueit pasidaryti veido isvalyma ir pabandysiu cia siuloma kremuka gal pades bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2008 02 26, 12:53)

tai ta kauke "med response" prasta, kad sprogdinam mita? g.gif ar tiesiog ne tie zodziai parinkti ? 4u.gif
o kaip "propelerio" poveikis? mat, jei kaukes sudetis beveik tokia pati, nebutinai ji toki pati poveiki tures, nes gali buti kad tik viena sudedamoji dalis skiriasi, bet ji kaip tik ir yra esmine. todel jei galima, truputi placiau apie ispudzius isbandzius "propeleri" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2008 02 27, 14:37)
tai ta kauke "med response" prasta, kad sprogdinam mita?  g.gif  ar tiesiog ne tie zodziai parinkti ?  4u.gif
o kaip "propelerio" poveikis? mat, jei kaukes sudetis beveik tokia pati, nebutinai ji toki pati poveiki tures, nes gali buti kad tik viena sudedamoji dalis skiriasi, bet ji kaip tik ir yra esmine. todel jei galima, truputi placiau apie ispudzius isbandzius "propeleri" smile.gif

Taip, dar gali buti, kad toj brangesnej grynesnes medziagas ieina, o toj pigesnej su daugiau priemaisu.
Atsakyti
taip laukiam laukiam issamesnes informacijos! as kai pora kokiu valanciu kaukiu uzsidedu viena po kitos tai tie inkstirai kaip ir issivalo......... iki kitos dienos lotuliukas.gif tai netgi jei tas stebuklas ir isvalo tuos inkstiriukus tai labai trumpalaikis efektas, pasitepsit ant ryto kremu,pudra, skaistalais ir inkstiriukai jau ir vel cia, siuo atveju siektiek gelbeja priemones sutraukiancios poras .turiu toki kremuka is clinique tai patepu juo tik nosyte, kazkiek veikia,bet ne stebuklas, kaip manau ir si kauke mirksiukas.gif
Papildyta:
taip laukiam laukiam issamesnes informacijos! as kai pora kokiu valanciu kaukiu uzsidedu viena po kitos tai tie inkstirai kaip ir issivalo......... iki kitos dienos lotuliukas.gif tai netgi jei tas stebuklas ir isvalo tuos inkstiriukus tai labai trumpalaikis efektas, pasitepsit ant ryto kremu,pudra, skaistalais ir inkstiriukai jau ir vel cia, siuo atveju siektiek gelbeja priemones sutraukiancios poras .turiu toki kremuka is clinique tai patepu juo tik nosyte, kazkiek veikia,bet ne stebuklas, kaip manau ir si kauke mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi turiu probelmų su oda.. poros.. inkštirai.. Ką esu bandžius, niekas nepadeda.. blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nagi raportuju: nulekiau ir nusipirkau ta Propeleri. Poveikio NULIS..... Nieko visai nepabalino, jokiu poru neisvale ir dar taip sunkiai nuo veido nusiplove, nepaisant to, kad pries tai servetele nusivaliau, vistiek plaunant ji tokia keistai putojanciai slidi, kad niekaip nejo nuplaut. Juodo molio kauke 100 kartu geriau - po jos bent veidas baktas buna, o cia - lyg nieko nebuciau tepusi. Nepirktit panos, nemeskit ne tu 10 litu.
Atsakyti