man nuo inkstiru labai padejo kompleksinis veido sveitiklis su moliu is Avon, jis kainuoja apie 40lt, bet rezultatas yra tikrai
QUOTE(rami saulė @ 2012 04 13, 14:58)
Išbandžiau šiandien tą pieno ir želatinos derinį. Ir nieko
Nepagavo nei vieno inkštiro. Spėju, kad neatitaikiau santykio, nes nulupusi galėjau tą kaukę tąsioti kaip gumą tarp pirštų. Kaip supratau, ji turėtų labiau pridžiūti prie veido. Matyt padauginau želatinos 

as irgi naudojuos siuo metodu, siaip man buna neblogai tikrai isvalo, o buna kad nieko, ns visad gaunasi kitas santykis produktu

Nosytėms

Skaiciau, jog istirpinti juodus taskelius galima patrynus juos vandens, glicerino ir citrinos sulciu misiniu. Sumaisyti lygiomis dalimis glicerina ir sultis, ipilti sauksta svaraus vandens ir patepti veida.
Pati dar nebandziau, pirma su pienu+zelatina pabandysiu.
Pati dar nebandziau, pirma su pienu+zelatina pabandysiu.
NeTaRa kur buna pirkti ir kiek kastuoja nosyciu kauke? Ar bandet? patiko?

QUOTE(lauriuksis @ 2012 05 05, 15:12)
gal ka merginos patartumet jei veido oda spuoguota ,bet tie inkstirai nera balti
inkštyrai nebūna balti, inkstyrai juodi būna

Turiu klausimuką: o po tos kaukes su zelatina kuo tepat poto nosytę? tinka paprastas kremukas
Sveikos. Giluminį veiduko valymą geriausia patikėti labai gerai jus žinanciai kosmetologeia
Na o jei namuose, tai kol kas geriau už tikrą negyvos jūros purvo kaukę neišrasta. Tik pas mus tikros negyvos jūros kosmetikos nelabai pasirinkimas. Kur parduoda tikrą negyvos jūros kosmetiką pagamintą Rusijoje tai kažkaip neįkvepia ant veido tepti
Aš perku tokioje nedideleje parduotuveleje S.Nėries gatvėje, o konkreciai purvo kaukę naudoju va šitą: http://www.netanya.l...p;product_id=69

Inkstirams valyti rekomenduoju kiausinio baltymo kauke. Baltyma isplakti ir uztepti ant veido. Palaukti kol sustings ir galima dar pora sluoksniu taip. Palaikyti koki 10 mion ir nuplauti.
Taip pat labai gerai kiausinio baltymas, aviziniai dribsniai ir slakelis citrninos sulciu. Si kauke balina, nusveicia oda ir valo inkstirus.
Pabandykite, tikrai liuks ir parasykit atsiliepimus.
Taip pat labai gerai kiausinio baltymas, aviziniai dribsniai ir slakelis citrninos sulciu. Si kauke balina, nusveicia oda ir valo inkstirus.
Pabandykite, tikrai liuks ir parasykit atsiliepimus.