Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

man nuo inkstiru labai padejo kompleksinis veido sveitiklis su moliu is Avon, jis kainuoja apie 40lt, bet rezultatas yra tikrai
Atsakyti
QUOTE(rami saulė @ 2012 04 13, 14:58)
Išbandžiau šiandien tą pieno ir želatinos derinį. Ir nieko schmoll.gif Nepagavo nei vieno inkštiro. Spėju, kad neatitaikiau santykio, nes nulupusi galėjau tą kaukę tąsioti kaip gumą tarp pirštų. Kaip supratau, ji turėtų labiau pridžiūti prie veido. Matyt padauginau želatinos g.gif

as irgi naudojuos siuo metodu, siaip man buna neblogai tikrai isvalo, o buna kad nieko, ns visad gaunasi kitas santykis produktu doh.gif pries dedant sia kauke labai gerai veida pagarinti, kad poros atsivertu, tada uzdedi ta kauke, palaikau kol visiskas siudziuna, net tokia kieta pasidaro ant veido, ir tada nuplesiu tokiais staigiais trumpais judesiukais, itempiant oda. buna kad visa ta kauke buna kaip eziukas nuo inkstyru doh.gif bet taip gerai isvalyt retai gaunas, dazniausiai vos pora istraukia schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif as ir noreciau isvalyti inkstirus,nes labai jautri oda, kur geriau kreiptis pas ka?
Atsakyti
Nosytėms 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Skaiciau, jog istirpinti juodus taskelius galima patrynus juos vandens, glicerino ir citrinos sulciu misiniu. Sumaisyti lygiomis dalimis glicerina ir sultis, ipilti sauksta svaraus vandens ir patepti veida.
Pati dar nebandziau, pirma su pienu+zelatina pabandysiu.
Atsakyti
NeTaRa kur buna pirkti ir kiek kastuoja nosyciu kauke? Ar bandet? patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriuksis @ 2012 05 05, 15:12)
gal ka merginos patartumet jei veido oda spuoguota ,bet tie inkstirai nera balti

inkštyrai nebūna balti, inkstyrai juodi būna unsure.gif
Atsakyti
Na gal jau kas isbandete kokia nauja priemone, nes man kasdinieniniai prausikliai neduoda norimo rezultao, o veido valymo juk karta per savaite nesidarysi istisai. Noriu, kad veiksmingai valytu ir sutrauktu poras. Laukiu pagalbos smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką: o po tos kaukes su zelatina kuo tepat poto nosytę? tinka paprastas kremukas
Atsakyti
Sveikos. Giluminį veiduko valymą geriausia patikėti labai gerai jus žinanciai kosmetologeia liezuvis.gif Na o jei namuose, tai kol kas geriau už tikrą negyvos jūros purvo kaukę neišrasta. Tik pas mus tikros negyvos jūros kosmetikos nelabai pasirinkimas. Kur parduoda tikrą negyvos jūros kosmetiką pagamintą Rusijoje tai kažkaip neįkvepia ant veido tepti doh.gif Aš perku tokioje nedideleje parduotuveleje S.Nėries gatvėje, o konkreciai purvo kaukę naudoju va šitą: http://www.netanya.l...p;product_id=69
Atsakyti
Niekas nieko nerekomenduoja, reiks pabandyt Sandros_Lee pasiūlytą kaukę išmėgint. Pirmadienį keliausiu pirkti smile.gif
Atsakyti
Inkstirams valyti rekomenduoju kiausinio baltymo kauke. Baltyma isplakti ir uztepti ant veido. Palaukti kol sustings ir galima dar pora sluoksniu taip. Palaikyti koki 10 mion ir nuplauti.
Taip pat labai gerai kiausinio baltymas, aviziniai dribsniai ir slakelis citrninos sulciu. Si kauke balina, nusveicia oda ir valo inkstirus.
Pabandykite, tikrai liuks ir parasykit atsiliepimus.
Atsakyti