Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Gariūnuose pirkti coccodrillo prekių

Ar yra Gariūnuose pirkti coccodrillo, amadeo, wojcik ir pan. drabužių? Kur galima rasti? Gal dar kokių kitų firmų rūbelių? Dalinkitės patirtim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
taip, tikrai yra, visu siu firmu rubeliu, esu maciusi thumbup.gif
Atsakyti
buvau pernai, tai ten naujame turguje ar kaip jį ten vadina, buvo skyrius toks vaikiškų rūbelių, jau iš kart pamačiau kad geri, tai ir mačiau cocodrilio. ir panašių kir [ardavinėja čipoline. tai pirkau kelis golfukus po 18 lt berots biggrin.gif
Atsakyti
siu firmu rubeliai geltonuose paviljonuose
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 08, 21:55)
siu firmu rubeliai geltonuose paviljonuose

ten ir mačiau moteris viena prekiavo bigsmile.gif
Atsakyti
Paskutini karta Gariunuose buvau pavasari, tai labai graze coccodrillo striukyte mazajam nupirkom thumbup.gif Turguje 2 vietose, po stogu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 08, 22:04)
4u.gif gali but,nezinau

ten tų moterų pilna smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Coccodrillo rūbeliais tikrai prekiauja ir Gariūnuose, dar Anthylopa avalynės yra smile.gif
Atsakyti
Mes pirkome antilopes baciukus, visai faini thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, kas pirko Gariūnuose gerus drabužėlius, gal atsimenat maždaug kurioj vietoj, kokia eilė buvo?
Iš anksto labai dėkui 4u.gif

Nes būna išmaišai pusė turgaus, ir nieko nerandi blink.gif
Atsakyti
gariunuose tikrai yra cocodrillio firmos rubeliu, o mums mociute net Early Days kelnytes is turgaus kazkada paveze radus thumbup.gif kainavo 10 lt lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kas matet Amadeo kombinezonu shiemet gariunose? Praeitais metais maciau, o shiemet nerandu g.gif Aer ju nera, ar ash ieshkoti nemoku doh.gif
Atsakyti