Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Gariūnuose pirkti coccodrillo prekių

ar kombinezonu yra nezinau, bet yra tie patys zmones stovi, kurie prekiauja amadeo rubeliais, bet eiles nr nezinau doh.gif jie jau i pabauga kaz kur, jei eitum nuo centriniu vartu
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 15, 15:41)
ar kombinezonu yra nezinau, bet yra tie patys zmones stovi, kurie prekiauja amadeo rubeliais, bet eiles nr nezinau doh.gif jie jau i pabauga kaz kur, jei eitum nuo centriniu vartu

pries menesi pas viena vyruka buvo kombinzonu, bet sake is pernai like
minejo kad atsivez, bet jau bus brangesni doh.gif
Atsakyti

Kristupuk, kai vaziuosi i turgu, buk gerute paziurek kokia eile ir vieta ax.gif

O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga biggrin.gif Berods jie praeitais metais buvo pradzioj, kazkur 1-2 eileje g.gif Nuo centriniu vartu gal ir pabaiga bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglute @ 2007 09 15, 18:22)
pries menesi pas viena vyruka buvo kombinzonu, bet sake is pernai like
minejo kad atsivez, bet jau bus brangesni doh.gif

O kurioj vietoj irgi nepasakytum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čėska @ 2007 09 15, 23:27)
Kristupuk, kai vaziuosi i turgu, buk gerute  paziurek kokia eile ir vieta  ax.gif

O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga  biggrin.gif  Berods jie praeitais metais buvo pradzioj, kazkur 1-2 eileje  g.gif Nuo centriniu vartu gal ir pabaiga  bigsmile.gif
Papildyta:

O kurioj vietoj irgi nepasakytum  biggrin.gif

eiles tikrai nepamenu, pavilionuose,
planuoju artimiausiu metu vaziuot, tada isidemesiu eile tikrai
Atsakyti
QUOTE(Čėska @ 2007 09 15, 23:27)
Kristupuk, kai vaziuosi i turgu, buk gerute  paziurek kokia eile ir vieta  ax.gif

O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga  biggrin.gif  Berods jie praeitais metais buvo pradzioj, kazkur 1-2 eileje  g.gif Nuo centriniu vartu gal ir pabaiga  bigsmile.gif
Papildyta:

Atrodo, kad 1-oje ar tai 2-oje eilėje, 47vieta.
Atsakyti
QUOTE(Čėska @ 2007 09 16, 00:27)

O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga  biggrin.gif  Berods jie praeitais metais buvo pradzioj, kazkur 1-2 eileje  g.gif Nuo centriniu vartu gal ir pabaiga bigsmile.gif
Papildyta:

taip, si varianta turejau galvoj
Atsakyti
ar kombinezonu yra nezinau, bet yra tie patys zmones stovi, kurie prekiauja amadeo rubeliais

as savo dukriukui praeitais metais pirkau ziemini kombinzona AMADEO, tai likau labai patenkinta thumbup.gif
buvau neseniai nuvaziavus norejau kazkokia rudenine striukyte nupirkt, bet deja nieko neradau kas man patiktu verysad.gif
Atsakyti
O kokios mazdaug kainos coccodrillo kombinezonu?
Atsakyti
siek tiek virs 100lt
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 24, 08:49)
siek tiek virs 100lt

Gal kuri buvot gariunuose man reikia kombinezono didziajam 134 cm ugiui noreciau coccodrilo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2007 10 03, 10:25)
Gal kuri buvot gariunuose man reikia kombinezono didziajam 134 cm ugiui noreciau coccodrilo mirksiukas.gif

as vakar vaiku mieste buvau ir maciau jau yra nauja kolekcija
man visai jie tokie simpatiski buvo, masciau imt -ne lotuliukas.gif bet susilaikiau, pamascisu,kad turi ziemai ir kombinezona ir dar stiukiu atsarginiu doh.gif nesunesios visu
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 10 03, 09:46)
as vakar vaiku mieste buvau ir maciau jau yra nauja kolekcija
man visai jie tokie simpatiski buvo, masciau imt -ne lotuliukas.gif bet susilaikiau, pamascisu,kad turi ziemai ir kombinezona ir dar stiukiu atsarginiu doh.gif nesunesios visu

I mokykla turi striuke ir kelnes man i kiema ant kalno kazko reikia
Atsakyti