Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

QUOTE(*Samanė* @ 2007 09 24, 09:28)
Bet pirmąją pagalbą suteikia, tai norit pasakyti nutrenks gatvėje automobilis ir nieks nevažiuos nes matote nėra tėvų, ar priepuolis ištiks ir visi lauks tėvų schmoll.gif
Juk darželio anketose yra tėvų duomenys- tel , darbovietės tai žinoma iš kart praneša

Čia jau nesusišnekam. Aš nešneku apie atsitikimus už darželio ribų. Tiesiog buvo diskusija, kad vaikui ištiko priepuolis ir auklėtojos pirma skambino tėvams. taip ir turi būti. Aišku, kad pirmą pagalbą bet kokiu atveju turi suteikti.
Vienoj situacijoj buvau pati liudininkė, kai mokyklinio amžiaus vaikui varžybų metu lūžo ranka, o Kaune ligoninė nepriėmė, nes matai, nėra tėvų, atvežė treneris. Tėvai kitame mieste. Absurdas. Per skandalus vaikui buvo uždėtas gipsas. Galit piktintis, bet taip yra.
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2007 09 24, 09:57)
Čia jau nesusišnekam. Aš nešneku apie atsitikimus už darželio ribų. Tiesiog buvo diskusija, kad vaikui ištiko priepuolis ir auklėtojos pirma skambino tėvams. taip ir turi būti. Aišku, kad pirmą pagalbą bet kokiu atveju turi suteikti.
Vienoj situacijoj buvau pati liudininkė, kai mokyklinio amžiaus vaikui varžybų metu lūžo ranka, o Kaune ligoninė nepriėmė, nes matai, nėra tėvų, atvežė treneris. Tėvai kitame mieste. Absurdas. Per skandalus vaikui buvo uždėtas gipsas. Galit piktintis, bet taip yra.

o ko čia piktintis, reikia skambintis iš kart gydytojam ir sakyti mes apmokam jūsų darbą , tai jokių skandalų nereikia mirksiukas.gif , galima reikalus ir telefonu sutvarkyti bigsmile.gif , bet čia nebe darželio tema pavirto pokalbis mirksiukas.gif , tad išvada viena- teisingai pasielgė auklėtoja paskambinus visų pirma tėvams ir taškas.
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2007 09 24, 08:08)
Ačiū už pataisymą. Kažkaip persiskaičiavau.  ax.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu tai nuomonei kad pradėjus vest astma sergantį vaiką į darželį mama turi pakalbėt su auklėtojom ir paaiškint ką kokiu atveju reikia daryti, astma sergantis vaikas turi visada turėt spec priemones priepolių atvejams.
Mano vaikas ne astmininkas todel kai užsirašėm į šį darželį ir patekom i Gandriukų grupę pati paparšiau direktorės kad perkeltų mano vaiką i kitą grupę kurioje dauguma vaikai sergantys alergija maisto produktams.

Atsakyti
Pirmą kartą skaitau toookius atsiliepimus. Tikrai net nesu girdėjusi apie darželių akreditaciją ir reitingus. iš kur ištraukėte, kad Savivaldybė įvardino, kad darželis užima antrą vietą. Būtų įdomu sužinoti, kas pirmą, trečią, ... paskutinę. Juk dar net vidaus auditas neatliktas, o kur dar išorės..
Atsakyti
ziuriu labai jus cia inirtingai diskutuojat bet noreciau paklausti nuo keliu metu priima i darzeli vaikucius?
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 07, 02:38)
ziuriu labai jus cia inirtingai diskutuojat bet noreciau paklausti nuo keliu metu priima i darzeli vaikucius?

kadangi tai vaiku darzelis, tai lopselio grupiu nera... taciau , vaikucius kurie turi nepilnus 3 metus , kiek zinau priima smile.gif
Atsakyti
o kuo mamytes planuojate,papuost savo atzaleles,per kaledine svente darzelyje?
newyear.gif
newyear.gif jauciu mergytes bus visos princesytes. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniuliuxas150: 03 gruodžio 2007 - 09:29
Snieguolė mano mažoji, bet dabar serga ir dar prašviesėjimo nesimato
Atsakyti
O va mes skmbinom del darzelio tai direktore mielai sake paziures vietas ir telefonu snekejom o ne su kysiais ejom,o seip kaskada buvau tai be problemui priims sake ,alergiska vaika .Man tai sauni ta ju direktore toks maistas tenai thumbup.gif visiem pavizdys galetu buti.
Atsakyti
Perskaičiau temą ir pasirodė ,kad kartais cia vienas asmuo rašo 3 vardais ,arba net daugiau ,kad 3 tai beveik garantuoju.Ar galečiau gauti info iš mamyčių ar verta prašytis i šį darželį ,gal galit parašyti mama kuri persikkėlė iš grupės i kitą grupę .Ačių.I AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emile569: 09 sausio 2008 - 15:51
QUOTE(Emile569 @ 2008 01 09, 16:47)
Perskaičiau temą ir pasirodė ,kad kartais cia vienas asmuo rašo 3 vardais ,arba net daugiau ,kad 3 tai beveik garantuoju.Ar galečiau gauti info iš mamyčių ar verta prašytis i šį darželį ,gal galit parašyti mama kuri persikkėlė iš grupės i kitą grupę .Ačių.I AŽ

tikriausiai labai idemiai skaitete , as to nepastebejau...

bet jei vaikas tikrai alergiskas, tai tikrai verta vesti vaika i si darzeli rolleyes.gif
Atsakyti