Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

QUOTE(dautan @ 2009 08 26, 13:16)
Na, mūsų grupė (manau, kad ta pati, kaip ir Jūsų) irgi tik nuo penktadienio pradeda dirbti, bet kitą savaitę nebebus kaip pratintis, nes darbai prasideda. Būnam iki pietų, su vaikais žaidžia, kol kas patinka. Iš dar želio teritorijos dar nebuvau išėjusi, bet į kitą patalpą, arba kai jie žaidžia laike - į darželio pastatą buvau nueėjusi. Kol kas ramiai reagavo. Rytoj pabandysiu išeiti ilgesniam laikui. Bėda, kad mes dabartinėje grupėje tokie kaip priklijuoti gaunamės, nuo penktadienio tik bus jau tikroji auklėtoja, tad ir bus matyt, kaip realiai sūnelis reaguoja į darželį.

tai tuomet kogero busim vienoj grupej drinks_cheers.gif
As kita savaite pasiimu atostogu papratinti savo vaika unsure.gif
As norejau iskart pratinti prie tikruju aukletoju ir vaikuciu blush2.gif Beje o jus tiesiai i grupe ejot ar pas direktore uzejot, kad Jums aprodytu viska?
Net geda kokia pasimetus esu, kogero labaiu nei mano vaikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 08 26, 14:46)
tai tuomet kogero busim vienoj grupej  drinks_cheers.gif
As kita savaite pasiimu atostogu papratinti savo vaika  unsure.gif
As norejau iskart pratinti prie tikruju aukletoju ir vaikuciu  blush2.gif  Beje o jus tiesiai i grupe ejot ar pas direktore uzejot, kad Jums aprodytu viska?
Net geda kokia pasimetus esu, kogero labaiu nei mano vaikas  doh.gif

Na, neturiu galimybės kitą savaitę pratinti, kol kas nelabai įsivaizduoju, kaip čia bus... unsure.gif
Mes iš pradžių ėjome pas direktorę, jos tuo metu nebuvo, tai kita administracijos darbuotoja mus nukreipė į laikiną grupę.
Atsakyti
nuo kokio amziaus sis darzelis priima vaikucius? ar nuo 2ju metuku galima i ji leisti?
Atsakyti
Darželis šiaip priima vaikučius nuo 3 metų bet individualiai galima pagal vaiką spręst. maniškis lankyti pradėjo nuo 2 metų 10 mėn. Bet regis kad pernai ir dvimetuką buvo priemę. Jei vaikas pats pvalgo, su puoduku draugauja ir nori būti vaikų kolektyve tai gali priimt. Kgintare ir Dautan i kokia grupe einat dabar ir į kokia eisit?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2009 08 27, 10:50)
Darželis šiaip priima vaikučius nuo 3 metų bet individualiai galima pagal vaiką spręst. maniškis lankyti pradėjo nuo 2 metų 10 mėn. Bet regis kad pernai ir dvimetuką buvo priemę. Jei vaikas pats pvalgo, su puoduku draugauja ir nori būti vaikų kolektyve tai gali priimt. Kgintare ir Dautan i kokia grupe einat dabar ir į kokia eisit?

dabar dar neinam, o eisim i antra
Atsakyti
Kol kas ėjom į Nykštukų, o nuo rytojaus - į Zuikučių (2 grupė) 4u.gif
Atsakyti
Kolkas buvom grupiokai smile.gif O maniškiui ryt paskutine diena darželyje. Jetus kaip liūdna sad.gif Apie Zuikuciu aukletojas girdejau irgi tik gerus atsiliepimus.

kgintare, darzeli lankem 4 metus bet taip ir nepastebejau kad grupes numeriukus turi, vien pavadinimais vadinau smile.gif
Atsakyti
Dautan ir kgintare o kada jūs nunešėt prašimukus kad į darželį priimtų?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2009 08 28, 07:56)

Pernai, gruodžio mėn. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2009 08 28, 07:56)

As pernai rugsejo gale nunesiau, tai direktore iskart pasake, kad jei tik savivaldybej kokiu ciudu neprigalvos tai laisvai papuolam smile.gif
Bevarde jei jau jusu berniukas baigia eiti darzelin tai kodel taip domites? g.gif
Atsakyti
Na štai - praėjo pirmoji tikra diena darželyje. Visas gerai thumbup.gif
Atsakyti
o mums siandien trecia diena ir kuo toliau tuo viskas sunkiau sad.gif
Atsakyti