turbūt pasikartosiu - ar galima įkelt nuotraukas iš pašto? bandau,bet nepavyksta.
ačiū,patieška, kad jau kartą padėjai įkelt nuotraukytes, bet dabar vėl bandau pati.
turbūt pasikartosiu - ar galima įkelt nuotraukas iš pašto? bandau,bet nepavyksta.
bandau įkelt per tą programą pradedančioms, bet ten angliškai, o aš žaliuoju šioj srity
Papildyta:
įkėliau į image, o ką daryt su description. ką toliau daryt?
Papildyta:
įkėliau į image, o ką daryt su description. ką toliau daryt?
QUOTE(naca @ 2006 04 23, 17:13)
Nesupratau
A supratau
Po kurio laiko nuoraukėlė atsiranda albume ir belieka į žinutę nukopijuoti apačioje eantį adresą (patį apatinį, tą kuris prasideda IMG)
Seka tokia:
1. Prikabini nuotrauką iš kompiuterio (per Browse). Adresas atsiranda "image" langely
2. Spaudi "submit" ir lauki kol nuotrauka atsidurs albume

3. Nukopijuoji IMG prasidedantį adresą (apačioj) į forume rašomą žinutę

kazkaip nepavyksta is fotki.com ikelti IMG raso dinaminiai puslapiai {IMG} neleidziami Ka tai reiskia ?
QUOTE(naca @ 2006 04 23, 14:12)
ačiū,patieška, kad jau kartą padėjai įkelt nuotraukytes, bet dabar vėl bandau pati.
Iš pašto nesimatys nuotraukyčių
o iš kur gauti tą IMG adresą? Aš čia dar naujokė
Priskaičiau, apšviečiau savo galvelę, dabar bandau įkelti atvirutę
neišeina.
QUOTE(Lilė T. @ 2005 02 21, 10:31)
spaudi ant paveiksliuko desini peles klavisa ir paskutine eilute, asiradusioje lenteleje, bus properties(savybes), poto ta properties ir rasi adresa
QUOTE(Lilė T. @ 2005 02 22, 12:33)
Kai rasysi atsakyma, virs atsakymo lango yra kodu mygtukai. Kai paspausi IMG, atsidarys langas i ji ir nukopijuok paveikslelio internetini adresa, o tada spausk OK.
Seip vedziojant su pele ant mygtuku po jais esanciam lengelyje rasi paaiskinima kas ka daro.
Seip vedziojant su pele ant mygtuku po jais esanciam lengelyje rasi paaiskinima kas ka daro.
QUOTE(wioletukas @ 2006 04 25, 21:50)
paskaityk
mano galvai tai per sudetinga, nieko nebesuprantu
QUOTE(Ingele @ 2006 04 27, 09:50)
O tu bent pabandei pagal visas pagalbas daryt