QUOTE(uzikas @ 2007 11 12, 00:37)
gali but,,, tik man idomu kam jai prireike, nors siaip kazkur esu mates papuosalu is grynuolio su 999 praba, siaip beveik ner skirtumo, nes i 10gr iveina tik 0,8 vario ir gaunasi 925
gal del kokios alergijos

Inesyt, sekioji

QUOTE(naca @ 2007 11 12, 14:57)
Sugedinai mane Nacyte

oi, ne negedinau - pati susigedau

paskaiciau ir supratau, kad labai sudetinga....
Pamaniau, kad mano sumanytam darbeliui reikia keliu tam tikro dyzio sidabro lapeliu, tai gal man tos juvelyru parduotuves sukarpys, nusilifuosiu ir uzteks....
imtis lituokli butu smagu, tik namuose vietos nebera...
Pamaniau, kad mano sumanytam darbeliui reikia keliu tam tikro dyzio sidabro lapeliu, tai gal man tos juvelyru parduotuves sukarpys, nusilifuosiu ir uzteks....
QUOTE(dekolte @ 2007 11 15, 12:36)
paskaiciau ir supratau, kad labai sudetinga....
negi stalo ner namie?

o kas ta emale?
dar noriu paklaust del poliravimo. ar negalima su kokia medziaga papoliruot ar specialia, kaip pirkt buna. su ta pasta abai sudetingai atrodo
dar noriu paklaust del poliravimo. ar negalima su kokia medziaga papoliruot ar specialia, kaip pirkt buna. su ta pasta abai sudetingai atrodo

stai mano darbelis. tik nekritikuokit
- pati matau, kad nedera su tuo pakabikliu, be to sendinau kiausinyje
- paseno momentaliai, bet kazkoks apgeltes (gal trumpokai laikiau). o kaldinau specialiai taip grubiai - toks efektas cia

oi aciu aciu
zinau, turejau sidabriniu auskaru turbut su ta emale - tokie kaip nulakuoti. bet gal turi galvoj tokia kitokia emale, kuri atrodo kaip perlamutras

zinau, turejau sidabriniu auskaru turbut su ta emale - tokie kaip nulakuoti. bet gal turi galvoj tokia kitokia emale, kuri atrodo kaip perlamutras
Keliu tema į viršų 
O jau nacytės pakabutis koks gražuolis
O aš tai žinokit ne sidabro parduotuvėse ieškau, o LAIKO
Niekur nėra pirkti

O jau nacytės pakabutis koks gražuolis

O aš tai žinokit ne sidabro parduotuvėse ieškau, o LAIKO