Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Naca,jetau kaip laukiu nauju tavo meno sedevru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uzikas @ 2007 11 12, 00:37)
gali but,,, tik man idomu kam jai prireike, nors siaip kazkur esu mates papuosalu is grynuolio su 999 praba, siaip beveik ner skirtumo, nes i 10gr iveina tik 0,8 vario ir gaunasi 925

gal del kokios alergijos g.gif

Inesyt, sekioji lotuliukas.gif pamaloninai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 12 lapkričio 2007 - 14:58
QUOTE(naca @ 2007 11 12, 14:57)
gal del kokios alergijos g.gif
Inesyt, sekioji  lotuliukas.gif pamaloninai 4u.gif

Sugedinai mane Nacyte blush2.gif Nesekioju,kazkaip netycia uzmaciau blush2.gif ir labai apsidziaugiau,kad domiesi juvelyrika ax.gif
Atsakyti
oi, ne negedinau - pati susigedau 4u.gif
Atsakyti
paskaiciau ir supratau, kad labai sudetinga....
Pamaniau, kad mano sumanytam darbeliui reikia keliu tam tikro dyzio sidabro lapeliu, tai gal man tos juvelyru parduotuves sukarpys, nusilifuosiu ir uzteks....
imtis lituokli butu smagu, tik namuose vietos nebera...
Atsakyti
QUOTE(dekolte @ 2007 11 15, 12:36)
paskaiciau ir supratau, kad labai sudetinga....
Pamaniau, kad mano sumanytam darbeliui reikia keliu tam tikro dyzio sidabro lapeliu, tai gal man tos juvelyru parduotuves sukarpys, nusilifuosiu ir uzteks....
imtis lituokli butu smagu, tik namuose vietos nebera...

negi stalo ner namie? smile.gif
Atsakyti
O su emale bandot kokius darbelius daryt?
Atsakyti
o kas ta emale?

dar noriu paklaust del poliravimo. ar negalima su kokia medziaga papoliruot ar specialia, kaip pirkt buna. su ta pasta abai sudetingai atrodo g.gif
Atsakyti
stai mano darbelis. tik nekritikuokit 4u.gif - pati matau, kad nedera su tuo pakabikliu, be to sendinau kiausinyje blush2.gif - paseno momentaliai, bet kazkoks apgeltes (gal trumpokai laikiau). o kaldinau specialiai taip grubiai - toks efektas cia tongue.gif

user posted image
Atsakyti
LABAI GRAZU thumbup.gif va man labai patinka tokie darbeliai, o emale tai toks dekoravimo budas (spalvinimas)smile.gif idesiu foto paskui su keliais emales darbais savo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 20 lapkričio 2007 - 16:48
oi aciu aciu ax.gif

zinau, turejau sidabriniu auskaru turbut su ta emale - tokie kaip nulakuoti. bet gal turi galvoj tokia kitokia emale, kuri atrodo kaip perlamutras
Atsakyti
Keliu tema į viršų smile.gif
O jau nacytės pakabutis koks gražuolis thumbup.gif
O aš tai žinokit ne sidabro parduotuvėse ieškau, o LAIKO sad.gif Niekur nėra pirkti smile.gif
Atsakyti