Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(une_fille @ 2008 08 25, 22:25)
uzsiimu ir kalinejimu ir viskuo po truputi  ax.gif man labai patinka daryt kalinetus ir degintus papuosalus is zalvario, tokius, kur zaidi zaidi ir kazkas gaunasi mirksiukas.gif  mat mus moke su zalvariu, pagrinde dirbt, tai sis metalas man labai mielas sirdziai rolleyes.gif
JUUPEER, melchioro myletojai, imetu si darbuka, jau senokai daryta rolleyes.gif  foto tik labai prasta doh.gif , bet gal kas matysis.
mano meduza user posted image

As va irgi pabandziau pakalinet ir visai neblogai gavosi, nors nieks ir nemoke manes to smile.gif Na mes visi pradejom nuo zalvario, todel as jo ir nemegstu biggrin.gif ta prasme dirbt su juo nemegstu, o kaip metalas tai jis grazus.
Atsakyti
man jis ne tik grazus, bet ir labai skaniai kvepia... gal tai keistai nuskambes unsure.gif o kalinejimui, tai labai dideliu mokslu turbut ir nereikia rolleyes.gif o gal galit parodyt ka ten kalinejot? idomu labai, bo sita temele visai be nuotraukyciu... mirksiukas.gif as tai va neseniai kalinejau dovanai kaukole - alaus atidarytuva drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Nieko keisto, man irgi pvz aukso kvapas patinka kai ji nurugstyni biggrin.gif
Taip tikrai nereik, is pirmo karto gerai gavos, kaip ir norejau, na ten nera nieko ypatingo, tesiog gaubta forma pakabukui, va kokia kaukole tai rimciau butu smile.gif kai uzbaigsiu idesiu smile.gif
Atsakyti
o kaip smagu mirksiukas.gif ir juvelyrikos temele bus iliustruota photo.gif . o as su auksu dar nedirbu... bet manes jis ir netraukia huh.gif o va klausimelis, kur perkat zalvari? g.gif mirksiukas.gif bet tikrai keistai mes cia atrodysime.. aukso ir zalvario uostytojai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kirtimuose Motoru g. 6, ten lygtais perka zalvari.
Na ka padarysi, vieni klijus uosto, kiti metalus biggrin.gif
Atsakyti
tai as visai netoli praktika atlikinejau g.gif ne ne, ne tabore unsure.gif biggrin.gif metalo gatvej smile.gif tai ir parduoda gal, ne tik perka motoru gvej? rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Taip parduoda, as sakydamas perka turejau omeny, kad zmones ten perka, nes pamenu vienas pazystamas is ten parsitempe ir zalvario ir topako ar kaip jis ten smile.gif
Atsakyti
aga, tompakas, teisingai smile.gif uoj tai kaip puiku, zinosiu dabar kur jo pirkt...nes kaune nieko gero nera frusty.gif aciuuuu notworthy.gif biggrin.gif mano atsargos jau eina i pabaiga ir jau daresi baisu fear.gif
Atsakyti
Va dabar susimasciau, gal as klystu, dar atsiminiau agrastu 2, paziurejau internete tikrai ten perduoda metala ivairu, tai dabar ir galvoju ar motoru 6, ar agrastu 2 jis pirko, na bet ten netoli viens nuo kito ir internete galima susirast jus kontaktus, ir pasiskambint
Atsakyti
na tai nieko, pasiskambinsiu, pasiklausiu mirksiukas.gif svarbiausia, kad dabar zinosiu bent mazdaug kur ieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur yra pirkt perlu geldeliu ? internete nieko neradau, o po miesta landziot nera laiko sad.gif
Atsakyti
O aš norėjau paklausti, ar užtenka užsiimant juvelyrika turėti svarstykles, kurios tik vienos dėšimtosios (0,1) tikslumu matuoja svorį.
Ar naudoja juvelyrai tokias svarstykles, nežinau kaip vadintųsi, kaip Temidė laiko rankose smile.gif ?
Iš šiaip , gal kas galite pakomentuoti apie skaitmenines svarstykles, jų kokybę , kainas, ar genda ir t.t.
Ačiū
Atsakyti