Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

pas mane vaikas savarankiskas, tik spek begt is pas kos...zaislu begale visokiu lavinamuju pripirkom, nezaidzia mieliau koki buities dagta ima... as ir galvoju kuo jasudominti aport maisto, ir niekap niekas nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(-panthera- @ 2010 01 11, 15:45)
Mum taip patneseniai sejo metukai, tai jei noriu ramybes pusei valandos, duodu mazei koki gilu neduztanti dubeneli ar kibireli, primetu ten nedideliu zaisliuku ir fsio, vaiko nera  thumbup.gif  Iskrauna-sudeda,iskrauna-sudeda....Kol nelieka ka kraut, nes ismeto taip po visa buta, tai as vel surenku viska ir jai idedu i dubeneli ir ji vel sudeda-iskaruna...

mes daug žaisliukų neturime, bet su tuo ką turime-žaidžiam...dievinam mašinytes ir vis atnešam, kad mamytė kartu žaistų 4u.gif vyras supa ant kojų ir šiaip visaip nešioja ir siunta smile.gif net stumdukų bei šokliukų nereikia smile.gif o labiausiai mėgstame puodus...mėgstam ir mobilius, pultus ir kompus, tačiau jų niekas žaisti neduoda rolleyes.gif šokam, dainuojam ir kartais žiūrim baby tv (labai patinka)...šiaip mažius iš tų, kurie mėgsta savarankiškai veikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Mano suneliui 1,8 m. ir nebezinau kaip ji uzimt, ka su juo per dienas idomaus nuveikt.Su zaisliukais zaist nenori, ziuri kaip tik juos sulauzyt ir numest i kampa.Nebespeju lakstyt is jo paskos ir ziuret, kad tik ko neiskretes.Va, su didesniu vaikuciu galima piest, mokintis raideles, skaityt knygutes ir t.t. O ka su tokio amziaus kleckiumi galima idomaus nuveikt, kad vaikui butu uzsiemimas ir nereiketu velniuku krest namuose. Bukit gerutes ir papasakokite ka jus per dienas veikiate su savo nediduciais vaikuciais biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamytes, nerėjau pasiklausinėti kaip uzsiimate su savo mazyliais, mano mergaitei metai ir desmt men, bet i nenori viena ziasti, o as jau nesugalvoju ka veikti su ja vakarais, nes kitaip sedi ir ziuri televizoriu 4u.gif
Atsakyti
Labukas, na nepatingekite ir paieskokite juk siame forume jau net kelios temos tokiu pavadinimu yra . Iveskite zodi zaidimai ir is mes tikrai nemazai temeliu jums aktualiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinka @ 2010 03 05, 19:16)
Labukas, na nepatingekite ir paieskokite juk siame forume jau net kelios temos tokiu pavadinimu yra . Iveskite zodi zaidimai ir is mes tikrai nemazai temeliu jums aktualiu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif O siaip tai mano sunus panasaus amziau ir mes kasdien su juo skaitome knygutes, labai patina deliones delioti, su kaladelem zaisti, muilo burbulus pusti, piesti ir t.t. veiklos galima daug prigalvoti wink.gif
Atsakyti
man patinka www.austejosblogas.lt
ten yra skiltis "Darbeliai"
pasirinkus 'lengvi' galima pritaikyti ir musu amziaus maziams, iki 3 metuku
mes nemazai jau darem, klijavom, piesem, lipdem, koju antsapudus darem, su medziu lapais ir tt, rekomenduoju pabandyti

maniau rasiu cia dar kokiu nuorodu i darbelius bet neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pukpuk @ 2010 01 17, 13:00)
Dar norejau paklausti ar jusu maziukai nesamonem uzsiimineja? Ar isdykauja?
Mano sunus visa laika visur lenda, i spinteles pvz... ima sampunus, visokia virtuvine technika, su tais daiktais zaidzia, ima popieriu kepimui, ji isrutuliuoja po visa kambari... laksto... kaip keliuku, ima pvz mesmale ir isivaizduoja kad cia teletabiu "dusas", vaizduoja kaip jis sneka... megsta su visokiais smulkiais daiktais zaisti, visokias bonkutes... ima makaronus, isbarsto po kambari, sako, kad tai sniegas... piesia su kreida ant mediniu duru ir pan. Visa laika beveik panasiai zaidzia. Tai galiu tik pasvajoti, kad sedetu graziai konstruktoriu deliotu ar dar ka.  g.gif
Su zaislais irgi pazaidzia, bet ne daug. Jam greit pabosta jie. Kai nuperkam savaite zaidzia, po to jau nebeidomu pasidaro. Visa laika nauju daikteliu iesko.
O jusiskiai taip daro?  g.gif

1.Mano dukrytes megstamiausia veikla ir yra lysti visur,ypac megsta zaisti virtuveje su visokiais puodais,saukstais,kruopomis,ir isvis kai valgyt darom tai darom abi,jinai mano padejeja biggrin.gif viskas idomu o kas cia ,o kas cia? lotuliukas.gif tai virtuve kaip po karo buna biggrin.gif dar megsta rubu spinta isversti ir matuojasi manono rubais,batais,uzsideda mano rankinukus ir sako man ar grazu? bigsmile.gif biggrin.gif
2.Su zaislais pazaidzia labai nedaug,seip jei zaidzia tai su lelemis,jas migdo,rengia valgydina,dar megsta deliones,bet kartu su manim deliojam.Labai megsta knygeles vartyti,megsta sokti tik uzleisk muzika.Bet viska beveik darom kartu,nes jei reikia kompanijos mirksiukas.gif Is multiku megstamiausi teletabiai,tai juos paziuri ramiai,o seip kuicia namus,geriausias uzsijemimas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dukryte pas mus su lelem nezaidzia, dazniausiai piesia, piesia, piesia...jei tik pasitaiko kas piestu, tai iskart ciumpa ir piesia bet kur, tik spek ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 1'4 men. Mokau jos nauju zodziu, ir kitu reikalingu dalyku, ir man iskilo toks klausimas? Nuo kada reikia mokinti skirti spalvas?
Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 03 18, 14:43)
Mano dukrytei 1'4 men. Mokau jos nauju zodziu, ir kitu reikalingu dalyku, ir man iskilo toks klausimas? Nuo kada reikia mokinti skirti spalvas?
Patarkit  4u.gif

Sweet Dream wink.gif

Kada tik nori. Mano sunus dvieju metu skyre pagrindines. Raudona, zalia, balta, melyna, geltona;). Nepatiks, nesimokys wink.gif Vaikai atsirenka.
Atsakyti
Skirti spalvas galima dabar mokyti, bet netgi 3 metų vaikai dar gali painioti spalvų pavadinimus, nors pačias spalvas skiria. Taigi kantrybės...
Atsakyti