Labas,
O man prieš savaitę išdygo tarsi poodinis spuogas ar kas pažastyje... Nežinau kaip elgtis.
Po gimdymo padidėjęs prakaitavimas dar vis. Tą dieną apsivilkau tokiu amtemptu džemperiu, vienu metu taip sušilau, pajaučiau, kad sudūrė. Pažiūrėjau, kad toks žirnio dydžio po oda atsirado.
Jau savaitė praėjo ir jis man toks nei didėja, nei mažėja. Kažkaip baisu darosi.
O jei eiti pas gydytojus, tai pas kokį? Pas odos?
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 01 18, 14:14)
Labas,
O man prieš savaitę išdygo tarsi poodinis spuogas ar kas pažastyje... Nežinau kaip elgtis.
Po gimdymo padidėjęs prakaitavimas dar vis. Tą dieną apsivilkau tokiu amtemptu džemperiu, vienu metu taip sušilau, pajaučiau, kad sudūrė. Pažiūrėjau, kad toks žirnio dydžio po oda atsirado.
Jau savaitė praėjo ir jis man toks nei didėja, nei mažėja. Kažkaip baisu darosi.
Aš tokį "gėrį" irgi kartais turiu, bet man čia viskas nuo tų priemonių nuo prakaitavimo

QUOTE(aviniuke_m @ 2015 01 18, 15:38)
Aš tokį "gėrį" irgi kartais turiu, bet man čia viskas nuo tų priemonių nuo prakaitavimo
Man padeda kremukas Fucicort, jis su antibiotikais. Tai tikrai apgydo
Manyčiau, kad reiktų kreiptis pas odos gydytoją 

Bet jums taip pat būda tokie poodiniai? Per kiek laiko praeina?
Nes man dabar rodos kaip žirnis po oda, net plika akimi matosi.
O jei koks limfmazgis, bet ar jie gali taip iš niekur išdygti staiga galima sakyti

QUOTE(*Liepa18* @ 2015 01 18, 15:04)
Bet jums taip pat būda tokie poodiniai? Per kiek laiko praeina?
O jei koks limfmazgis, bet ar jie gali taip iš niekur išdygti staiga galima sakyti

Pas mane toks guziukas kartais buna, o kartais isberia. Bet jei naudoju ta kremuka, tai per kelias dienas praeina.