Įkraunama...
Įkraunama...

Pūlinys pažastyje

Labas,
O man prieš savaitę išdygo tarsi poodinis spuogas ar kas pažastyje... Nežinau kaip elgtis.
Po gimdymo padidėjęs prakaitavimas dar vis. Tą dieną apsivilkau tokiu amtemptu džemperiu, vienu metu taip sušilau, pajaučiau, kad sudūrė. Pažiūrėjau, kad toks žirnio dydžio po oda atsirado.
Jau savaitė praėjo ir jis man toks nei didėja, nei mažėja. Kažkaip baisu darosi.
O jei eiti pas gydytojus, tai pas kokį? Pas odos?
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 01 18, 14:14)
Labas,
O man prieš savaitę išdygo tarsi poodinis spuogas ar kas pažastyje... Nežinau kaip elgtis.
Po gimdymo padidėjęs prakaitavimas dar vis. Tą dieną apsivilkau tokiu amtemptu džemperiu, vienu metu taip sušilau, pajaučiau, kad sudūrė. Pažiūrėjau, kad toks žirnio dydžio po oda atsirado.
Jau savaitė praėjo ir jis man toks nei didėja, nei mažėja. Kažkaip baisu darosi.
O jei eiti pas gydytojus, tai pas kokį? Pas odos?

Aš tokį "gėrį" irgi kartais turiu, bet man čia viskas nuo tų priemonių nuo prakaitavimo verysad.gif Man padeda kremukas Fucicort, jis su antibiotikais. Tai tikrai apgydo 4u.gif Manyčiau, kad reiktų kreiptis pas odos gydytoją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 01 18, 15:38)
Aš tokį "gėrį" irgi kartais turiu, bet man čia viskas nuo tų priemonių nuo prakaitavimo  verysad.gif  Man padeda kremukas Fucicort, jis su antibiotikais. Tai tikrai apgydo  4u.gif Manyčiau, kad reiktų kreiptis pas odos gydytoją  4u.gif

Bet jums taip pat būda tokie poodiniai? Per kiek laiko praeina?

Nes man dabar rodos kaip žirnis po oda, net plika akimi matosi.
O jei koks limfmazgis, bet ar jie gali taip iš niekur išdygti staiga galima sakyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 18 sausio 2015 - 15:13
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 01 18, 15:04)
Bet jums taip pat būda tokie poodiniai? Per kiek laiko praeina?

Nes man dabar rodos kaip žirnis po oda, net plika akimi matosi.
O jei koks limfmazgis, bet ar jie gali taip iš niekur išdygti staiga galima sakyti g.gif

Pas mane toks guziukas kartais buna, o kartais isberia. Bet jei naudoju ta kremuka, tai per kelias dienas praeina.
Atsakyti
Geriausias budas paprasyt butu kad kas nors su adatele isspaustu
Atsakyti