dažniausiai išmetu, bet nežinau kada pasitaikys nerealaus grožio buteliukas, kurį būtų ypač gaila išmesti, kol kas tokio neatsirado, tai ramiai išmetu
Visada atsikratau tuščiais buteliukais, nes nemėgstu kaupti nereikalingus daiktus
neišmetu, būna pauostau atskirus buteliukus, ir tada atplūsta prisiminai apie tuos laikus kai kvepinausi konkrečiais kvepalais, kaip sako kvapai sukelia prisiminus
As ismetu...Kam tos siuksles namie?
Dauguma atveju buteliukai ismetami, taciau buna ir isskirtiniu atveju
Pvz lb grazus pats buteliukas/retas kvapas, kuriuo taip paprastai nesurasi ir nepauostysi/miniukai...
Siuo metu namie turiu Dioro miniukus (jau tuscius, asq
), neismetu del keliu priezasciu: jie visdar kvepia ir man patinka kartais juos issitraukti irperuostyti, nes tikriausiai tokiu kvepalu daugiau nebepirksiu (nors kas zino...). O parduotuvese sis uostymo procesas kazkas kito, o cia...jie ir yra ir ju nera
Siuo metu namie turiu Dioro miniukus (jau tuscius, asq
Aš tuščius kažkaip nevalingai vis metu į vieną stalčių
bet susimasčiau dabar, kam man tos šiukšlės, jei norėsiu pauostyt į parduotuvę nueisiu, teks atsikratyt manau šiandien didelės krūvos
Išmetu nors kai baigsis B.Spears Fantasy kvepalai tai kažin ar sugebėsiu išmesti buteliuką labai jau gražus toks rožinis ir su "swarovskiais"
jei kvepalu kvaps buna stiprus tai palaikau buteliu dar kokiam kojniu stalciuke
o seip aisku kad ismetu nes dazniausiai pakeiciu tokiu pat