Įkraunama...
Įkraunama...

Tušti kvepalų buteliukai

Apklausa: ismesti ar pasilikti (431 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
išmetu smile.gif na kiek gali kaupti visko.. smile.gif nesukdama galvos metu šiukšlinėn ir mėgaujuos pilna pakuote smile.gif
Atsakyti
dažniausiai išmetu, bet nežinau kada pasitaikys nerealaus grožio buteliukas, kurį būtų ypač gaila išmesti, kol kas tokio neatsirado, tai ramiai išmetu biggrin.gif
Atsakyti
Visada atsikratau tuščiais buteliukais, nes nemėgstu kaupti nereikalingus daiktus ax.gif
Atsakyti
neišmetu, būna pauostau atskirus buteliukus, ir tada atplūsta prisiminai apie tuos laikus kai kvepinausi konkrečiais kvepalais, kaip sako kvapai sukelia prisiminus mirksiukas.gif
Atsakyti
išmetu - bereikalingai vietą užima tik doh.gif
Atsakyti
As ismetu...Kam tos siuksles namie? g.gif
Atsakyti
Lygiai ta pati ka ir su tusciu pienu pakeliu- ismetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dauguma atveju buteliukai ismetami, taciau buna ir isskirtiniu atveju biggrin.gif Pvz lb grazus pats buteliukas/retas kvapas, kuriuo taip paprastai nesurasi ir nepauostysi/miniukai...
Siuo metu namie turiu Dior’o miniukus (jau tuscius, asq smile.gif ), neismetu del keliu priezasciu: jie visdar kvepia ir man patinka kartais juos issitraukti ir„peruostyti“, nes tikriausiai tokiu kvepalu daugiau nebepirksiu (nors kas zino...). O parduotuvese sis uostymo procesas kazkas kito, o cia...jie ir yra ir ju nera blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tuščius kažkaip nevalingai vis metu į vieną stalčių g.gif bet susimasčiau dabar, kam man tos šiukšlės, jei norėsiu pauostyt į parduotuvę nueisiu, teks atsikratyt manau šiandien didelės krūvos biggrin.gif
Atsakyti
Kai kuriuos pasilieku blush2.gif
Atsakyti
Išmetu nors kai baigsis B.Spears Fantasy kvepalai tai kažin ar sugebėsiu išmesti buteliuką labai jau gražus toks rožinis ir su "swarovskiais" wub.gif
Atsakyti
jei kvepalu kvaps buna stiprus tai palaikau buteliu dar kokiam kojniu stalciuke blush2.gif o seip aisku kad ismetu nes dazniausiai pakeiciu tokiu pat 4u.gif
Atsakyti