Labutis, nu mes rugsejo 1 irgi einam i boruzeliu grupe, tiesa mes jau nuo pavasario lankom...ti pas mus tos ligos
o aukletoja Maryte, tai
QUOTE(Guosta @ 2010 08 29, 18:11)
O ilgai lauket eiles?
I darzeli uzrasem, kai mazei buvo 2 men, ir iki rugsejo menesio vis nebuvo aisku, ar papuolem, ar ne
QUOTE(kristucy @ 2010 08 30, 16:26)
Labutis, nu mes rugsejo 1 irgi einam i boruzeliu grupe, tiesa mes jau nuo pavasario lankom...ti pas mus tos ligos
o aukletoja Maryte, tai 
Pagal varda dukrytes matau, kad su jumis buvom batais susikeite
sveikos
mamytes
mums arciausia sis darzelis.pasakykit ar nesalta jame ,lyg maciau langai nepakeisti?kaip ten kas?jauciu papulti sunku kaip supratau
as savo dukrele i darzelis uzrasiau kai jai buvo 10 dienu dainavoje ale persikraustem cia tai reik eit bandyt vietos ieskoti.
vasari turi gimti treciasis mano mazylis,tai nuo pavasario nors pusei dienos leisciau dukrele i lopseli,labai jau vaikuciu nori
Papildyta:
mamytes
mums arciausia sis darzelis.pasakykit ar nesalta jame ,lyg maciau langai nepakeisti?kaip ten kas?jauciu papulti sunku kaip supratau
as savo dukrele i darzelis uzrasiau kai jai buvo 10 dienu dainavoje ale persikraustem cia tai reik eit bandyt vietos ieskoti.
vasari turi gimti treciasis mano mazylis,tai nuo pavasario nors pusei dienos leisciau dukrele i lopseli,labai jau vaikuciu nori
Papildyta:
o sakykit kiek i men mokat pinigeliu siame darzelyje?
QUOTE(kristina_x @ 2010 12 28, 00:38)
sveikos
mamytes
Papildyta:

mamytes
Papildyta:
nu kiek zinau, darzelyje vietu nera...reikia su direktore kalbeti..o lagus keicia darzelyje
QUOTE(Questa @ 2010 12 28, 06:03)
atsakiau i AZ.
vaizdas gereja darzelio, dar kiema galetu sutvarkyti , kad nebutu paluziu karstykliu
Uzrasiau savo vaika i si darzeli. I lopselio, darzelio grupes sake, papult siais metais be sansu
. Mums reikia i priesmokykline, tai gal ir papulsim....
. Tiek ziniu, kas nori uzrasyti vaika i ji
Nepatekom
keliu tema i virsu....
noreciau suzinot siai dienai atsiliepimus apie si darzeli
noreciau suzinot siai dienai atsiliepimus apie si darzeli
QUOTE(GiLuVa @ 2012 02 08, 16:54)
Labai šaunios aukletojos Smalsučiu grupėje ir vaikučiai draugiški. Atmosfera labai šilta ne taip kai į kitas grupes užejus nesinori daugiau grižt. Aukletojos tikrai turinčios tam darbui pašaukimą.
Nu mano abu vaikuciai lanko si darzeli, patenkinta abiem grupem, vienas Zirniuku gr. o mazge Pauksciuku gr. del aukletoju nusiskundimu neturiu