QUOTE(upytele @ 2008 02 28, 12:48)
Oi kaip tau pasiseke, lasvegiete !!!!!! As jau seniai i dharmatrading pavarvinu seile, jie ten tiek dalykeliu turi!!! Tapyk su jackard dazais, viskas tinka. Ten tiek daug dalykeliu efektams daryti!
Del fiksavima - paprastai dazai fiksuojami lygintuvu arba garais (profesionalesnis lygis

) Garais fiksuojami dazai kiek lankstesni ivairiems efektams

Taigi, rinkis ka tik nori

Dirk, tapyk, tobulek
Aciu, bandau tobuleti. As tik metus laiko kaip uzsiimu. Visos drauges uzsiprase saliu, tai visoms dovanu nutapiau, o dabar noriu nusitapyti kelis paveikslus namams. Nesu silko profesionale, bet esu baigusi dailes mokykla ir meno akademija, tai ne visai zalia sitoj srity. Kagi, gavau ikvepimo is jusu, trauksiu siandien savo remus ir silka ir pradesiu tapyti, nes jau kokius 5 menesius kaip apleidusi
Jo, dharmatrading man labai patinka, esu prisipirkusi jau apsiutu saliu, ir gabala neapsiuto silko paveikslams. Efektu nemazai galima padaryt, dazniausiai as tik su druska pazaidziu. Bandziau su alkoholiu, bet man nelabai gavosi, viska tik sugadinau. Namuose turbut turiu tik pora nuotrauku, pabandysiu ikelti kada nors.