Įkraunama...
Įkraunama...

Geri stomotologai Vilniuje

QUOTE(3in1 @ 2007 10 19, 13:20)
O gal zinai pas ka eina? nes ten trys odontologai dirba?

Ups, tikrai nezinau, o ir paklausti negaliu, nes ji uzsienyje siuo metu verysad.gif
Zinau tik, kad pas vyra tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 19 spalio 2007 - 12:39
QUOTE(Florestina @ 2007 10 19, 12:29)
Asmeniskai man patinka. www.gidenta.lt Kainos, kaip daug kas sako, vidutiniskos. Klinika randasi Vilniuje, A. Vienuolio gatveje. g.gif

Na nelabai pasakyčiau kad ten kainos vidutinės...Kai ko vidutinės, kai ko užkeltos... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miss Cherie @ 2007 10 17, 21:59)
Tas pats domina ir cia g.gif

Malonus kolektyvas (ten jų yra dvi klinikos viena šalia kitos, tai aš kalbu apie antrają), gerai dirba (bent jau maniškė gydytoja), viską išaiškina...Na ir t.t...Žodžiu man ten labai patinka... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 10 19, 16:48)
Na nelabai pasakyčiau kad ten kainos vidutinės...Kai ko vidutinės, kai ko užkeltos... smile.gif

O kokios kainos dabar Vilniuj laikomos vidutinėmis, kokios užkeltos g.gif
Aš pvz. už vidutinio dydžio helio kompozicinę plombą moku 100 Lt+nejautra+kontaktinio paviršiaus plombavimas (jei reikia). Už dantį išeina 140-160 Lt. Čia vidutiniškai ar užkelta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 10 19, 19:05)
Aš pvz. už vidutinio dydžio helio kompozicinę plombą moku 100 Lt+nejautra+kontaktinio paviršiaus plombavimas (jei reikia). Už dantį išeina 140-160 Lt. Čia vidutiniškai ar užkelta g.gif

Nu jeigu su kontakto plombavimu tai 140dar nieko, o siap nemazai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 10 19, 19:10)
Nu jeigu su kontakto plombavimu tai 140dar nieko, o siap nemazai.  schmoll.gif

Turbūt, kad nemažai, bet klinika man patogioj vietoj, yra visa įranga - niekur papildomai važinėt nereikia ax.gif Anksčiau buvo pigiau: tokia pati plomba - 70 Lt, bet šiais metais pabrango cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 19 spalio 2007 - 18:16
QUOTE(Florestina @ 2007 10 19, 12:29)
Asmeniskai man patinka. www.gidenta.lt Kainos, kaip daug kas sako, vidutiniskos. Klinika randasi Vilniuje, A. Vienuolio gatveje. g.gif

Buvau uzejus i Gidenta, bet man ten nelabai patiko. Aparatura senoka. Nebent gydytojai stebuklingi, bet gyd. Gumbelevicius man tiok nepasirode.. kazkoks grubokas, lyg jam rupetu tik uzmokestis uz darba. .Buvau tik viena karta.
Gal klystu...

Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2007 10 19, 19:15)
Turbūt, kad nemažai, bet klinika man patogioj vietoj, yra visa įranga - niekur papildomai važinėt nereikia ax.gif Anksčiau buvo pigiau: tokia pati plomba - 70 Lt, bet šiais metais pabrango cool.gif

Dabar visur labai brangsta doh.gif . Ypac protezavimas. Klinikoje , kur as lankausi vel nuo nauju metu brangs, nes technikai kelia kainas uz protezavima, todel privalo ir protezuotojai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 10 19, 19:10)
Nu jeigu su kontakto plombavimu tai 140dar nieko, o siap nemazai.  schmoll.gif

O gal kas zino kur pigiau,ir gerai daro,kontaktus please bigsmile.gif
Atsakyti

Ir aš nepasakyčiau schmoll.gif
Kai vien man tvarkė, atrodė nebrangu- nuskausminimas, pagręžimas ir plombavimas (be jokių kanalų tvarkymų, nes mano skylutės buvo miniariūrinės), bet kai pradėjo vaikščioti vyras doh.gif Sumos kartais išaugdavo ir dvigubai doh.gif Nes jam daugiau tvarkyti reikėjo, o dar su drauge pasikalbėjau, tai ji irgi gerokai pigiau moka unsure.gif
Bet keisti klinikos kol kas nenoriu, nes ne pagal kainą rinkausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 10 19, 19:05)

O tai ka, siaip be nejautros gydo, kad rasote skliausteliuose ir dar priduriate "jei reikia"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2007 10 21, 17:17)
O tai ka, siaip be nejautros gydo, kad rasote skliausteliuose ir dar priduriate "jei reikia"? smile.gif

"jei reikia" turėjau minty kontaktinį paviršių mirksiukas.gif
Atsakyti
Papildyta:

Kad kainos vidutines sake vienas pazystamas, nes Vilniuje galima rasti pigiau nei cia ir brangiau nei cia. g.gif As su nuskausminimu, su rentgenus uz 2 dantis (be kanalu plombavimo) pliepos men sumikejau 210 Lt. Cia pigu ar brangu - nezinau. Mano sesuo lankosi Nargelaites-Zaliauskienes klinikoje Pasilaiciuose uz viena danti mokejo 100 Lt (irgi be panalu gydymo). g.gif

Papildyta:
QUOTE(erika.gut @ 2007 10 19, 19:27)
Buvau uzejus i Gidenta, bet man ten nelabai patiko. Aparatura senoka.  Nebent gydytojai stebuklingi, bet gyd. Gumbelevicius man tiok nepasirode.. kazkoks grubokas, lyg jam rupetu tik uzmokestis uz darba. .Buvau tik viena karta.
Gal klystu...
Papildyta:

Pirmas kartas man irgi buvo keistokas, is pradziu irgi nelabai "kalba risosi". Bet antras apsilankymas buvo visai kitoks, o ir kokybe nusivilti neteko. ax.gif
Atsakyti
Aš užsirašiusi "Skraidentoj". Kainos ten tikrai nemažos, bet yra viena odontologė, pas kurią apsilankius nebesinori eiti pas nieką kitą biggrin.gif Turiu omenyje ne tik jos profesionalų ir kruopštų darbą, bet ir žmogiškąsias savybes, kuros šiam darbe man atrodo gana svarbios smile.gif
Beje, eilės pas ją būna keliems mėnesiams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 23 spalio 2007 - 08:33