Įkraunama...
Įkraunama...

Geri stomotologai Vilniuje

QUOTE(Jadore @ 2007 12 01, 14:47)
As gydausi Baltrusaucio 9, (priesais Hansa plyteliu turgu) ir maciau, kad ten yra vaiku daktare. Laukiamajam ji ten su jais zaide, pilna zaislu buvo prideta, o tada nusivede gydyti. Man pasirode, kad daktare tikrai moka bendrauti su vaikais. As antradieni vel einu, jei nori galiu labiau pasidomet.

Taip,labai smagu butu, is anksto labai aciu 4u.gif 4u.gif O tai prisiskaicius mamu komentaru uzsiregistravom i Domus Dentes, bet cia Zveryne, ir neeet kitais metais, o dukryte vis klausineja, kada eisim, kada eisim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilės_mama @ 2007 12 03, 11:44)
Taip,labai smagu butu, is anksto labai aciu 4u.gif  4u.gif  O tai prisiskaicius mamu komentaru uzsiregistravom i Domus Dentes, bet cia Zveryne, ir neeet kitais metais, o dukryte vis klausineja, kada eisim, kada eisim rolleyes.gif

Ir nepasigailesit ten uzsiregistrave, ypac jei pas Neringa einat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2007 12 03, 14:47)
Ir nepasigailesit ten uzsiregistrave, ypac jei pas Neringa einat 4u.gif

Pas kazka uzregistravo, nezinau tiksliai, ar pas Neringa, ar pas Dagna. Pasakiau, kad pas kazkuria is ju, tai ir uzrase rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilės_mama @ 2007 12 03, 12:44)
Taip,labai smagu butu, is anksto labai aciu 4u.gif  4u.gif  O tai prisiskaicius mamu komentaru uzsiregistravom i Domus Dentes, bet cia Zveryne, ir neeet kitais metais, o dukryte vis klausineja, kada eisim, kada eisim rolleyes.gif

Taigi paklausinejau.. Daktare Lina ten gydo vaikus. Man ja isgyre, sako pavyksta susitart net su tokiais vaikuciais, su kuriais kitos daktares nesusitaria. Pirma karta atvykus, su vaiku zaidziama, jei leidziasi, apziuri ir praktiskai niekada nepuola gydyti, nebent skauda. Zodziu, kaip supratau, prisipratina ir tada, jei reikia gydo.
Mano atzalele dar per maza, bet jei reiks, veliau ten vesiu.
Registraturos tel.869839034, Baltrusaicio 9
Atsakyti
QUOTE(Jadore @ 2007 12 05, 00:31)
Taigi paklausinejau.. Daktare Lina ten gydo vaikus. Man ja isgyre, sako pavyksta susitart net su tokiais vaikuciais, su kuriais kitos daktares nesusitaria. Pirma karta atvykus, su vaiku zaidziama, jei leidziasi, apziuri ir praktiskai niekada nepuola gydyti, nebent skauda. Zodziu, kaip supratau, prisipratina ir tada, jei reikia gydo.

Cia rasot apie Domus Dentes?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2007 12 05, 09:36)
Cia rasot apie Domus Dentes?

Ne, rasau apie Odontologijos ir plauciu ligu klinika, esancia Baltrusaicio g, priesais Hansa plyteliu turgu. (Netoli Ukmerges pr. Senuku)
Jurgitos Nargeleites-Zaliauskienes individuali imone vadinasi.

Gydausi ten neperseniausiai, bet jau apsilankaiu pas 3 gydytojus ir visi thumbup.gif
Po Nauju desiuos breketus.
Atsakyti
Na , o mes lankomes pas Povila Kalesinska (Vilniuje) .Labai patenkinti jo darbu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif norėčiau pasiteirauti, gal kas tvarkosi ar tvarkėsi dantis Pilėnėje, Vilniuje, Papilėnų g. Norėčiau išgirsti nuomonių apie šią kliniką bei joje dirbančius gydytojus. Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(lepux @ 2008 01 08, 10:02)
Sveikutės  smile.gif norėčiau pasiteirauti, gal kas tvarkosi ar tvarkėsi dantis Pilėnėje, Vilniuje, Papilėnų g. Norėčiau išgirsti nuomonių apie šią kliniką bei joje dirbančius gydytojus. Iš anksto dėkoju.

Kiek girdejau klinika gera ir gydytojai neblogi. Ir kaina nemaza.. biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas protezavosi dantis " naujamiescio odontologijos klinikoje "?Idomu kaip ten kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadore @ 2007 12 05, 01:31)

Gal zinai, ar dirba po darbo, t.y. apie kokia 18 val? Reikes eiti pas stomatologa, pasiskaiciau teigiamus atsiliepimus ir labai noriu uzsirasyti ten. ir ar labai dideles eiles?
Atsakyti
[quote=Meisy,2005 06 22, 16:53]
Mackeviciu kabinetas:
L.Stuokos-Guceviciaus 9-9
tel:
852612515
852314212
Girdejau, kad Mackevicius labai grubus gydytojas ir nesigailintis sveiku dantu, be to pastoviai dirba, tad manau kokybe g.gif schmoll.gif
Atsakyti