QUOTE(Rasa1 @ 2008 04 23, 07:46)
Sveikutes

, gal kas zinote kur geriau detis tiltus ir dantis protezuot ? klinikoje kur siaip tvarkiau protezavo kitas gytd , tai kai paklausiau del tilto , tai jis man uzlauze jei nori tilto ( virsuje , desineje , kazkada rautas 5-tas dantis ) , tai kartu turiu ir detis proteza apacioje ( o ten tarybiniais laikais deta plomba , ji laikosi , o dantis atskiles iki po dantenu..)..ir dar.. o kadangi pas tave yra kazkada rautas apacioje kaireje puseje - tai reikia ir ten tilto , neva sukandimai ir pan...zodziu buti nai reikia daryti viska vienu metu

... uz du tiltus ir viena metalo keramikos proteza uzsiprase 8,300...tipo visiem astuoniem reikalingi kulciai ( po 300 lt ) ..kokiem astuoniem ? jei tiltas , tai ant krastiniu uzmauna ir vsio , ar dar i tarpa , kur buvo dantis( israutas ) irgi kazka statys ? zodziu visai pasimetus... Negi negalima visko po biski ? juk nesimeto pas mane tokios sumos..
Aš protezavausi keletą metų. Ir visada gydytojas laukė, jokių problemų nebuvo. Aš prašydavau pertraukos ir gydytojas sutikdavo. O kur dariausi jau krūvą kartų rašiau.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.