Įkraunama...
Įkraunama...

Geri stomotologai Vilniuje

o as atradau labai faina nedideli stomotologijos kabineta baltupiuose.. nezinau nei gatves nei pavadinimo smile.gif ax.gif bet man ten labai patinka: nebrangu (plius nuolaidos studentams) ir labai gera ir rupestinga gydytoja.. juokingiausia tai kad ji ruse ir nelabai moka lietuviskai o man su rusu kalba nekas tai vertejauja sesute. ai bet man taip dar linksmiau!!! biggrin.gif

bet va dabar jus man patarkit ka daryt bo baisiai geda. likau as ten jiem skolinga 10lt. suprantu kad nedaug ale kaip negerai jauciuos.. nes susitvarkiau dantukus ir pritrukau tu 10 lt pazadejau greit atnest bet mane taip rupesciai prispaude, o tas kabinetas man nelabai arti. o tada bac emiau ir isvaziavau i uzsieni (jau beveik pries metus). o va dabar planuoju grizt ir dantukus tuo paciu susitvarkyt. bet labai geda del tu 10lt. ka patarsit??? 4u.gif gal koki sokolada nutempti.. nu bet man taip nepatogu dabar kad sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 15, 22:35)
o as atradau labai faina nedideli stomotologijos kabineta baltupiuose.. nezinau nei gatves nei pavadinimo smile.gif  ax.gif bet man ten labai patinka: nebrangu (plius nuolaidos studentams) ir labai gera ir rupestinga gydytoja.. juokingiausia tai kad ji ruse ir nelabai moka lietuviskai o man su rusu kalba nekas tai vertejauja sesute. ai bet man taip dar linksmiau!!!  biggrin.gif

bet va dabar jus man patarkit ka daryt bo baisiai geda. likau as ten jiem skolinga 10lt. suprantu kad nedaug ale kaip negerai jauciuos.. nes susitvarkiau dantukus ir pritrukau tu 10 lt pazadejau greit atnest bet mane taip rupesciai prispaude, o tas kabinetas man nelabai arti. o tada bac emiau ir isvaziavau i uzsieni (jau beveik pries metus). o va dabar planuoju grizt ir dantukus tuo paciu susitvarkyt. bet labai geda del tu 10lt. ka patarsit???  4u.gif gal koki sokolada nutempti.. nu bet man taip nepatogu dabar kad sakes  doh.gif

svarbiausia nuoširdus atsiprašymas mirksiukas.gif

o šokoladas ar dėžutė saldainių tikrai nepakenks mirksiukas.gif

juk čia Lietuva hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 16 sausio 2006 - 08:16
O tos klinikos kur kažkas rašė prie Bokšto gatvės (berods, Subačiaus 14) jau nėra sad.gif
Atsakyti
As gydausi "Gidentoje". Neseniai buvau nusilauzusi vieno priekinio dantuko plomba, jis buvo gydytas 3 kartus ir gydymo metu visada skaudejo. Pries keleta dienu ji per nauja tvarke gyd. Gumbelevicius. Be nuskausminimo ir visai nieko nepajutau. Taip pat cia ir protezavausi, irgio viska nuostabiai padare. Gerguzes menesi taip pat cia statysiuos implanta.
Atsakyti
Noreciau parasyti, kad Pasilaiciuose reikia saugotis gyd. Sidlauskienes, ji dirba Zemynos pagrindineje mokykloje. Ji man isgadino kruva dantu. Del jos kaltes du jau praradau. Po vienu ju buvo pulinys, mat pastate plomba nesugydziusi kanalu. O kitame buvo palikta nulauzta adata, kurios gyd. Gumbelevicius negalejo isimti del kanalo kreivumo. Saugokites jos. verysad.gif schmoll.gif
Po to gydziausi Seskines poliklinikoje pas gydytoja Stelioniene. Labai faina gydytoja, bet pas ja sunku patekti. O neseniai pastebejau ir darbo "kokybe". Gydziausi pas ja nuo 1995 iki 2004 metu rudens. Budavo, pastato helio plomba uz 50 Lt, o po keleto metu skylute atsiranda po plomba ir... gydo kanala. Taip man "sugyde" 2 dantis. Neseniai paaiskejo dar vienas toks dalykas, aciu gyd. O. Timofejevai is"Gidentos", infekcija nenuejo iki kanalu. Kai Stelionienei pareiskiau, kad jauciu skausma tarpdantyje nuo salcio, ji pasake, kad dantenu uzdegimas. Na man troks paaiskinimas nepatiko ir apie gydymo "kokybe" suzinojau kitur. O visi man sake, kad gydausi pas viena geriausiu poliklinikos gydytoju. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Gal kas lankotės klinikoje Dentastra Šeimyniškių gatvėje?
Atsakyti
Tik visada atkreipkite dėmesį į rekomenduoto gydytojo vardą, ne tik pavardę mirksiukas.gif Gydytojas Gumbelevičius yra ne vienas šia pavarde. Mane gydęs Gumbelevičius dirba Pašilaičių g. 1, kainos nemažos, o kokybė prastoka. Tik va jo vardą pamiršau blush2.gif
Labai esu patenkinta V. Ščiukinaitės odontologijos klinika (Prie Pas Juozapą Pašilaičiuose) thumbup.gif Ten dirba keli gydytojai. Esu buvusi pas Irmą, Viktoriją ir Jurgą - visos nerealios specės. Kainos didokos, bet labai profesionaliai sutvarko burną, rūpinasi burnos higiena ir primena pacientui ateiti profilaktiniam patikrinimui. Jau nešneku apie tai, kad ten pamiršau visas baimes. Kol darė estetinį plombavimą, pasižiūrėjau filmą apie meilę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 01 kovo 2006 - 21:29
Gumbeleviciaus vardas Gintautas. Ir jis dirba A. Vienuolio gatveje. Beje net 2 mano bendradarbes gydosi Pasilaiciu 1 ir nieko, patenkintos.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 02 27, 18:49)
Gal kas lankotės klinikoje Dentastra Šeimyniškių gatvėje?

As ten lankiausi gerus puse metu, labai patiko, aisku pinigu palikau milijona doh.gif , bet skustis tikrai neturiu kuo, klausk jei kas domina mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas domina, nes niekaip neišsirenku klinikos Vilniuj: tai per toli, tai per brangu, tai gydytojai neaiškūs... O čia lyg ir nuolaidikę įmanoma gaut, tai gundausi... Tai vat, domina pas ką lankeisi, kiek kainuoja pvz., vidutinė helio plomba (na, su nuskausminimu ir visuom kuom, aišku)...
Papildyta:
na, man tai gresia ne milijoną, o visus du palikt, nes kas antram danty skylė per tą laukimą ir ieškojimą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 03 07, 23:46)
Viskas domina, nes niekaip neišsirenku klinikos Vilniuj: tai per toli, tai per brangu, tai gydytojai neaiškūs... O čia lyg ir nuolaidikę įmanoma gaut, tai gundausi... Tai vat, domina pas ką lankeisi, kiek kainuoja pvz., vidutinė helio plomba (na, su nuskausminimu ir visuom kuom, aišku)...
Papildyta:
na, man tai gresia ne milijoną, o visus du palikt, nes kas antram danty skylė per tą laukimą ir ieškojimą sad.gif

tu geriau nelauk schmoll.gif
nueik kur nors bent jau pasikonsultuoti
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 03 07, 23:46)
Papildyta:

Del kainu, tai nieko as nepatarsiu, nes mokejau kiek reikejo (sake) ax.gif ir viskas, beje ir nuolaidu negavau (ir neprasiau) doh.gif , man du dantukus "vilko" ir viena implantavo, esu tikrai labai patenkinta gydytoju R.Viliamu mirksiukas.gif, paskutinius darbus jis atliko, kai jau buvau nestuke.gif , tai elgesi su manim kaip su princese blush2.gif
Atsakyti