Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

QUOTE(jolax @ 2007 03 15, 23:09)
PAs mus taip pat bendra erdve virtuves ir svetaines. Esu labai patenkinta. Ne veltui angliskai  salionas vadinamas living room, ka isvertus reikstu gyvenamasis kambarys. Taip ir yra tai pagrindinis plotas kur verda visos dienos gyvenimas. O kai yra dar salionai, kurie laikomi ale va jei sveciai ateis, man atrodo keistoka. Ir kiek daznai tie sveciai ateina? Kiek prisimenu pas mama kai gyvenau i ta saliona dazniausiai ieidavome tik dulkiu nuvalyti . O kai zinai kad sveciai ateis puoli tvarkyti tiek ta saliona tiek svetaine. As labai patogiai juociuosi kai ateina sveciai, o tu neatsiskyrus gali taisyti uzkanda ir neatitrukti nuo chebros bajeriu. SUPER! thumbup.gif

Pritariu vienareiksmiskai ir niekada net mintele nepasigailejau sujungusi svetaine su virtuve. Visi kartu bendraujame, dazniau viens kita matome ir isgirstame, ka beveiktume - ar valgi ruostume, ar arbatele gertume, ar telika ziuretume. Nereikia saugoti kazkokiu erdviu. Tiesiog gyveni patogiai. O jei reikia gyventi bijant jog uzeis uosviene, tai ka as zinau... Tuomet tegu ji ir nevaiksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 05, 17:37)
jeigu taip - geriausia suktis is padeties kaip yra. Pas mus suplanuota atskira erdvi virtuve, erdvus salonas ir miegamas. Ir dar erdvus prieskambaris  bigsmile.gif Esam labai patenkinti butu ir jo kokybe  thumbup.gif

Ir kai susilauksit leliaus , arba erdvus salonas arba erdvus miegamas pavirs į vaikų kambarį. Taigi...
Atsakyti
Netrukus turėsime svetainę, sujungtą su virtuve. Laukiu nesulaukiu. Nes jau atsibodo būti atskirtai nuo šeimos, nuo svečių, kai ateina, o tenka vis nubėgt, tai sumuštinukus užtept, tai kavos užplikyt.
Atsakyti
Man atrodo, kad bendra erdvė trukdo būtent kasdieniam gyvenime, o ne kai svečiai užeina.. Buvau kelių šeimyninių konfliktų liudininkė, kurie kilo vien dėl bendros virtuvės ir svetainės erdvės. Na pavyzdžiui, svečiavausi pas draugus, kurie sujungę svetainę su virtuve, taigi vasara, vyksta pasaulio futbolo čempionatas, vyras įsijautes žiūri futbolą, o mes su drauge gaminam pietus. Nu aišku puodai barška, gartraukis ūžia, vanduo kriauklėj bėga, dar mudvi aišku plepam. Vyras pasigarsina teliką, mes nebesusišnekam, draugė pradeda nervintis, nieko nesako, bet tai šaldytuvo durim trenkia, tai kokį šaukštą demonstratyviai numeta ant plytelių biggrin.gif biggrin.gif Vyras dar pasigarsina teliką lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu vienu žodžiu viskas baigėsi didžiausiu skandalu ir sugadinta nuotaika visiems..
O save esu pagavus ne kartą, sėdžiu svetainėj o akys vis kliūna tai už viryklės, tai už kriauklės, tai už šaldytuvo, ant kurio pamatau kokį piršto antspaudą pavyzdžiui... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir dar labiausiai turbūt kas man kliūna, tai šiukšlių kibiras, na kad ir nematomas, vistiek žinau, kad svetainėj stovi šiukšlių kibiras su maisto atliekom.....
Vienu žodžiu aš už atskirą virtuvę, arba bent jau dalinai atskirtą......
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 03 16, 12:04)
Man atrodo, kad bendra erdvė trukdo būtent kasdieniam gyvenime, o ne kai svečiai užeina.. Buvau kelių šeimyninių konfliktų liudininkė, kurie kilo vien dėl bendros virtuvės ir svetainės erdvės. Na pavyzdžiui, svečiavausi pas draugus, kurie sujungę svetainę su virtuve, taigi vasara, vyksta pasaulio futbolo čempionatas, vyras įsijautes žiūri futbolą, o mes su drauge gaminam pietus. Nu aišku puodai barška, gartraukis ūžia, vanduo kriauklėj bėga, dar mudvi aišku plepam. Vyras pasigarsina teliką, mes nebesusišnekam, draugė pradeda nervintis, nieko nesako, bet tai šaldytuvo durim trenkia, tai kokį šaukštą demonstratyviai numeta ant plytelių  biggrin.gif  biggrin.gif  Vyras dar pasigarsina teliką   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu vienu žodžiu viskas baigėsi didžiausiu skandalu ir sugadinta nuotaika visiems..
O save esu pagavus ne kartą, sėdžiu svetainėj o akys vis kliūna tai už viryklės, tai už kriauklės, tai už šaldytuvo, ant kurio pamatau kokį  piršto antspaudą pavyzdžiui...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ir dar labiausiai turbūt kas man kliūna, tai šiukšlių kibiras, na kad ir nematomas, vistiek žinau, kad svetainėj stovi šiukšlių kibiras su maisto atliekom.....

Pažįstamos problemos. Pas mus irgi kartais būna trinties dėl televizoriaus žiūrėjimo ir gartraukio ūžimo lotuliukas.gif Sprendžiam taip: kai kažkas labai jau įdomaus per televizorių (na ne kasdien gi būna mirksiukas.gif ), tai gartraukio nenaudoju arba tok minimaliu režimu rolleyes.gif Kadangi vitruvės zonoj turim langą - kiek praveriu jį ir tvarka, neprigaruoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 16 kovo 2007 - 11:13
QUOTE(Apalyte @ 2007 03 16, 09:44)
Ir kai susilauksit leliaus , arba erdvus salonas arba erdvus miegamas pavirs į vaikų kambarį. Taigi...

Na tai tam ir laukiamas lialius seimose bigsmile.gif Nezinau kame jus matote problemas. Kazkaip juk namai tam ir yra, kad namais butu, o ne priimamuoju. As ten gyvenu su tokiu vyru, su tokiais vaikais, gal dar ir suni koki su kate kas nors turi, kurie yra visi su savo aiskiai isreikstai norais ir poreikiais, o jau toliau tik bendro susitarimo ir taisykliu klausymas, dar pridursiu geranoriskumo. Namai turi buti patogus. Sutinku jei turime virs 100m2, galime daryte SALONA, musu atitinkamas pragyvenimo lygis, mes atitinkame tam tikra socialini sluoksni, pas mus rengiami kokteiliniai vakareliai hihihi.gif Bet jei to nera, nereikia savo, geriausiu atveju, 60 kvadratu daryti parodos ir atiduoti maziasiai koki 18 kv. neaisku kam - gal kada nors uzeisiantiems sveciams. Reziume, kiekvienam kaip patogiau. Zodziu, tema apie virtuve kartu su svetaine, tai as jos salininke. Gal kas nuotrauku radot idomiu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad bendra erdvė trukdo būtent kasdieniam gyvenime, o ne kai svečiai užeina.. Buvau kelių šeimyninių konfliktų liudininkė, kurie kilo vien dėl bendros virtuvės ir svetainės erdvės. Na pavyzdžiui, svečiavausi pas draugus, kurie sujungę svetainę su virtuve, taigi vasara, vyksta pasaulio futbolo čempionatas, vyras įsijautes žiūri futbolą, o mes su drauge gaminam pietus. Nu aišku puodai barška, gartraukis ūžia, vanduo kriauklėj bėga, dar mudvi aišku plepam. Vyras pasigarsina teliką, mes nebesusišnekam, draugė pradeda nervintis, nieko nesako, bet tai šaldytuvo durim trenkia, tai kokį šaukštą demonstratyviai numeta ant plytelių  biggrin.gif  biggrin.gif  Vyras dar pasigarsina teliką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu vienu žodžiu viskas baigėsi didžiausiu skandalu ir sugadinta nuotaika visiems..
O save esu pagavus ne kartą, sėdžiu svetainėj o akys vis kliūna tai už viryklės, tai už kriauklės, tai už šaldytuvo, ant kurio pamatau kokį  piršto antspaudą pavyzdžiui...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ir dar labiausiai turbūt kas man kliūna, tai šiukšlių kibiras, na kad ir nematomas, vistiek žinau, kad svetainėj stovi šiukšlių kibiras su maisto atliekom.....

Manau daugelis siais laikais turi ne viena televizoriu namie. TAi jei jau kas idomaus (futbolas)-tegul sau eina i kita kambari uzsidaro duris ir ziuri sau ramiausiai. O kas del siuksliu-tai man visai nekyla tokios mintys, kad siuksles svetaineje, ju juk nelaikai vidury kambario ir muses juk neskraido aplinkui rolleyes.gif
O kas del akiu uzkliuvimo us kokio pirstu antspaudo-tai manau ar bendroj ar ne bendroj patalpoj, jei esi linkes prie pedantizmo tie antspaudai visur uzklius (atsiprasau jei suzeidziau) 4u.gif
Atsakyti
Nu vienu žodžiu viskas baigėsi didžiausiu skandalu ir sugadinta nuotaika visiems..

na cia is nupasakojimo tai taip atrodo kad problema kazkur giliau ju santykiuose nei buto isplanavime.

o mano akys turetu but labai jau kreivos kad kryptu i virtuve, nes sofkytes nusuktos nuo jos i kita puse. as kaiptik daznai uzkaiciu puoda, prisedu prie teliko ir ji pamirstu - kai jau pradeda snypsdamas vanduo begt, tada puolu tvarkyt... zodziu nekrenta i akis virtuve.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2007 03 16, 12:54)
Manau daugelis siais laikais turi ne viena televizoriu namie. TAi jei jau kas idomaus (futbolas)-tegul sau eina i kita kambari uzsidaro duris ir ziuri sau ramiausiai. O kas del siuksliu-tai man visai nekyla tokios mintys, kad siuksles svetaineje, ju juk nelaikai vidury kambario ir muses juk neskraido aplinkui  rolleyes.gif
O kas del akiu uzkliuvimo us kokio pirstu antspaudo-tai manau ar bendroj ar ne bendroj patalpoj, jei esi linkes prie pedantizmo tie antspaudai visur uzklius (atsiprasau jei suzeidziau) 4u.gif

Ne jolax, nesužeidei biggrin.gif Aš savo nuomonės niekam ir neperšu, tiesiog pateikiau savo argumentus, kodėl man nepatinka ir tiek.. O dėl kito kambario, tai pas mus kitas kambarys yra tik miegamasis, o aš nenoriu, kad vyras su savo čipsais riešutais žuvim ir alum liptu į lovą futbolo žiūrėt blink.gif Na nežinau, gal aš ir pedantė tongue.gif Taigi galim apibendrint - pedantėms virtuvė turi būti atskira, o ne pedantėms - kartu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 03 16, 12:27)
Taigi galim apibendrint - pedantėms virtuvė turi būti atskira, o ne pedantėms - kartu..  biggrin.gif

laugh.gif Panasu, kad taip tongue.gif
O kaip tavo svarioj svetainej - cipsai, alus ir zuvis pritiks is principo bigsmile.gif g.gif
Itariu reikia ta terseja iskraustyti is namu ir tuomet nors ir virtuve su miegamuoju laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 03 16, 14:14)
laugh.gif Panasu, kad taip  tongue.gif
O kaip tavo svarioj svetainej - cipsai, alus ir zuvis pritiks is principo bigsmile.gif  g.gif
Itariu reikia ta terseja iskraustyti is namu ir tuomet nors ir virtuve su miegamuoju laugh.gif

Aš tau iškraustysiu nono.gif Kartais tas teršejas visai praverčia biggrin.gif Tiesiog kiekvienam savo ir tiek.. Nu bet ir užpuolė mane čia mamkos blink.gif Žiūriu kai kuriose temose KITOKIOS nuomonės visiškai netoleruojamos.... Ačiū nors už tai, kad akmenim neužmėtėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 03 16, 13:27)
Ne jolax, nesužeidei  biggrin.gif  Aš savo nuomonės niekam ir neperšu, tiesiog pateikiau savo argumentus, kodėl man nepatinka ir tiek.. O dėl kito kambario, tai pas mus kitas kambarys yra tik miegamasis, o aš nenoriu, kad vyras su savo čipsais riešutais žuvim ir alum liptu į lovą futbolo žiūrėt  blink.gif  Na nežinau, gal aš ir pedantė  tongue.gif  Taigi galim apibendrint - pedantėms virtuvė turi būti atskira, o ne pedantėms - kartu..  biggrin.gif

Tu visiskai teisi. Kiekvienas ras sau tinkama varianta.,,Mir druzba, balalaika" lithuania.gif
Atsakyti