QUOTE(delamorte @ 2007 11 01, 10:47)
Reikia patarimo iš šalies, nes pati kuo ilgiau žiūriu- atrodo lyg ir viskas gerai. Užsisakėm tokią lovą (ji bus pagrindinis akcentas, nes daugiau miegamajame baldų nebus):

Ir išsirinkau tokį fototapetą, bet ta žalia labai pretenzinga ir nebesuprantu ar ji dera prie rudos, ar ne?

Ir išsirinkau tokį fototapetą, bet ta žalia labai pretenzinga ir nebesuprantu ar ji dera prie rudos, ar ne?

Aš esu tokią lovą nusipirkusi ir derinau ją taip pat su žaliais atspalviais, tačiau pas mane ne ruda lovos spalva, o tokia kaip ir vyšninė (medis kažkokios obels).
Kadangi neduoda man įkelti nuotraukos, tai parašau tik nuorodą
http://picasaweb.goo...udas/Miegamasis
Papildyta:
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 20, 17:56)
mes vat irgi ishsirinkome miegamajam zhalios spalvos foto tapeta, galvojam likusias sienas dazhyti shvelniai shvelniai zhaliai (labai shviesia) ir det tamsiai rudus baldus, manau shis derinys super gerai atrodys
, bet vat klausimas ar zhalia spalva tinka miegamajam? 

Žalia spalva labai tinka miegamiesiems, kadangi ji ramina, bent taip jau rašo straipsniuose apie spalvas. Pas save miegamajame sienas dažiau žalia spalva, tik vat aukščiau esančioje nuorodoje į mano miegamojo nuotrauką, tik truputėlį tos žalios spalvos matosi (kampe prie lango), tai jau devynis mėnesius labai gerai miegu

Tik nuotaukoje ta spalva šiek tiek ne ne tokia kaip tikrovėje, ji šiek tiek blankesnė ir ne tokia geltona