Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(delamorte @ 2007 11 01, 10:47)
Reikia patarimo iš šalies, nes pati kuo ilgiau žiūriu- atrodo lyg ir viskas gerai. Užsisakėm tokią lovą (ji bus pagrindinis akcentas, nes daugiau miegamajame baldų nebus):
user posted image
Ir išsirinkau tokį fototapetą, bet ta žalia labai pretenzinga ir nebesuprantu ar ji dera prie rudos, ar ne?
user posted image

Aš esu tokią lovą nusipirkusi ir derinau ją taip pat su žaliais atspalviais, tačiau pas mane ne ruda lovos spalva, o tokia kaip ir vyšninė (medis kažkokios obels).
Kadangi neduoda man įkelti nuotraukos, tai parašau tik nuorodą
http://picasaweb.goo...udas/Miegamasis
Papildyta:
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 20, 17:56)
mes vat irgi ishsirinkome miegamajam zhalios spalvos foto tapeta, galvojam likusias sienas dazhyti shvelniai shvelniai zhaliai (labai shviesia) ir det tamsiai rudus baldus, manau shis derinys super gerai atrodys thumbup.gif , bet vat klausimas ar zhalia spalva tinka miegamajam?  g.gif

Žalia spalva labai tinka miegamiesiems, kadangi ji ramina, bent taip jau rašo straipsniuose apie spalvas. Pas save miegamajame sienas dažiau žalia spalva, tik vat aukščiau esančioje nuorodoje į mano miegamojo nuotrauką, tik truputėlį tos žalios spalvos matosi (kampe prie lango), tai jau devynis mėnesius labai gerai miegu tongue.gif
Tik nuotaukoje ta spalva šiek tiek ne ne tokia kaip tikrovėje, ji šiek tiek blankesnė ir ne tokia geltona blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 20 lapkričio 2007 - 17:15
QUOTE(X-iuke @ 2007 11 20, 09:56)
mes vat irgi ishsirinkome miegamajam zhalios spalvos foto tapeta, galvojam likusias sienas dazhyti shvelniai shvelniai zhaliai (labai shviesia) ir det tamsiai rudus baldus, manau shis derinys super gerai atrodys thumbup.gif , bet vat klausimas ar zhalia spalva tinka miegamajam?  g.gif

Jaigu labai svelni tai gal ir tiks, o siaip sviesios sienos ir tamsus baldai yra wub.gif Musu koridorius zalias sviesiai, tai faina taip labai miela spalva kai truksta saules labai pasviesina kambary 4u.gif
Atsakyti
zalia spalva aplamai yra labai faina spalva, galima varijuoti su jos atspalviais ir kelis taikyti vienam kambaryje...
bet aisku, pilnas vaizdas priklauso ir nuo to ar i kambari svies saule, kokie bus baldai ir tt....

as ir planavau daryti zalsva miegama,,bet musu langas i siaure..tai pamastem kad gal per saltai gautusi,,pasirinkom morkine
Atsakyti
musu miegamojo langas i pietus bigsmile.gif achiu uzh patarimus taip ir darysim, zhalia foto tapeta zhalsvas sienas ir tamsius baldus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 11 19, 20:17)
Turim sia lova:) su ciuziniu ir azuolinem kojytem, be patalynes dezes kainavo apie 6 tukst, bet esam labai labai patenkinti:) Labai grazi lova, patogi, koju nenusimusi lipant smile.gif Ciuzinys labai patogus, imem dvieju pusiu kietesni, tai issimiegam labai gerai :)Na jauki lova smile.gif Galesiu poto keleta fotkiu imest su miegamuoju savo smile.gif nors dar iki galo neirengtas.

O prie tos lovos yra kokios spinteles? Ar jie negamina ju?
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 21 lapkričio 2007 - 17:40
super abu miegamieji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2007 11 21, 16:40)

Man sitas labiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 11 21, 21:07)
Man sitas labiau  wub.gif

jei šita lova medinė, ne kokia odinė, tai mėlynos kojos garantuotos .. Name norėjau paprastos, be jokių kraštukų, minkštos lovos ... Užkniso mėlynės irnesakyk.gif jau geriau antra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 21, 14:13)
jei šita lova medinė, ne kokia odinė, tai mėlynos kojos garantuotos .. Name norėjau paprastos, be jokių kraštukų, minkštos lovos ... Užkniso mėlynės irnesakyk.gif jau geriau antra  ax.gif

Aga pritariu lotuliukas.gif Turejome ir mes medine tai vos ne kiekviena ryta MB grasindavo kad ja ismes, nes tai i kampa ispiria tai islipdamas nusibrozdina lotuliukas.gif Na as irgi kentejau bet man grazi buvo, bet kraustydamiesi is buto nusprendem kad reikia naujos ir musu senoji lovyte jau siukslyneje lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 11 15, 13:53)
o mano bendradarbe gaminosi kazkur lova, tiesa ji nera sienine, bet irgi pasikelia, tiesa, sonu o ne galvugaliu. zodziu kai ji pakelta, tai atrodo kaip komoda- dar ir padaryta taip, tipo renkeneles ir pan. zodziu kas nezino kad ten lova, tai ir neitaria... veliau jei rasiu, imesiu nuotraukyte  ax.gif

kaip ir zadejau ... ax.gif
http://images32.fotk....jpg?1195731304
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositina: 22 lapkričio 2007 - 13:57
O as ant vienos miegamojo sienos,virš lovos, akta piesiu ax.gif Tai yra man nupies, du nuogus zmones vyra ir moteri. Zinoma be "veidu" daugiausia is liniju suprasi, kad tai aktas blush2.gif
Atsakyti