Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(Žm0nytė @ 2007 09 17, 21:50)
mes irgi tokios norime. kad butu 200x180 - ale Vilniuje dar niekur nematem... schmoll.gif
deficitin4s yra paprastos lovos.
visokiu mandru yra - o va praktisku ir patogiu - nea schmoll.gif

Va tas paprastumas ir kuklumas pramusa, tik kaina jau labai9 nekukli biggrin.gif

Cia oficialus ju puslapis ir si lova http://www.albertasa...amp;profile=all
Atsakyti
PUKA, minejai, kad gaminotes lova ir jum tuo "minkstimu" apsiuvo..gal galetum pasakyt kur daretes? jei aisku Vilniuj...nes paprastos medines tai nenorim...norim irgi tokios odines arba gobelenu aptrauktos,kaip cia kazkas imetes nuoroda.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 18, 08:55)
PUKA, minejai, kad gaminotes lova ir jum tuo "minkstimu" apsiuvo..gal galetum pasakyt kur daretes? jei aisku Vilniuj...nes paprastos medines tai nenorim...norim irgi tokios odines arba gobelenu aptrauktos,kaip cia kazkas imetes nuoroda.. 4u.gif

Marlena, mes dar tik gaminamės (Panevėžyje) , apsius namuose, odos kvadratas nuo 60Lt - plius apsiuvimas kažkiek bet sakė nebus daug . Medinėje gulim dabar ir tie atsikišę ale Japoniško stiliaus kraštai mane daves, nes vaikas jau kiek kartų trenkėsi ir pati kojas nusibalnojau ne vieną kartą unsure.gif ... bandysim išgauti galutinį variantą panašų į šias foto.
Atsakyti
man tai uztektu,kad nors pati atlosa apsiutu...matem pas draugus tokia "savadarbe" lova,pati lova medine,gamino baldzius,o atlosas apsiutas medziaga su paminkstinimu...bet jiem ir pacia lova ir ta atlosa dare tas pats baldzius,bet tai irgi deja ne Vilniuj...o tas baldzius, ur mum virtuve dare, gamina ir lovas,bet tik medines,o tai apsiuvimais neuzsiima... doh.gif gal kas zino,kas tokias paslaugas teikia Vilniuj?kazkaip tylu siuo klausimu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klanas @ 2007 09 17, 23:50)
Va tas paprastumas ir kuklumas pramusa, tik kaina jau labai9 nekukli biggrin.gif

Cia oficialus ju puslapis ir si lova http://www.albertasa...amp;profile=all

O kas pas mus šio gamintojo baldais prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 09 17, 21:50)
mes irgi tokios norime. kad butu 200x180 - ale Vilniuje dar niekur nematem... schmoll.gif
deficitin4s yra paprastos lovos.
visokiu mandru yra - o va praktisku ir patogiu - nea schmoll.gif

O Vilniaus baldai nebegamina g.gif ?
Aš iš jų buvau laaaabai panašią pirkus (gobeleną gali rinktis kokį nori). Tik anksčiau, gal prieš 6 m., tai mokėjau apie 1000 Lt.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 18, 10:04)
man tai uztektu,kad nors pati atlosa apsiutu...matem pas draugus tokia "savadarbe" lova,pati lova medine,gamino baldzius,o atlosas apsiutas medziaga su paminkstinimu...bet jiem ir pacia lova ir ta atlosa dare tas pats baldzius,bet tai irgi deja ne Vilniuj...o tas baldzius, ur mum virtuve dare, gamina ir lovas,bet tik medines,o tai apsiuvimais neuzsiima... doh.gif gal kas zino,kas tokias paslaugas teikia Vilniuj?kazkaip tylu siuo klausimu.. verysad.gif

Kazkur buvo tema apie senu baldu restauravima, ten buvo keliu apmušalu keitėjų kontaktai. Galbūt verta į juos kreiptis, neturetu but sunku meistram kurie kasdien su tuo susiduria.
Atsakyti
skaiciau biski as ta tema apie baldu restauravima...radau ten vienos firmos kontaktus,Naugarduko gatvej,reik pasidomet... 4u.gif o kur yra Vilniaus baldu parduotuves?
Atsakyti
Dar beje nebloga ir visai pigia lova apmusta gobelenu turi Mazeikiu lyra http://www.mlyra.lt/ Internete tos lovos nera, bet salone pasiteiravus galima gauti. smile.gif
Bet man nelabai patinka, kad ta lova ant labai zemu kojyciu (panasiai kaip ta italiska, kuria Klanas idejo). Šluotos nepakisi, lovos nepastumdysi... Isivaizduoju kiek ten dulkiu ir visokio gerio per pora metu prisirinks....
Atsakyti
maciau as ta lova gyvai Siaures meistely Lyros parduotuvej, nu zinok labai jam man disovai jina atrodo schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 18, 13:31)
o kur yra Vilniaus baldu parduotuves?

Jų internetinis mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu mirksiukas.gif ui,kaip toli, ot nemegstu as to Savanoriu prospekto doh.gif o gal kas darbo laika zino?
Atsakyti