QUOTE(rence25 @ 2007 09 18, 15:58)
MAn terimnas 22dienai
Gimdysiu ir klinikose, tariausi su gydytoja nes man tiesiog taip ramiau..
Kaip cia suprasti kad net i gimdykla eiles yra??
Tai ka - taip ir begimdant koridoriuje tenka sedeti, na cia butu tikrai nesamone..
QUOTE(rence25 @ 2007 09 18, 18:35)
Nieko sau...
O idomu jei is karto atvaziuoji gimdyti (atvyksti su saremiais ar nutekejus vandenims) tai ir pirmiau dar i 3 auksta guldo? Tai turetu mano manymu tiesiai i gimdykla guldyti

Rytoj vaziuoju pas gydytoja tai net paklausiu kokia cia tvarka..as tai tikrai nezadu eileje i gimdykla "stoveti"..

Ir dar tokius pinigus sumokejus..

Tikrai net pikta darosi...
QUOTE(inetuxx @ 2007 09 20, 22:35)
sveikos nestukes:4u:
pirma karta girdziu kad klinikose gali nebuti gimdykloje vietu,juk ten 7 gimdyklos,manau visoms vietos uztekti turi, as gimdziau liepa tai tikrai buvo laisvu vietu...bent pries metus
deja merginos, jūs neteisios, man būtent taip ir atsitiko, kad manęs į KMUK nepriėmė, nes nebuvo vietos. atvažiavau su reguliariais sarėmiais kas 5 min, paguldė tonus matuot, akušerė pareiškė, kad nė velnio čia ne sąrėmiai, o tik šiaip pažnaibymai (ji mat geriau jaučia

) ir apskritai, aš čia išsigalvoju viską, be to, jie ir vietų neturi, net jei ir "daleiskim kad tai tikrai gimdymo veikla, tai važiuokit į kitus GN" - tokį pasiūlymą išgirdau.
atėjęs daktaras Kliučinskas šiek tiek švelniau išdėstė situaciją, bet irgi pasakė važiuot namo, palyst po šiltu dušu ir išgert brendžio, o jei jau nebeištversiu sąrėmių, tai važiuot į kitus GN. ai, dar paklausė "ar laukia čia jūsų kas nors?" mūsų nelaukė, nes planavau daktarui skambint tik kai jau "tikrai" gimdysiu - o čia gi man įrodinėja, kad negimdau (beje, buvo jau 2 dienos po termino, kuris patikslintas buvo beveik 15 ultragarsų)
grįžom namo, aš beveik kaukiau iš skausmo, vyras paskambino daktarui. daktaras liepė važiuot atgal į klinikas. ten jau akušerė perdėtai maloniai nuo TU perėjo prie JŪS, paklausė "neištvėrėte taip greit?" - norėjosi spirt į koją
bet vietų TIKRAI nebuvo. buvo laisva tik viena gimdykla - joje ir pragulėjau, tiesa, antrą kartą atvažiavau į KMUK 23.30, sūnelis gimė 3.05 - va tau ir nėra gimdymo veiklos

tai va, išrašė mane namo tiesiai iš gimdyklos, nes palatų nebuvo nei mokamų, nei nemokamų