QUOTE(Wiwa @ 2007 11 10, 10:21)
Va, dar toki dalyka prisiminiau, viename pokalbyje, kai uzejo klausimas paie vaikus, paklause net ju vardu ir uzsirase
Kaip tai susije ir ka tai pasako apie mane? 
Gal jie pagal vardus charakteri nustatineja? 

- atvirai nustebti ir siltai, draugiskai paklausti ka jie darys su tais vardais ir kam jie jiems reikalingi?
- pavaizduoti, kad sis klausimas yra normalus ir taves ne kiek nestebina.
Koks elgesio variantas tinkamesnis priklauso nuo to, i kokias pareigas pretenduoji

QUOTE(J23 @ 2007 11 10, 11:54)
Labas,
tuoj baigsis mano vairavimo kursai, rezervuoju vietą seminare nuo 11.19 Vilniuje darbo dieną
.
Si menesi as ko gero turesi siek tiek laiko tik paskutine lapkricio savaite. Anksciau deja, nelabai. Tikimybe, kad pavyks suorganizuoti seminara ta savaite, kuri yra lapkricio 19-25 dienomis, yra labai maza. Kai zinosiu daugiau, as parasysiu dar temoje apie tai tuoj baigsis mano vairavimo kursai, rezervuoju vietą seminare nuo 11.19 Vilniuje darbo dieną

QUOTE(Odora @ 2007 11 10, 15:47)
as jusu vietoje rasyti nenustociau, bet is sio forumo tarkim pradeciau kaupti medziaga knygai
galima sisteminti dazniausiai uzduodamus klausimus, pateikti komentarus is forumo, paskui galbut situacija keisis tai tuometinius komentarus. netgi panaudociau moteru istorijas kaip kuriai sekesi, kaip igijo savim pasitikejimo, ko pasieke. tikrai parasyciau knyga, ir manau tokia knyga butu labai naudinga, nes autore zino lietuvos situacija ir aplinka, gal netgi rasyciau butent apie moteru situacija.. pavarciau statistikos departamente atlyginimu lenteles, kazkaip labai graudziai man atrodo tos visur absoliuciai mazesnes, palyginus su tokiu paciu pareigu vyrais moteru algos.
cia siaip mano nerislios mintys, tiesiog parasiau kas sove i galva
p.s. tikiuos esu ta is 20% kuri tikrai panaudos jusu patarimus
Dekui labai del minciu apie knyga 
cia siaip mano nerislios mintys, tiesiog parasiau kas sove i galva

p.s. tikiuos esu ta is 20% kuri tikrai panaudos jusu patarimus

QUOTE(neziniuke2 @ 2007 11 10, 19:49)
mieloji plepute, su malonumu norėčiau sudalyvaučiau tavo konsultacijose ,bet manau kad man reikėtų šiek tiek kitokios konsultacijos
, kaip minėjau esu dar savęs ieškojimo laikotarpį, žinau, kad tiesiog "trokštu" kažkur save relilizuoti ir atsiduoti patinkančiam darbui, bet nenusprendžiau dar tvirtai kur
... tad konsultacija darbo klausimais gal reikėtų pavėlinti, aišku "baisiai" rizikuoju praleisdama šią progą, nes ateityje jau gali nepasitaikyti
, bet iš kitos pusės tikslinga viską daryti palaipsniui....
aš vis dar "laikau špygas", kad tarp darbavių neišpopuliarėtų šis forumas
Labai teisingai nusprendei - kai suzinosi savo kelia, tada gal net nereikes konsultaciju del darbo paieskos, nes viskas automatiskai susitvarkys? 

aš vis dar "laikau špygas", kad tarp darbavių neišpopuliarėtų šis forumas

Papildyta:
QUOTE(Ramoniukas @ 2007 11 10, 20:04)
Labukas, cia vel Ramoniukas
Labai ACIU pleputei uz atsakymaus, tokius tikrus gerus ir teisingus
As paskambinau siandien tam darbdaviui ir pasakiau kad man ju pasiulymas tinka.Jie zadejo paskambinti pirmadieni.
Ir plepute esi teisi 100 proc. ,manau kad gal as cia jau papratau verkti ir sirdy nenorejau dirbti, nepasitikiu savimi del iv. priez..Bet noriu situacija pakeisti...
Tikrai sutinku su ta nuomone, aukso vertes patarimai.Man labai pasiseke kad galiu taip pasikalbeti,patarimo paklausti, ir kaip cia atsidekoti dabar
Del minties kad neuzdaryti sita foruma, manau gera mintis KNYGA
,
o dar galvoju kad galima atskira interneto puslapi atsidaryti ir skelbti ivairia info, o uz patarimus galima simboline suma imti,kaip tai daro kaikas,bet manau,gal tai truputi i burimo puslapius butu panasu
Dziaugiuosi, Ramoniuk, kad taip padarei. Gal ir suklydai, bet tu gausi patirti, zinias ir tai bus didelis zingsnis link saves, o juk tai svarbiausia. O kartu ir pinigeliu uzdirbsi Labai ACIU pleputei uz atsakymaus, tokius tikrus gerus ir teisingus

As paskambinau siandien tam darbdaviui ir pasakiau kad man ju pasiulymas tinka.Jie zadejo paskambinti pirmadieni.
Ir plepute esi teisi 100 proc. ,manau kad gal as cia jau papratau verkti ir sirdy nenorejau dirbti, nepasitikiu savimi del iv. priez..Bet noriu situacija pakeisti...
Tikrai sutinku su ta nuomone, aukso vertes patarimai.Man labai pasiseke kad galiu taip pasikalbeti,patarimo paklausti, ir kaip cia atsidekoti dabar

Del minties kad neuzdaryti sita foruma, manau gera mintis KNYGA

o dar galvoju kad galima atskira interneto puslapi atsidaryti ir skelbti ivairia info, o uz patarimus galima simboline suma imti,kaip tai daro kaikas,bet manau,gal tai truputi i burimo puslapius butu panasu

Merginos, dar karta dekoju uz toki sureagavima del mano posto apie informacija ir jos kaina. Labai malonu